MISSZIÓ

4.400 Ft

A könyv megrendelési folyamatához kiegészítő információ tartozik, melyet elolvashatsz a “Leírásban”!
 

Cikkszám: MSZ001 Kategória:
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Az újraszületés vagy az idő illúziója, mint az idősíkok párhuzamos jelenléte, már egy ideje foglalkoztatja az embereket. Az univerzum és az élet körfogásának titkai lépésről lépésre feltárulhatnak előttünk. Különböző dimenziók, idősíkok, amelyek egymás után vagy egyszerre, párhuzamosan működhetnek – jelenleg még megválaszolatlan kérdések, fikciók…

Matt és Izael, e fikciót kutató regénysorozat főszereplői, életről életre tárják fel előttünk a létezés karmikus összefüggésrendszerét, miszerint bár a tér és az idő változik, egy nagyobb egység részeként a szereplők mégis kísérik egymást életről életre.

Az első kötetben földi életeik körforgása tárul fel az olvasó előtt. Matt és Izael küldetéssel érkeznek földi életeikbe, mint az Egylélek férfi és női polaritása, megnyilvánulása. Egymás duálpárjai, ikerlángjai.

Vajon hogyan tudnak egymásra találni?

Vajon van-e bátorságuk követni a jeleket, amelyek küldetésükhöz vezetik őket?

Matt és Izael történetében kibontakozik az emberi élet lehetséges karmikus összefüggésszövete, ahogy a két főszereplő igyekszik feloldani a régmúltból hozott terheket, hogy az emberiség nagy felemelkedése során bennük is megtörténhessen a fordulat…

Kedves Olvasó!

Jelenleg a Kristályfény saga harmadik részének, a Korszak című könyvnek az előrendelési időszaka zajlik. Ezen időszak alatt, ha könyvet szeretnél rendelni kérlek, az alábbiakat vedd figyelembe:

  1. A Misszió és a Kód című könyvek kézbesítését raktárkészletről, a megrendelést követő első munkanapon megkezdjük.
  2. A Korszak című könyv kézbesítése az előrendelési időszak lezárását követően veszi kezdetét (várhatóan 2021. november 21-ét követően).
  3. Abban az esetben, ha a Korszak című könyv mellé további könyveket is választanál (Misszió és/vagy Kód), az alábbi két lehetőség közül választhatsz:
  • Egy megrendelésen belül kosárba teszed a kiválasztott könyveket, majd véglegesíted a rendelést (a rendelés véglegesítése a fizetést követően történik meg)! Ebben az esetben az összes megrendelt könyvet a Korszak megérkezését követően egyszerre kézbesítjük részedre.
  • Abban az esetben, ha a Korszak mellé választott további könyveket (Misszió és/vagy Kód) előbb szeretnéd kézhez venni, mint az előrendelési időszak vége, akkor külön megrendelésben kell rögzítened a tételeket.

Példa: (Misszió + Kód + Korszak) helyett rendeld meg így => (Misszió + Kód) + (Korszak)

4. Dedikációt/személyes üzenetet kizárólag a Korszak című könyvhöz tudunk biztosítani.

További információk

Tömeg 0.55 kg
Méretek 21 × 14 × 2.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.