Megbocsátás – Önfeloldozás meditáció

11.000 Ft

A Krisztusi Szív-kristály Átlényegülés Kapujának következő állomása a MEGBOCSÁTÁS és ÖNFELOLDOZÁS.
3 különleges hanganyag 1 csomagban.

Cikkszám: ÖMMED01 Kategóriák: , ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A Krisztusi Szív-kristály Átlényegülés Kapujának következő állomása a MEGBOCSÁTÁS és ÖNFELOLDOZÁS:
MILYEN ÉLETTERÜLETEN ÖNSZABOTÁLOD MÉG MAG-ADAT?

S talán már unjuk a témát, miszerint bocsássunk meg mindenkinek, engedjünk el mindenkit… és talán úgy érezzük, már megtettük… s talán nem csak így érezzük, hanem valóban túl is vagyunk rajta…Vajon a legmélyebb szinten?

A mostani őszi átlényegülés energiái sejtszinten, ion szinten lényegítenek át bennünket. A tudatalatti energiaterek a sejtinformációs hálózat, és sejtmag szinten szükséges a feloldás. Sejtmagunk, szívünk legmélyén csücsül az örök isteni létező, akik vagyunk: a “vagyok, aki vagyok” tudat-, és lélekállapotunk. Ahhoz, hogy isteni eredet sorsunkat tudjuk élni, szükséges a legmélyebb ÖNMEGBOCSÁTÁS. Ez az önmegbocsátás, és önfeloldozás a legnehezebb, mert itt legmélyebb önmagunkkal nézünk szembe. Szembe nézünk azzal, amikor fellázadtunk az isteni rend ellen, amikor “tékozló fiúk és lányok” lettünk, és most “hazatérünk”.

Hazatérünk… A haza, az otthon belső lélekállapotunk, tudatállapotunk, a tiszta, isteni minőségünkkel való belsőkapcsolódásunk, függetlenül attól, hogy éppen, milyen létformában élünk, hol és mikor élünk. Az OTTHON belül születik meg először annak hatására, hogy Önmagunk tiszta, isteni eszenciájával kapcsolódunk, mint a legfelsőbb énnel. Amikor ez a “hazatérés” élmény megfogan lelkünkben, akkor úgy érezzük, ismét az isteni áradásában, szeretetében, bőségében vagyunk, mintha minden a helyére kerülne… és úgyis van.

Nos… éppen a hitrendszereink is átalakulóban vannak, éppen új fénykódok fűződnek meg a kollektív térben. Ezek az új fénykódok új tanításokat, új aktiválásokat ébresztenek, tágul a tudás, csökken a tudatlanság. A tudatlanság a legveszélyesebb. Ezért a tudás növelése feladata minden fénymunkásnak. Minél nagyobb a tudás, a megismerés, a felismerés, annál könnyebben stabilizálódhat a Krisztusi szeretet tanítás, a hit és a bizalom. Most a hit és a bizalom a legfontosabb.

Mekkora a hited saját Isteni Eredetedben?

Mekkora a bizalmad az Isteni Gondviselésben?

Avagy… mekkora a hited ÖNMAGADBAN, mekkora az ÖNBIZALMAD?

Mindig az Aranyközépúton….

A következő Kapu a Krisztusi Átlényegülés energiaáramlásban az ÖNFELOLDOZÁS: önmagunk feloldozása az újra és újra játszódó karmakörök, játszmák, önbüntető és önszabotáló programok alól. Jelenlegi időterünk egy gyógyító tér, és azért vagyunk itt, hogy ráébredjünk a bennünk létező VÉGTELEN INTELLIGENCIA Teremtő erejére és lehetőségeire – a szeretet útján.

Hol önszabotálod még magadat?

Melyik azaz életterület, ahol még mindig csak takarék lángon lobog Benned a Végtelen Szeretet Teremtő Ereje? Ha úgy érzed, eljött a Te időd, és itt és most leteszel minden önszabotáló programot, törlöd őket a tudatalattidból, a sejtmag információs hálózatodból, és ion szinten átlényegíted ön-mag-ad a Krisztusi Végtelen Szeretet Teremtő Kvantumterébe, akkor ez Neked szól…

2020. ősz energiatere egy elemi erejű átlényegülés lehetőséget nyújt számunkra – átlényegíteni sejtszinten a bennünk futó programokat, energiáinkat; átrezegtetni szív-kristályunkon a Krisztusi energiákat és szeretetet.

Ezekben a hónapokban olyan ügyeink és élethelyzeteink jönnek velünk szembe, melyek legmélyebb szinten lényegítik át – nem csupán az életünket, hanem a létünket, a sorsunkat.Most lehetőséget kapunk, hogy teljes és tökéletes valóságunkban visszaálljunk eredendő isteni sorsunkba. Szabadválasztás: szabadon választhatunk, hogy éljük-e isteni sorsunkat, és ha igen, milyen módon éljük meg energiáinkat…

Ám, aki teljességében beleáll a “vagyok, aki vagyok” állapotába, ismét az isteni flowban érzi önmagát.Amikor az isteni sorsunkat éljük, minden gördülékennyé, magától értetődővé válik, úgy érezzük, vezetve vagyunk, és érezzük a folyamatos gondviselést, ahogy körbevesz szeretetével a feladatokban és kihívásokban.Ahhoz, hogy ezt a felvállalást valóban teljes energiánkkal képessé váljunk megtenni, legmélyebb szinten szükséges minden megbocsátás, első sorban magunknak – vagyis az önfeloldozás…

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.