RÉSZVÉTELI JEGY (2022.05.07.): KRISTÁLYFÉNY LÉLEKUTAZÁS MEDITÁCIÓS NAP

13.000 Ft

2022. május 7. (10:00-15:00)
(Jelen RÉSZVÉTELI JEGY erre az időpontra érvényes!)

Készleten

Cikkszám: MED202205 Kategória:
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

2022 a MANIFESZTÁCIÓ ÉVE: az anyagban való megjelenés és megnyilvánulás éve.

2022 a SZERELEM TEREMTŐ ÉVE: a szerelem az ősi teremtő erő. A szerelem erejével képesek vagyunk új világot teremteni.

2022 a manifesztációról szól, arról, hogy minden, amin eddig dolgoztunk lélekvilágainkban, a láthatatlan világokban, az most láthatóvá, tapinthatóvá válhasson itt az anyagban. Egy igazi VÖRÖS (Krisztusi Fénysugár) évben vagyunk, amikor a fent szinkronicitásba kerülhet a lenttel. Na, nem az egó elvárásai szerint, hanem mély lélek-önismeretben és a lélek önazonosságában.

Teremtjük a földi Mennyországot: egészséget, örömöt, szerelmet, párkapcsolatot, családot, önkiteljesedést, lélekküldetés és életút kiteljesedést, bőséget, szeretettel és megbecsüléssel teli emberi kapcsolatokat.
A 21. század a lélekkel való összekapcsolódásról szól társadalmi szinten. Az egész bolygón megtörténhet a korszakváltás, az átállás, amikor a bolygó élővilágának tudatossága magasabb frekvenciatartományba emelkedhet fel. Így az emberiség újra kapcsolódhat isteni természetével. Ez mély és gyökeres lélekalkímiát jelent. Vagyis minden egyénnek önálló felelőssége, hogy választja – e ezt az utat. Minél több egyén történteti meg ezt a folyamatot önmagában, annál inkább tud történni társadalmi szinten is.

Ezen intenzív és radikális, gyökeres változásokat ajándékozó MANIFESZTÁCIÓS ERŐTÉRBEN dolgozunk – azaz teremtünk, kézzel foghatóvá teszünk az anyagban, egész 2022-ben.

Időpont:
2022. május 7. (10:00-15:00)
(Jelen RÉSZVÉTELI JEGY erre az időpontra érvényes!)

Helyszín:
MAGNET HÁZ – Bojtorján terem
1062 Budapest, Andrássy út 98.

Minden napnak meglesz a maga a témája, amely témákat folyamatosan küldök HÍRLEVÉLBEN, az éppen aktuális energiák fényében.
Hírlevél feliratkozás a weboldalon: www.vaktororsolya.hu

Szeretettel várlak az új korszakban!
Kristályfény33

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.