METAMORFÓZIS

A negyedik könyv (Metamorfózis) mély filozófiai és lélektani kérdésekkel foglalkozva, a szereplők kalandjain keresztül a világunk duális pólusainak dinamikus természetét, a férfi és női minőségek, valamint a fény és árnyék jelenségek kiegészítő tulajdonságait, működéseit mutatja be, melyek hatnak emberi életünk emberi kapcsolataira, élethelyzeteire. 

A kínálatunkban elérhető könyvek kiszállítása jelenleg az alábbi országokban elérhető:

EU: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovénia, Szlovákia.

EU-n kívül: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Arab Emírségek, Szerbia, Svájc, Törökország.

A Kristályfény saga negyedik kötete, a Metamorfózis, mély filozófiai és lélektani kérdésekkel foglalkozva a szereplők kalandjain keresztül világunk duális pólusainak dinamikus természetét, a férfi és női minőségek, valamint a fény és árnyék jelenségének kiegészítő tulajdonságait, működéseit mutatja be, melyek életünk emberi kapcsolataira, helyzeteire hatnak.

Mindannyian multidimenzionális lények vagyunk, akik egyszerre több dimenziósíkon élünk, és ezen világok bizony összefüggésben keringenek és hatást gyakorolnak egymásra.

A metamorfózis az átalakulást, magát az átlényegülést jelenti, az Unio Mystica folyamatát.

A sorozat negyedik része még mélyebben tárja fel az ikerlángmisszió beavató ösvényének kozmikus összefüggéseit, és így kíván rávilágítani a lélekébredés csodájára.

Varázslatos lélekutazást kívánok!

Az emberiség ősidők óta keresi a választ olyan filozófiai kérdésekre, hogy honnan jöttünk, miért vagyunk itt, és mi dolgunk a világban.

a szerzőről

Jogásznak tanultam, író lettem.

Edutainment, avagy célom a szórakoztatva tanítás.
Íróként regényeimben, novelláimban úgy adok át spirituális és pszichológiai, emberi kapcsolatokról szóló, illetve társadalomfilozófiai, társadalomkritikai gondolatokat, hogy közben a történetek szereplőin keresztül valós emberi sorsokat jelenítek meg, valamint azok szövevényes, mély lélektani összefüggésrendszerét. Könyveimben életre kel a karaktereimen keresztül az a sok év tanulás, megtapasztalás, megismerés, tudás, mely a szakmámból és az életem történéseiből gyökerezik.

Műveim által, az emberek közelebb kerülnek ahhoz, hogy megértsék élethelyzeteiket, kapcsolataikat, a miérteket és hogyanokat az életükben.