KORSZAK

A harmadik könyv (Korszak) a kozmikus multidimenzionális létezés hologram összefüggéseit mutatja be. A láthatatlannak tűnő világok, párhuzamos csillaglétek és kozmikus energiák ábrázolása, azok egymásra gyakorolt kölcsönhatása, a sci-fi és fantasy műfajába emeli át a regénysorozatot.

A kínálatunkban elérhető könyvek kiszállítása jelenleg az alábbi országokban elérhető:

EU: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovénia, Szlovákia.

EU-n kívül: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Arab Emírségek, Szerbia, Svájc, Törökország.

A Kristályfény saga harmadik részében, a Korszakban a férfi lélek nézőpontjából folytatódik Mark és Molly Egylélekpár-, ikerlángszerelem-története. Mark lélekutazásán keresztül feltárul a kozmikus sors, amelyet galaktikusan örököltek emberi létezésük kelyhébe más csillagok történelméből. Fellebben a fátyol a párhuzamos csillagdimenziók világáról, az idő és a tér spirálenergiában való görbületéről, a dualitás jin és jang pólusának természetéről, dinamikájáról, kiegészítő minőségéről. Még mélyebben érthetjük meg a duálpárok ősi szerelemmisztériumát.

Az első rész (Misszió) az ősi lélekpár reinkarnációs körforgása, majd a második rész (Kód) ikerlángok telepatikus kommunikációjának és lélekkapcsolódásának misztikuma után a harmadik rész (Korszak) rávilágít emberi létezésünk multidimenzionális természetére, a női és férfi energia, a szerelemerő felemelkedésének lehetséges ösvényeire, az Egylélekpárok kozmikus jelentőségű energetikai munkájára a jelen korszakváltás kvantummezőjében.

Jelen társadalmunk a korszakváltás kapujában áll, ahogyan Mark és Molly is, akik a mi világunkban élnek, a 21. században. De mit is jelent a korszakváltás, a paradigmaváltás napjainkban? Valójában mi az, ami változik?

Miről olvashatsz a könyvben?

Z

Párhuzamos idősíkok

Z

Lélektudat-ébredés

Z

Lélekpár-telepátia

(szív-szonár)

