LÉLEK-SORSVÁLTÁS A SZER-ELEM ERŐTERÉBEN

13.000 Ft

A csomag tartalma:
1 db előadás
2 db meditáció

Cikkszám: ELYISK-04 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

2021. októberi meditációs nap hanganyaga: ELYSIUM ISKOLA

A meditációs csomag hanganyagai egy új én megalkotásában támogatnak. A szer-elem az az elemi erő, ahol jin és jang energiájának egyesülésében új teremtés születik.

Ebben az energiakapuban egy új “Én” születhet meg. Levetkőzheted mindazt a régi energiás, karmikus hozadékot, mely eddig elválasztott attól, hogy önmagad isteni minőségét élhesd, és hogy isteni adottságaidat, tehetségedet kibontakoztathasd.

E kapukon átkelve lélekben történik az átlényegülés, melyet aztán sejtszinten (sejtkódokban) is végig vihetsz. Vagyis egy teljes újraindítást tehetsz életed bármely területén.

A meditáció segíti és támogatja: (bármely életterületen)
– önkifejezéssel kapcsolatos régi energiás blokkok oldását, karmikus sérülések gyógyítását
– önkifejezéssel kapcsolatos új energetikai kódok aktiválását
– énkép/önkép újrasturktúrálását
– kapcsolódást a felsőbb énnel
– egyéni talentumok, adottságok, tehetségek aktiválását
– isteni minőségek (szívtudatosság) földelését
– léleksebek energetikai gyógyulását

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…