5. DIMENZIÓS PÁRKAPCSOLATOK MISZTÉRIUMA

21.000 Ft

Intenzív szerelem-erőtérbe lépünk:
Nagyon – nagyon erőteljes szerelemenergia – újra rendeződések indulnak mostantól, és ez a folyamat rendkívüli módon támogatja az új energiás szerelmi kapcsolatok lehorgonyzását a jelenünkbe. Így élve az újonnan nyíló kvantummezők adta támogató energiával, a hanganyagban az új 5. dimenziós párkapcsolati modellekkel dolgozhatunk.

A csomag tartalma:
3 tanítói rész
3 meditációs rész

Cikkszám: 5DPM001 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Üzenet az Egylélek-párnak:

“Megtaláltalak!
Látlak, ahogy lény a lényt láthatja! Tudom, hogy ki vagy nekem, tudom, hogy te vagy az, akit kerestem.
Hogy honnan tudom?
Amikor a szemedbe nézek, magamat látom. Szemed fényében otthon vagyok. Amikor Veled vagyok senki és semmi nem hiányzik, olyankor a tökéletes teljességben vagyok. Amikor nem vagyok Veled, hiányban vagyok…
A szeretetre tanítasz, és én is Téged. Újra tanítjuk szeretni egymást: nem szenvedéllyel, nem lángolással, nem extázisban… Nem, nem. Az a szeretet, amire az Egylélek-párok tanítják egymást, az a szeretet türelmes, csendes és szelíd – megbocsájtó és emelő. Nem ítélkezik, nem skatulyáz… csupán áramlik… ha kérnek belőle, odaadja magát… ha nem kérik, nem sértődik meg, hanem stabilan és önbizalommal, magabiztossággal áll – egyensúlyban – vár… mosolyogva, ismerve a határokat.
Drága Lélekpárom! A szívem határait tanítod, a mások iránti szeretet és az önszeretet határait. Az egyensúlyt tanítod nekem, és én neked…
Újra tanulok szeretni, és te újra tanulsz szeretni… mert ezért vagyunk itt… a Terrán…
Szeretlek…”

Kristályfény33

Miben támogat a hanganyag?
• párkapcsolati mintázatok átírása
• párkapcsolat vonzása
• párkapcsolati minőségek magasabb frekvenciára emelése
Dolgozunk a férfi – női 5. dimenziós önképpel.
Új szerelmek szövődnek, kiknek lelke egy, most összeérnek….

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.