Akció!

KORSZAK

4.400 Ft

A könyv megrendelési folyamatához kiegészítő információ tartozik, melyet elolvashatsz a “Leírásban”!
 

Cikkszám: KORSZ001 Kategória:
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A Kristályfény saga harmadik részében, a Korszakban a férfi lélek nézőpontjából folytatódik Mark és Molly Egylélekpár-, ikerlángszerelem-története. Mark lélekutazásán keresztül feltárul a kozmikus sors, amelyet galaktikusan örököltek emberi létezésük kelyhébe más csillagok történelméből. Fellebben a fátyol a párhuzamos csillagdimenziók világáról, az idő és a tér spirálenergiában való görbületéről, a dualitás jin és jang pólusának természetéről, dinamikájáról, kiegészítő minőségéről. Még mélyebben érthetjük meg a duálpárok ősi szerelemmisztériumát.

Jelen társadalmunk a korszakváltás kapujában áll, ahogyan Mark és Molly is, akik a mi világunkban élnek, a 21. században. De mit is jelent a korszakváltás, a paradigmaváltás napjainkban? Valójában mi az, ami változik?

Az első rész (Misszió) az ősi lélekpár reinkarnációs körforgása, majd a második rész (Kód) ikerlángok telepatikus kommunikációjának és lélekkapcsolódásának misztikuma után a harmadik rész (Korszak) rávilágít emberi létezésünk multidimenzionális természetére, a női és férfi energia, a szerelemerő felemelkedésének lehetséges ösvényeire, az Egylélekpárok kozmikus jelentőségű energetikai munkájára a jelen korszakváltás kvantummezőjében.

Kedves Olvasó!

Jelenleg a Kristályfény saga harmadik részének, a Korszak című könyvnek az előrendelési időszaka zajlik. Ezen időszak alatt, ha könyvet szeretnél rendelni kérlek, az alábbiakat vedd figyelembe:

  1. A Misszió és a Kód című könyvek kézbesítését raktárkészletről, a megrendelést követő első munkanapon megkezdjük.
  2. A Korszak című könyv kézbesítése az előrendelési időszak lezárását követően veszi kezdetét (várhatóan 2021. november 21-ét követően).
  3. Abban az esetben, ha a Korszak című könyv mellé további könyveket is választanál (Misszió és/vagy Kód), az alábbi két lehetőség közül választhatsz:
  • Egy megrendelésen belül kosárba teszed a kiválasztott könyveket, majd véglegesíted a rendelést (a rendelés véglegesítése a fizetést követően történik meg)! Ebben az esetben az összes megrendelt könyvet a Korszak megérkezését követően egyszerre kézbesítjük részedre.
  • Abban az esetben, ha a Korszak mellé választott további könyveket (Misszió és/vagy Kód) előbb szeretnéd kézhez venni, mint az előrendelési időszak vége, akkor külön megrendelésben kell rögzítened a tételeket.

Példa: (Misszió + Kód + Korszak) helyett rendeld meg így => (Misszió + Kód) + (Korszak)

4. Dedikációt/személyes üzenetet kizárólag a Korszak című könyvhöz tudunk biztosítani.

További információk

Tömeg 0.55 kg
Méretek 21 × 14 × 2.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.