Z

Lélekpár ős-szerelem

Z

Életfeladat, teremtő-erő

Z

Dharma, karma és reinkarnáció

Részlet a könyvből…

– Mi lesz most Deborah-val?
– Időhurokba került. Elindul egy szimulációs körforgás. Amit nem tudunk megbocsátani, az megrekeszti a lelket. A lélek kering
a meg nem bocsátott energiák örvényében. Különböző világok, különböző színpadok, a forgatókönyv ugyanaz.
– Azt akarod mondani, hogy újra meg újra át fogja élni ezeket a szörnyűségeket?
– Valamilyen módon igen. Amit nem tud elengedni, az teremt az energiamezőjében. Emlékszel a forgatókönyv-teóriára?
– Igen, persze. Én kigondoltam egy új forgatókönyvet, ami egészen jól működött is, amíg ő ki nem találta magának, hogy én nem
akartam érte menni, és hogy ő tehet mindenről.
– Joachim, kedves! Te nem a szabad akarat őrzője vagy véletlenül?
Joachim halkan elnevette magát, értette a célzást.
– De igen – adta meg magát Golga tanítói bölcsességének.
– Akkor mit szólnál hozzá, ha most kivételesen a női lényednek is megengednéd a szabad akarat kibontakoztatásának lehetőségét?
Joachim eltűnődött.
– Ez nehéz lesz, Golga.
– Ugyan miért, drága Joachim?
– Mert – hunyta le szemét a férfi nagyot sóhajtva – neki is sok mindenben igaza volt. Úgy akarom szolgálni az Istennőt, hogy közben
észrevétlenül is életképtelennek tartom. Nem bízom benne. Nem bízom abban, hogy egyedül is képes életben maradni. – Joachim keserűen elnevette magát. – Látod, Golgám? Ímhol az Istennő szolgáló lovagja, és egyáltalán nem tartja életképesnek önmagában a női energiát. Ő ezt érezhette az Egylélek-energiában. Most bizonyítani akar. Túlféltem őt, ő pedig kicsúszik a kezem közül.
– Kicsit túlpörgetted ezt a „mentsük meg az Istennőt” küldetést, nem?
– Úgy hiszem – nevetett Joachim. – De milyen szavakat használsz te?
– Az új gyerekektől tanultam, akik legutóbb érkeztek – nevetett Golga. – Egészen találó. A karma örvényének áramlása jut róla eszembe.
– Igen – mosolygott keserűen Joachim, felidézve Deborah örvényét. – Tehát? Tehetetlenül kell néznem, ahogy kínok között
vergődik?
– Nem feltétlenül. Több lehetőséged is van.
– Hallgatlak.
– Az egyik, hogy észreveszed: ez neked is éppolyan beavatás, mint neki. Meg kell tanulnod újra bízni benne, tisztelned kell újra
a nő erejét, kitartását, kreativitását. Ez egy beavatás, ősbizalom-avatás, hogy újra képessé válj hinni a női erőben. A nő ereje nem olyan,
mint a férfié. Az ő misztériuma a lelkéből bontakozik ki. Vedd észre, hogy az, amin Deborah keresztülmegy, rólad is szól. Engedd, hogy megtapasztalja önmaga sötétségét. Fel fog belőle állni. Higgy benne! És egy magabiztos, ugyanakkor már nem makrancos, önmaga
csodájára ébredt nő fog hozzád visszatérni.
– Úgy érzem, hiába van több lehetőségem, te ezt javaslod – nevetgélt csendesen Joachim. – Rendben, vettem az üzenetet. Azért megemlítenéd, kérlek, a többi lehetőségemet is?
– Telepatikusan kommunikálhatsz vele, vagy egy rövid időre beléphetsz abba az energiamezőbe, ahol van. Így testen keresztül
is kapcsolatba léphetsz vele. Azonban ez csak rövid ideig történhet, mert a jelenlegi tested nem kompatibilis annak az energiahálónak
a mátrixkódjaival. Ezt egyébként csak kivételesen ritka esetben engedi meg a tanács. Leginkább akkor, ha valamilyen kollektív hangolás, kollektív küldetés is megvalósul. Önös érdekből nem.
– Mi más van még?
– Te is belemerülhetsz az örvénybe.
– És akkor együtt lehetek vele?
– Nem hiszem, de nem tudhatjuk biztosan. A fájdalom, a harag, a düh, a keserűség, az ítélkezés szennyezi azt a mágneses erőteret, ami egyébként természeténél fogva jelen van az Egylélekben. Úgy hiszem, inkább tükröződő életek teremtődnének köztetek.
– Tükröződő életek? Ez mit jelent?
– Amikor ő nagyon mélyen van, akkor te a fényben, hogy emlékeztesd őt a benne lévő örök fényre. Ha te vagy mélyen, ő tud fénnyel telítettebb életet élni. Ugyanakkor sokszor a fénnyel telítettnek tűnő élet valójában csapda, és nagyon sok elfojtott árnyékot rejt. Lehet, nem is találkoznátok, vagy fel sem ismernétek egymást. Keringenétek egymás körül az örvényben.
Joachim felállt, és fel-alá kezdett járkálni. Barátja mosolygott, ismerte már a férfi e szokását. Ilyenkor szövi az új lélektervet.
