Forrás & Egység

11.000 Ft

Szeretettel várunk Téged is a Krisztusi Szívkristály Átlényegülés következő kapujában: a FORRÁSBAN – az EGYSÉGBEN e hanganyagon keresztül!
A csomag tartalma: 1 előadás + 2 meditáció

Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Egy olyan világban élünk, ahol egymás mellett több dimenzió is létezik – multidimenzionális létezők vagyunk; az emberek világa az a hely, ahol több különböző tudatosságú létező is él. Földünk egy olyan bolygó, ahol a létezés több síkja egyszerre történik, egymás mellett.

Az időszak, amiben éppen benne vagyunk, egy kapu. Az emberiség tudatosság szintjén éppen ketté válik. A BLUE PRINT energia – kék fény energia – abban segít és támogat bennünket, hogy vissza tudjunk kapcsolódni abba az eredet isteni sorsunkba, amit úgyis hívhatunk az ARANYFONAL. “Végig a sárgaköves úton…”

Ez az ARANYFONAL energia az, ami összeköt bennünket az örök Teremtővel, az örök Isteni Létezővel, így önmagunk teremtő erejével is. A tudatosodásunk célja az, hogy a tudatunk fejlődjön. Ezért paradoxonnak tűnik, hogy úgy tudnánk magasabb tudatosságba kerülni, hogy ne mennénk végig egy belső alkímiai folyamaton. Az emelkedés nem kívülről történik, hanem belülről. Senki nem tudja helyetted végrehajtani.

Mindenkinek a saját avatásán szükséges keresztül mennie, hogy tapasztalása tudássá, majd az bölcsességgé alakulhasson.

A mostani energiák újra hangolják kapcsolatunkat a Forrással, mint Isteni eszenciával, Teremtő Erővel, ön-mag-unkkal, hiszen ez erő bennünk van.

Ebben a FORRÁS energiában kerülünk bele az EGYSÉG-tudatállapotába. És oda-visszahat ez az energia, amikor belépünk az EGYSÉG-tudatállapotába, akkor aktiválódik bennünk a FORRÁS energiája.

Az EGYség-tudatállapota, ami lélekállapot is, a bennünk létező Jin és Jang egyesítése is, a Szerelem egysége, és globális szintű EGYség-tudat is. Ez maga a Krisztus-tudatosság, az 5. dimenziós tudatosságháló. A szeretet-tudat. A szeretet tudatállapot és lélekállapot.

Ezzel dolgozunk hát mi is a következő Krisztusi Szívkristály Átlényegülés Kapuban:

Emberi létezésünkön túlnyúlva, csillag-tudatosságban, galaktikus csillagenergiában gyógyítjuk:
– tisztítjuk és oldjuk azon sérüléseket és megrekedéseket, amikor leváltunk ez Egység-tudatállapotról
– tisztítjuk és oldjuk, amikor bárhol és bárkinek átadtuk önmagunk szabad akaratát, mint önrendelkezési jogunkat
– tisztítjuk és oldjuk, amikor bárhol és bármikor alá-, fölérendelődési játszmákba sodortuk magunkat
– tisztítjuk a Jin és Jang energiát, ahol az EGYség-tudat meghasadt
– Csillagsors-korrekciós oldások és tisztítások (emberi léten túli létezés fonalán): amikor időhurkot hoztunk létre – ezek feloldása, felszabadítása
– Szerelem energia gyógyítása (a szerelem az ősi erő, ahol az én feloldódik, és egy magasabb egység-tudatba belépve, megéli a Jin és Jang egységét, az isteni teremtő csoda egységét)

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.