Új “én” alkotása

9.000 Ft

Csomag tartalma:

1 előadás
1 meditáció

Cikkszám: MED-UJEN Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Ahogy egyre több karmikus sérülés, egyensúlytalanság oldódik ki az aura mezőnkből, és tisztul fel önön energiaterünk, úgy valójában lebomlanak rólunk a régi korszak sztereotípiái, szerepei, jelmezei. Újjászületik a bennünk létező örök lélekfény. Ám ezzel az új énnel most mindannyian ismerkedünk, ki-ki ön-mag-ával. Régen láttuk már saját mag-unkat tisztaságában, Blue Print energiájában. Az „ÚJ ÉN” már nem a félelmeinkre épül, hanem a magasabb tudatosságú frekvenciatartományban a szeretet alapköveire.

Amikor „ÚJ ÉN” – t építünk energetikailag, akkor új gondolati mezőt, új érzelmi mezőt, és új sejtinformációs hálózatot építünk. Ez maga az újjászületés misztériuma.

A felemelkedés hídján rendkívül fontos, hogy mind a tudatunkban (látható világ) és mind a tudatalattinkban (láthatatlan világokban) megtörténhessen a változás. Ezért a csomag előadás része nagyon fontos, hiszen megértést ajándékoz, még a meditáció a mély energetikai áthangolást nyitja meg bennünk.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.