Shambala Fénykapu – Spirituális megtisztulás és újjászületés

11.000 Ft

Shambala 7. csomag: Spirituális megtisztulás és újjászületés (indigó csakra)
Egy csomag (melyben 3 db meditációs hanganyag van – oldás, gyógyítás, avatás)

Cikkszám: S07MED Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A valódi változások mindig belülről indulnak, és Gandhi szavai után:

“Legyél Te magad az a változás, amit látni szeretnél a világban.”

Hiszem, hogy a változás nem kívülről kényszerített mechanizmus, hanem belső igény ébredése, belső szükséglet megjelenése. Tisztelem a szabad választás jogát. A belső lélek-ébredésben hiszek, a szabadságban és a függetlenségben hiszek. Valamiért úgy működünk, mi emberek, hogy kell a mélypont ahhoz, hogy képessé váljunk kinyitni a látásunkat… talán az ember olyan az Univerzumban, mint a gyermek… Ám, a Szülő, az Isteni, végtelen szeretettel szereti az Ő gyermekét; nem ad teret a hisztinek, de minden Gondviselést odaad az Ő Gyermeke boldogságához… Isten gyermekének lenni, hinni és bízni a végtelen Gondviselés Teremtő Erejében…

A felemelkedett mesterek energiájának, és üzeneteinek csatornája lettem, így készült a SHAMBALA FÉNYKAPU és FÉNYMESTER sorozat… Shambala egy szakrális időtér és téridő, egy Vortex (átjáró), ahol a lélek megtisztul, és átalakul. A lélek transzformáció, formán túli állapota. A Shambala lélekgyógyító meditációs sorozat csakráról csakrára, életterületről életterületre tisztítja fel bennünk a megrekedt energiablokkokat, melyek gátolják határtalan szeretetlényünk kiteljesedését.

A Shambala program 9 állomásán áthaladva, minden állomáson (csakránál) az adott terület Fénymesterével munkálkodva, szintről szintre építhetjük vissza a belső lélek-fényoszlopunkat.

A legenda szerint, Nimród király tornyot építtetett, hogy felérjen, elérjen az Ő Istenéhez… E torony valójában Nimród belső fénytornya, a csakra oszlopa. A csakráink nem korong alakúak valójában, hanem multidimenzionális átjárók, tölcsérek, melyek kapuk a dimenziók, vagyis a tudatosságszintek között. Minden világ, minden dimenzió egy frekvencia, egy tudatosságszint. A csakráink tisztítása azt jelenti, hogy minél magasabb és tisztább minőségét éljük meg saját energiáinknak, a különböző életterületen.

Minden az ősbizalommal indul… Emberi kapcsolataink, szeretet-kommunikációnk alapja a bizalom. Akinek szíve bizalomban sérült, annak a félelem rezgései járják át az életét. Amikor félelemből cselekszik vagy kommunikál valaki, akkor alá-, fölérendelődések jöhetnek létre. Ha a bizalom helyreáll, visszaáll az önindentitás tudat, a belső béke állapot, és a szeretet kommunikáció és kapcsolatok képessége.

A fényoszlop felső tartományai a hit és a kristály-tudatosság. Eme hit sokkal inkább a belső bizonyosság, ami már tudat. A bizonyosság szó ismét magában rejti a bizalmat. Nem tudunk úgy hinni a Gondviselés hatalmában, szeretetében, ha nem bízunk benne. A hit és a bizalom egy tőről fakadnak. A KRISTÁLY-TUDATOSSÁG, az ISTENI-TUDATOSSÁG. Azaz, amikor Nimród szeretné elérni az Ő Istenét, akkor az Isteni Tudatba kíván fellépni, abba a tudatosságba. Az Isteni Tudatosságba, vagyis a Kristály-Tudatosságba belépni, belső lélekmunka eredménye. Nem külső varázspálca suhintás.

Ezt a belső lélekmunkát hivatott szolgálni a Shambala Program. Szükséges természetesen az összes állomás. Mindenki a saját tempójában tud vele haladni. Szabadon…

  • Shambala 1. csomag: Ősbizalom (vörös csakra)
  • Shambala 2. csomag: Családfa (narancs csakra)
  • Shambala 3 csomag: Önkifejezés (sárga csakra)
  • Shambala 4. csomag: A szív kapui (zöld csakra)
  • Shambala 5. csomag: Gyémántfény-háló (rózsaszín MAG – Krisztusi szív)
  • Shambala 6. csomag: Isteni és Istennői megnyilvánulás (kék csakra)
  • Shambala 7. csomag: Spirituális megtisztulás és újjászületés (indigó csakra)
  • Shambala 8. csomag: A hit (lila / mályva csakra)
  • Shambala 9. csomag: Kristály – tudatosság (fehér – “kristálykoponya” csakra)

A csomagokban 3 (kb. egy órás tartamú) meditációs hanganyag található. Vezetett meditáció, zenével, szöveggel, együtt munkálkodva Felemelkedett Fénymesterekkel és Arkangyalokkal. A meditációk újra és újra, bármennyiszer hallgathatóak. Mindig újabb és újabb mélységben fog dolgozni. Először sorrendben haladjunk, utána a sorrend változtatható, érzés szerint.

Katarzis élmény, 9 csakra szinten tisztít meg a múlt terheitől, és emel fel a Krisztus-szívháló rezgéstartományba.

Egy csomag (melyben 3 db meditációs hanganyag van – oldás, gyógyítás, avatás): 11.000.- Ft.

Lehet önállóan, egyesével, és bármilyen sorrendben rendelni a csomagokat.

Bár a javasolt: sorban haladva, egyiket sem kihagyva – de! szabadon lehet ez ügyben dönteni, természetesen…

A 9 csomag egyszerre való megrendelés esetén egy csomag ajándék, így összesen: 88.000.- Ft.
(A csomagajánlat külön termékként érhető el a webáruházban.)

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…