MISSZIÓ

4.400 Ft

Az előrendelés ideje alatt leadott megrendelések esetében lehetőség van a szerző által egyedileg dedikált példány igénylésére.

A kért szöveget a rendelés leadása során a megjegyzés rovatban lehet megadni.

A könyvet a megjelenést követően postázzuk!

Cikkszám: MSZ001 Kategória:
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Az újraszületés vagy az idő illúziója, mint az idősíkok párhuzamos jelenléte, már egy ideje foglalkoztatja az embereket. Az univerzum és az élet körfogásának titkai lépésről lépésre feltárulhatnak előttünk. Különböző dimenziók, idősíkok, amelyek egymás után vagy egyszerre, párhuzamosan működhetnek – jelenleg még megválaszolatlan kérdések, fikciók…

Matt és Izael, e fikciót kutató regénysorozat főszereplői, életről életre tárják fel előttünk a létezés karmikus összefüggésrendszerét, miszerint bár a tér és az idő változik, egy nagyobb egység részeként a szereplők mégis kísérik egymást életről életre.

Az első kötetben földi életeik körforgása tárul fel az olvasó előtt. Matt és Izael küldetéssel érkeznek földi életeikbe, mint az Egylélek férfi és női polaritása, megnyilvánulása. Egymás duálpárjai, ikerlángjai.

Vajon hogyan tudnak egymásra találni?

Vajon van-e bátorságuk követni a jeleket, amelyek küldetésükhöz vezetik őket?

Matt és Izael történetében kibontakozik az emberi élet lehetséges karmikus összefüggésszövete, ahogy a két főszereplő igyekszik feloldani a régmúltból hozott terheket, hogy az emberiség nagy felemelkedése során bennük is megtörténhessen a fordulat…

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 35 × 20 × 4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…