Tudatos teremtés & Tudatos manifesztáció

11.000 Ft

Ikerláng-energia szerelmi misztériuma.
Szív-kristály Krisztusi Átlényegülés Kapuja.
A csomag 3 hanganyagot tartalmaz: (1) tanítás és (2) meditáció.

Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

2020 a VÉGSŐ IGAZSÁG éve, dupla 20-as energiában (Tarot 20-as lapja a Végső igazság lapja)…

Elindultunk az Egylélek energiában, ami most rendkívül fontos energia, hiszen nagyon sok Egylélekpár érkezett Krisztus-tudatosság fényháló lehorgonyzásának küldetésében. Saját szerelmüket ajánlják fel a kollektív felemelkedés oltárán, szerelmükön, összetartozásukon keresztül égetik át Gaia gyógyító folyamatát.

Az első kapuban aktiváltuk a személyes, egyéni kvantummezőnk Egylélek-kódjait. Majd a második kapuban a MEGBOCSÁTÁS ALKÍMIÁJÁN keresztül emeltük tovább egyéni, kvantum rezgését jelenlétünknek, majd ezt a felemelkedési fényhidat lefűztük a kollektív kvantummezőbe. A megbocsátás a kulcs, a kapu a felemelkedéshez, a megbocsátás maga a felemelkedés: több fázisa van, több rétege van, és ez a folyamat szükségszerű a tudat-evolúciójához.

Elérkeztünk immáron a harmadik kapuhoz, a tudat-evolúciójához, avagy a tudatváltáshoz. A megbocsátás hídján átvált a tudat a bűn-tudatról a szeretet-tudatra. Ez szükségszerű, hogy az egyén képes legyen szembenézni a valósággal, és képessé váljon feldolgozni az illúzió fátylainak a leengedését. Könnyű mondani, hogy lehullnak a tudatlanság fátylai, ám a tudás különböző rétegeit magunkhoz venni, merni látni a valót – bátorság szükséges. A megbocsátás tüzében alkímiázott szív képes látni…

A tudatlanság veszélyes, hiszen a tudatlanság manipulálható, és félelmet gerjeszt… Ezért most rendkívül fontos, hogy TÁGÍTSUK A TUDATOSSÁGUNKAT – és ahogy a megbocsátásnak, úgy a tudatosságnak is több rétege, több lépcsőfoka van. A következő átlényegülés kapuban ezekkel az aspektusokkal dolgozunk.

Az energia információ. Most kiváltképp fontos, hogy tudatosak legyünk abban, milyen információkkal kapcsolódunk. A különböző információk hatnak a rezgéseinkre. Gondolatok keletkeznek, majd azokból érzések. A gondolatok és az érzések hozzák létre a szavakat és a cselekvéseket. Nagyon fontos, hogy megértsük, a felgyorsult kvantummező felgyorsult teremtő folyamatokat hoz létre, vagyis egyre erősödik a teremtő erőnk.

Isten az ige – vagyis az ige az, ami teremt. Tanulj meg újra “igenül” beszélni. Figyelj oda, milyen igét használsz, mert az ige (nyelvtani értelemben) a kulcs a teremtésedhez.
Elindul a nagy leleplezés, és nekünk – Csillagmagoknak – most kiváltképp tudatosan tartanunk szükséges a Krisztusi Fényháló Szeretet-tudatosság fénypontjait, rezgéseit. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy szeretetet árasszunk.

Miért fáj az ébredés? – mert sejtszintű paradigmaváltás történik, és alapjaiban rengeti meg a világról alkotott képet. A dimenziók, energiaterek most összenyílnak, nyitva vannak az átjárók. Ez nekünk, fénymunkások, még nagyobb tudatosság szükségességét jelenti. Gyertyalánggá válunk nagyon sok embernek, akár csoportoknak. Ez a szolgálatról szól. Tartanunk szükséges a szeretet-hálót, hogy az emberiség képes legyen a szeretet-tudatra váltani. Minden Csillagküldöttnek megvan a feladata a NAGY ÉBREDÉS hónapjaiban…
Nagyon erős testérzetek lehetnek, hiszen a tudatváltás sejtszinten is történik, aktiválódnak DNS kódok, gyógyul az emberiség DNS állománya – fejlődik a képességünk. A DNS-ünk gyógyulsásában, aktiválásában kulcsszerepe van az őssejteknek, mert az őssejtekben egyensúlyban van a jin és jang energia, az őssejtek felelősek a test, a szövetek újrafűzéséért, regenerációjáért, öngyógyító folyamatokért. A láz, stb – a tisztulás és az átlényegülés testi szintű folyamatai, ahogy DNS állományunk átáll magasabb rezgésekre.

Aktiválódna azon gének, melyek átvizsgálják testünket, és kijavítják a hibákat. A Krisztusi Szeretet-tudatosság frekvencián a test (is) egészséges, és fiatal marad. Változik az életmód, a táplálkozás. Épül egy könnyebb szerkezetű emberi test.

Megváltozik a világról a tudásunk, ami eddig “nem normális” volt, teljesen normálissá válik. Tágul a tudásunk az Univerzumról, a Földünkről, arról, hogy kik vagyunk, hogy milyen szerepe van bolygónknak a nagy egységben. Megértjük, hogy sejtszinten vagyunk összekötve egymással és a Mindenséggel, ami jelen van a nagyban, jelen van a kicsiben is (halmazelmélet). Felfedezzük sejtjeink intelligenciáját, ezért növekszik a test-tudatosság és sejt-tudatosság.

Változik a technológiához való hozzáállásunk, fejlődik a technológia gyógyászati szerepe, és egyéb “kapcsolatfelvételi” szerepe. A technológia evolúciója bennünket szolgál, és tőlünk függ, hogy az egészség, a szeretet, az ÉLET SZOLGÁLATA felé fordítjuk-e.

Tudatosságunk tágulása magával hoz olyan tudást is, ami lehet “fájdalmas”, és itt lesz óriási jelentősége, ha úgy tetszik KRISZTUSI BEAVATÁS a szív – szeretet – tudatosságba, vagyis a KRISZTUSI MEGBOCSÁTÁSON keresztül való felemelkedés. A tudatosság tudása a dualitásnak, és ahogy lebontjuk a fátylakat a jó és a rossz között, az élet és halál között, úgy egyre inkább felemelkedünk az egységbe.

Az Egységben megszűnik a félelem és az abból eredő egyéb diszharmonikus gondolatok és érzések; ha megszűnik a félelem és az abból eredő diszharmónia, akkor a test egészséges, mert a szellem és a lélek is egészséges. Az Egységben egyensúly van, béke van… és az Egylélekpárok együtt vannak – hiszen egyensúlypont van…
Ebbe az Egységbe lépünk fel az ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUIN keresztül, és most következik a TUDATOSSÁG KAPUJA…

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.