– Tehát Deborah most olyan életeket fog élni, ahol előbb-utóbb megalázzák a nőiességét.
– Egészen pontosan a férfi szexuálisan megalázza. Többféle módon is történhet ez.
– Akkor én születhetek nőként?
– Ez most komoly, Joachim? – nevette el magát igazán őszintén Golga. – Igen, Joachim, meg fogsz születni nőként, és úgy fognak hívni, hogy Deborah. Te tényleg nem érted, hogy Egylélek vagytok, és amikor az Egylélek megszületik nőnek, az te vagy Deborah-ként, amikor pedig férfinak, akkor az is te vagy, csak Joachimként? Ő te vagy. A lélek vagy nőnek, vagy férfinak születik. Ő a női rész, te meg a férfi.
Joachim égnek emelte a tekintetét.
– Jó, jó, tudom. Csak próbálkoztam.
– A narancs az narancs, a kék meg kék. A fizika pedig fizika. Nincs benne semmi bonyolult varázslat. Csupán el kellene fogadni a szabályait.
– Már ha ismerjük, ugyebár?
Golga barátságosan jelezte Joachim felé: Ott a pont!
– Ezt is az új gyerekektől tanultad?
– Igen – nevetett Golga. – Jó, nem? Olyan menő!
– Szerintem van, amit meg kellene hagyni nekik, mert neked furcsán áll ez a viselkedés – nevetett Joachim is.
– Joachim!
– Igen?
– Adhatok neked egy amolyan baráti, atyai tanácsot?
– Persze, Golga.
– Ha akarod, megfogadod, ha akarod, elfelejted.
– Figyelek rád.
– Egyrészről. Deborah mint az Egylélek nőisége addig éli azt, hogy a férfi lenézi őt, amíg az Egylélekben létező férfi lenézi őt.
Joachimban megállt a lélegzet.
– Tessék? – döbbent meg nagyon mélyen.
– Amíg folyton utánamész megmenteni, addig gerjeszted azt a tapasztalást, amelyben a férfi őt nem tiszteli, nem becsüli.
– Golga… ez… – kapkodott levegő után Joachim. – Ez nagyon durva. Én…? Miattam…?
– Én csak annyit szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy minél hamarabb kezded el azt a programot működtetni, miszerint hagyod,
hogy megélje a saját erejét, tiszteled őt annyira, hogy elhiszed, egyedül is csodákra képes, annál jobban támogatod a hazaérkezését. Csak úgy mondom – emelte fel a bölcs hírnök a kezét.
– De… de.. – habogott Joachim. – Én csak…
– Tudom, tudom. Meg akarod védeni – legyintett Golga. – Csak gondold át, amit eddig beszéltünk! Te nagyon okos vagy. Látni fogod az összefüggéseket aközött, amit eddig átbeszéltünk. Nem azt mondtam, hogy ne vigyázz rá, hanem azt, hogy engedd élni, alkotni, teremteni. Engedd meg neki, hogy megélje önmaga legszebb istennői misztériumát, nőisége inspiráló és teremtő csodáját!
– Mi van még? – ült vissza Golga mellé Joachim a gondolataiba merülve.
– Érdemes számításba venned még valamit Deborah örvényénél.
Jobban mondva még valakit.
– Kire gondolsz? – emelte fel elmélázott tekintetét Joachim.
– Shihanra.
– Shihanra?
– Tudom, hogy neked ezzel lesz lélekmunkád. Sokkal inkább ezen kellene töprengened, mert ez fájdalom a szívedben. Ne feledd, hogy Shihan és Deborah szerelmesek lettek egymásba!
Joachim néma maradt. Értette, miért mondja Golga, hogy inkább ezen kellene dolgoznia. Égette a lelkét a féltékenység, hogy a felesége női esszenciájához más férfi is hozzáért, de leginkább az, hogy a felesége beengedett a szívébe egy másik férfit is.
– És még gyerekük is született… – nézett mereven maga elé Joachim.
– Igen, aki nem mellesleg rendkívül hiányol téged. Az apja lettél.
– Ő Deborah fia – csuklott el Joachim hangja.
– Csak erre szabad gondolnod, hogy a ti Egylélek-energiátok női minőségének a fia.
– Az én fiam.
– Igen – nézett meghatódva Golga. – A te fiad, amikor nőként léteztél egy másik világban.

Fejezet

Oldal

a szerzőről

Jogásznak tanultam, író lettem.

Edutainment, avagy célom a szórakoztatva tanítás.
Íróként regényeimben, novelláimban úgy adok át spirituális és pszichológiai, emberi kapcsolatokról szóló, illetve társadalomfilozófiai, társadalomkritikai gondolatokat, hogy közben a történetek szereplőin keresztül valós emberi sorsokat jelenítek meg, valamint azok szövevényes, mély lélektani összefüggésrendszerét. Könyveimben életre kel a karaktereimen keresztül az a sok év tanulás, megtapasztalás, megismerés, tudás, mely a szakmámból és az életem történéseiből gyökerezik.

Műveim által, az emberek közelebb kerülnek ahhoz, hogy megértsék élethelyzeteiket, kapcsolataikat, a miérteket és hogyanokat az életükben.