NYÁRI AKCIÓS KÖNYVCSOMAG

A csomag tartalma:

1 db x MISSZIÓ
1 db x KÓD
1 db x KORSZAK
1 db x METAMORFÓZIS
+1 INGYENES szállítás!

19.000 Ft

Az első rész (Misszió) az ősi lélekpár reinkarnációs körforgása, majd a második rész (Kód) ikerlángok telepatikus kommunikációjának és lélekkapcsolódásának misztikuma után a harmadik rész (Korszak) rávilágít emberi létezésünk multidimenzionális természetére, a női és férfi energia, a szerelemerő felemelkedésének lehetséges ösvényeire, az Egylélekpárok kozmikus jelentőségű energetikai munkájára a jelen korszakváltás kvantummezőjében.

A Kristályfény saga negyedik kötete, a Metamorfózis, mély filozófiai és lélektani kérdésekkel foglalkozva a szereplők kalandjain keresztül világunk duális pólusainak dinamikus természetét, a férfi és női minőségek, valamint a fény és árnyék jelenségének kiegészítő tulajdonságait, működéseit mutatja be, melyek életünk emberi kapcsolataira, helyzeteire hatnak.

Az emberiség ősidők óta keresi a választ olyan filozófiai kérdésekre, hogy honnan jöttünk, miért vagyunk itt, és mi dolgunk a világban.

Jelen társadalmunk a korszakváltás kapujában áll, ahogyan Mark és Molly is, akik a mi világunkban élnek, a 21. században. De mit is jelent a korszakváltás, a paradigmaváltás napjainkban? Valójában mi az, ami változik?

A NYÁRI AKCIÓS KÖNYVCSOMAG szállítási költsége Magyarországon belül INGYENES (a szállítási módtól függetlenül)! 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.