METAMORFÓZIS

A negyedik könyv (Metamorfózis) mély filozófiai és lélektani kérdésekkel foglalkozva, a szereplők kalandjain keresztül a világunk duális pólusainak dinamikus természetét, a férfi és női minőségek, valamint a fény és árnyék jelenségek kiegészítő tulajdonságait, működéseit mutatja be, melyek hatnak emberi életünk emberi kapcsolataira, élethelyzeteire. 

A kínálatunkban elérhető könyvek kiszállítása jelenleg az alábbi országokban elérhető:

EU: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovénia, Szlovákia.

EU-n kívül: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Arab Emírségek, Szerbia, Svájc, Törökország.

Előrendelhető a Kristályfény saga regénysorozat 4. része a METAMORFÓZIS. Folytatódik Mark és Molly ikerláng kalandja.

Vajon a 4. részben találkoznak?

A Metamorfózis még mélyebben tárja fel az ikerláng misszió beavató ösvényének kozmikus összefüggéseit, és így kíván rávilágítani a lélekébredés csodájára.

Mindannyian multidimenzionális lények vagyunk, akik egyszerre több dimenziósíkon vagyunk jelen, és ezen világok, bizony összefüggésben keringnek, hatást gyakorolnak egymásra.

Az ikerláng szerelem egy ezen felemelkedési hidak közül. Ugyanakkor a regénysorozat már nem csupán egy ikerláng szerelmi történet, hanem a társadalmi paradigmaváltás tükre.

Korszakváltásban lépked világunk, függetlenül attól, hogy megérint-e az ikerláng jelenség vagy sem.

A regénysorozat túl nő az ikerláng szerelem üzenetein, és immáron az ARANYKOR tudását közvetíti az Olvasó felé a jin és jang egységének újjászületésében.

Mark és Molly saját emberi történeteiken keresztül mutatják meg az Olvasóknak, a fény és árnyék egységesítésének misztériumát, így az Aranykorba való felemelkedés hídját.

Manapság sokan érzik úgy,
ez az életük a lélekébredésről
és az ARANYKORI
frekvenciatartományba
való felemelkedésről is szól.

a szerzőről

Jogásznak tanultam, író lettem.

Edutainment, avagy célom a szórakoztatva tanítás.
Íróként regényeimben, novelláimban úgy adok át spirituális és pszichológiai, emberi kapcsolatokról szóló, illetve társadalomfilozófiai, társadalomkritikai gondolatokat, hogy közben a történetek szereplőin keresztül valós emberi sorsokat jelenítek meg, valamint azok szövevényes, mély lélektani összefüggésrendszerét. Könyveimben életre kel a karaktereimen keresztül az a sok év tanulás, megtapasztalás, megismerés, tudás, mely a szakmámból és az életem történéseiből gyökerezik.

Műveim által, az emberek közelebb kerülnek ahhoz, hogy megértsék élethelyzeteiket, kapcsolataikat, a miérteket és hogyanokat az életükben.