A GRÁL VARÁZSLÓASSZONY ÉBREDÉSE – NŐISÉG MESTERISKOLA

77.000 Ft

A női energia sokkal több, mint eddig hittük, és itt az idő, hogy ezt minél inkább tudatosítsuk magunkban. Ez társadalmunk felemelkedésének egyik kulcsa lehet.

A női energia önmagára találása, békéje és harmóniája hatást gyakorolhat az egész kollektív mezőre.

A kurzus 7 kapun vezet végig, mind a 7 kapuban 1 előadást és 1 meditációt találsz, így összesen 7 előadást és 7 meditációt tartalmaz a nőiség kurzus, mely élő online felvételben lett rögzítve.

Egy kapu hanganyaga kb. 3 órás hanganyag.

Cikkszám: GV001 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Ébred a női Grál-tudat:

A nő tudatossága a szívéből és a méhéből ered.

A hét részes online női program során a 7 csakra energetikai tartományában emeljük fel női-tudatosságunkat egyre magasabb frekvenciatartományba.

A nőiség tudatosság ébredése kulcskérdés a mostani időszakban. Azontúl, hogy a nők egyéni – ezáltal kollektív szinten is – mennyire képesek beleállni önmaguk szakrális erejébe, a MEGTARTÓ ERŐ ébredése és aktiválása is elengedhetetlen.

A paradigmaváltás korszakában energetikailag igencsak megváltozik, átalakul a női jelenlét, a nők önmagukhoz való kapcsolódása, így a nő és a férfi kapcsolódása is.

Átalakul, ahogyan mi nők tekintünk önmagunkra, illetve amely szerepünkre ráismerünk, azt képessé válunk-e felvállalni.

A női energia sokkal több, mint eddig hittük, és itt az idő, hogy ezt minél inkább tudatosítsuk magunkban. Ez társadalmunk felemelkedésének egyik kulcsa lehet.

A női energia önmagára találása, békéje és harmóniája hatást gyakorolhat az egész kollektív mezőre.

Ugyanakkor még csupán csak ébredezik a GRÁL VARÁZSLÓASSZONY…

Túlkapások és szélsőségek jellemzik a kollektív női tudatosságot jelenleg, ahogyan igyekszik önmagát egyensúlyba állítani, a kozmikus rendben saját helyét és szerepét megtalálni, abba stabilan beleállni és ott az erejét harmóniában megtartani.

A GRÁL erő, a Szent Kehely ereje, az élet forrása, az élet áramlása, maga az élet…

Ősi misztériumok ébrednek a női szívekben, ébred az emlékezet, milyen kozmikus csodát hordoz magában a női méh energiája.
Erről szól a kurzus, hogy nőként az lehess, akinek a Teremtő megálmodott, hogy méltósággal és bölcsességgel élhesd meg az Istenanya szent titkát.

7 részes nőiség előadás és meditációs sorozat, 7 csakra energiatartományaiban emelkedünk fel.
Mind a 7 kapu 1 előadást és 1 meditációt tartalmaz, így összesen az nőiség tudatébresztő iskola hanganyaga 7 előadásból és 7 meditációból áll.

Egy kapu hanganyaga kb. 3 órás hanganyag.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.