Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Hogyan tudsz bármit tudatosan teremteni az életedbe – és hogyan tudsz ezzel a SORSOD/ ÉLETED URÁVÁ válni?

Kétségkívül az emberiség eljutott oda, hogy egyre inkább elismeri és felismeri a benne rejlő potenciálok és belső erőforrások létezését és létjogosultságát. Ezen a ponton válik ketté az emberiség. Vagyis a TUDATOSODÁS folyamatában lesznek, akik egyre tudatosabban használják a tudatalattijukat – hajlandóak azt megismerni, felismerni – és hajlandóak azt alakítani, formálni.

A TUDATALATTINKKAL TEREMTÜNK: Minél inkább nevén nevezzük a tudatalattinkban futó programokat, annál nagyob hatalmat nyerünk felette – vagyis tudatosítjuk a bennünk futó programokat…Felismerjük a mintákat – és átalakítjuk. Nem elég csak oldani. SZÜKSÉGES AZ ÚJ KVANTUM MEZŐ = MORFOGENETIKUS MEZŐ = AURA = FÉNYTEST = ENERGIAMEZŐ átalakítása. Ne tévesszen meg az elnevezés – mind ugyanaz: a tudatalattiban elhitt gondolatok energiaszálai. Ezek az energiaszálak működtetik az életünkben a VONZÁSAINKAT és a TEREMTÉSEINKET. Vagyis az elhitt gondolatok hiteket, hitrendszereket hoznak létre. Ezzel teremtünk a tudatalattinkból. Minél jobban tudatosítjuk, annál tudatosabban tudunk teremteni bármit az életünkbe.

Ennek a “TUDATALATTI ÚJRA PROGRAMOZÁS” folyamatnak megvan a saját eszköztára és összetettsége, mely túl mutat a felszíni mantrák mormolásán. Ugyanis afelett van hatalmunk, amit nevén nevezünk… Ez egy komplex folyamat, melynek több lépcsőfoka van. Azonban, ha ezt megcsináljuk, kvantumugrást jelenthet az életünkben…

Az új energiás programokon ezekről tanulunk, ezekről az új tanításokról készítek jegyzeteket. Ebben az új csatornában érkeznek a meditációk és közvetítések.Lehet jelentkezni csoportos programra is; és egyéni konzultációra is.

Jelentkezés itt: info.vaktororsolya@gmail.com

További információk…

Eseményekről : https://orsolyavaktor.webnode.hu/esemenyek/

Blog: https://orsolyavaktor.webnode.hu/blog/

Vlog: https://orsolyavaktor.webnode.hu/vlog/