Tantrikus szerelem

21.000 Ft

A szerelem az ősi teremtő erő, ahol a nő és férfi ismét együttműködve, egymásban feloldódva megéli végtelen Isteni Teremtő Erejét, immáron a magasabb szintű szeretet és szerelem arzenáljában.

A csomag tartalma:
3 tanítói rész
3 meditációs rész

Cikkszám: TSZ001 Kategóriák: , ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Az ősi szerelem beavató ösvényére lépünk rá, amikor emlékezni kezdünk a szerelem tantrikus varázsló erejére.

A szerelem az ősi teremtő erő, ahol a nő és férfi ismét együttműködve, egymásban feloldódva megéli végtelen Isteni Teremtő Erejét, immáron a magasabb szintű szeretet és szerelem arzenáljában. A férfi a női misztériumán keresztül egyesül önmaga Isteni minőségével, a nő szeretésén keresztül önmaga férfi ereje válik eggyé a Végtelen Intelligencia Teremtő minőségeivel. A nő megajándékozza a férfit világai kapuinak kitárásával, ahol a férfi Isten lehet – az Istennő Birodalmában – az Istennő tiszteletében és az Istennő szeretésében.A nő méhe a kapu, kapu a Kozmosz felé, a Kozmikus energiák felé, amelyen keresztül a férfi megéli önmaga Istenélményét.

A nő ősi misztériuma felemelkedettség hídjainak megnyitása, a Világmindenség kapuinak megnyitása. A nő ősi tantra tudása a lélekegyesülés ősi misztériuma, a felemelkedés varázslata. Ősi időkben a nők jól ismerték önön misztériumuk beavató erejét, gyógyító szakralitásuk és felemelő rítusuk ősi eszenciális minőségeit. Tudatosan éltek vele. Immáron, a korszak-váltásban, az újkorba lépve, egyre több nő érzi zsigeri szinten, sejtszinten, hogy életre kíván kelni a benne lakozó női tantra tudás. Egyre több nő érzi szívében és lelkében az Istennő hívását, hogy önmagát felébressze, és felkészítse a férfival való magasabb misztériumi eggyéválás ösvényére.

A nő a titok.

A nő szíve és méhe őrzi a felemelkedés titkát.

A nő tantrikus eszenciájának életre hívása, tudatossá ébresztése a kulcs a szerelem teremtő varázslatának megélésére. Minél több nőben születik újjá eme ősi szakrális rítus tudása, és annak megélése a szerelem kvantummezőjében, annál inkább válhat valóságossá a felemelkedés.

A szerelem és a szeretés minél magasabb minőségekbe emelése, minél tantrikusabb megélése, a lelkek egymást szeretése az ösvény, mely magasabb dimenzionális világok kapuinak kulcsait rejtik…

Szeretettel osztom meg Veletek a TANTRIKUS SZERELEM HANGANYAG CSOMAGOT

3 részes tanítás + 3 részes meditációs sorozattal

ahol mély lélek szinten, a tudatalattiban és sejtszinten hordozott régi szerelem-minták feloldása, kioldása – az új szerelem és szexualitás fénykódok lehorgonyzása történhet meg:

– a harmadik dimenziós alá/fölé rendelődő játszma-minták feloldása/kioldása
– szerelem-sérülések feloldása/kioldása
– újenergiás, Krisztus-tudatosság szerelem fénykódok lehorgonyzása
– egyéni kvantummező áthangolása
– régi energiás mentális programok feloldása/kioldása
– régi energiás érzelmi programok feloldása/kioldása
– régi energiás szexuális lenyomatok feloldása/kioldása
– szexuális sérülések feloldása/kioldása
– szexualitás újraértelmezése
– lélekkapcsolódás misztériuma
– csakrák kapcsolódása a párkapcsolatban
– azon Krisztusi-fénykódok lehorgonyzása, hogy egyáltalán képessé válhassunk megtartani ezt a magasabb dimenzionális szerelem erőt

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.