Sejtinformációs-hálózat transzformációja

9.000 Ft

Csomag tartalma:

1 előadás
1 meditáció

Cikkszám: SEJT-TRANSZF Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Minden sejtünk a gondolataink és az érzelmeink energiájából épül fel. Az energia frekvenciákban, frekvenciatartományokban árad. A gondolatainkkal és az érzelmeinkkel tudunk különböző frekvenciatartományokban, és így különböző dimenziókban jelen lenni. Ahogy felemelkednek magasabb tudatosságba a gondolataink és érzelmeink, úgy a sejtjeink információs hálózata, így sejtjeink egészsége is megemelkedik. Ma már az orvostudomány az öregedést lassú lefolyású betegségnek tartja. Testünknek nem kellene öregednie, hiszen az valójában a sejtjeink roncsolódása.

Ha az energia, ami fut a sejtjeinkben magas rezgésű, akkor a sejtjeink sem roncsolódnak, vagyis először lassul majd idővel megszűnik az öregedési folyamat. Ez még hosszú folyamat az emberi evolúció ösvényén, ugyanakkor az egészségünk frekvenciáinak megemelése fontos és hasznos.

Mindezek mellett az új világban a test egészséges, mert egész-ségben, rezonál a szellemmel és a lélekkel.

A felemelkedés hídján rendkívül fontos, hogy mind a tudatunkban (látható világ) és mind a tudatalattinkban (láthatatlan világokban) megtörténhessen a változás. Ezért a csomag előadás része nagyon fontos, hiszen megértést ajándékoz, még a meditáció a mély energetikai áthangolást nyitja meg bennünk.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.