KRISZTUSI- és KVANTUMTUDATOSSÁG SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS

21.000 Ft

Tobozmirigycsakra-kristály, Szívcsakra-kristály spirituális érzékelésének emelése, magasabb spirituális képességek fejlesztése

A csomag tartalma:
3 tanítói rész
3 meditációs rész

Cikkszám: KK001 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Az időtér éppen a spirituális paradigmaváltás ajándékait tárja fel előttünk. Ahogy egyre magasabb tudatosságba érkezünk, egyre fontosabbá, akár szükségessé válik, hogy újra keretezzük önmagunkban a spiritualitáshoz fűződő kapcsolatunkat.

Az elmúlt évtizedekben rendkívüli módon felhígult a spiritualitás. Ez mindig így van, ez maga az evolúció folyamata. Ez esetben a spiritualitás evolúciójának folyamata, vagy sokkal inkább a kapcsolatunk evolúciójának folyamata… – a kapcsolatunk fejlődése önmagunkhoz és a világhoz.

Létezésünk legfontosabb kapcsolata a kapcsolat önmagunkkal. Ebből indul minden, ez tükröződik vissza újra és újra a világból. A gondolkodásmódunk az érzelmi attitűdjeink. A világ éppen egészen radikálisan változik, avagy a paradigmaváltás, mint világszemlélet váltás tulajdonképpen az egyénekben megy végbe.
Ehhez szükséges volt az elmúlt évtizedek (és még több “idő”) transzformáló folyamata. Ez természete a folyamatnak, miszerint a spiritualitás felhígult, és talán nem túlzás azt mondani, mára már a “spiritualitás” egy elcsépelt kifejezés lett, amely mögött már nincsen egyértelmű definíció… mindenkinek mást jelent:
Van, akinél megrekedt a jóslás szintjén – mert nem áll még készen, hogy felelősséget vállaljon saját döntéseiért;
van, aki az angyalok világát még mindig egós vágyai végrehajtó szervezetének tartja – mert még nem áll készen saját teremtőerejét megtapasztalja, vagy azért felelősséget vállaljon;
van, aki előző élet turista lett, mert még nem áll készen, hogy itt és most valódi teremtő önmaga lehessen… és sorolhatjuk…

Ám vannak, akik magukba integrálták tudatosságuk lehasadt részeit, rálépve a lélek-alkímia útjára beléptek a Fény és Árnyék Unio Mystica – jába – avagy egyre mélyebben képesek már megélni az Istenélményt – ők úton vannak…

Ennek van most itt az ideje, hogy újra keretezzük az Istenivel való kapcsolatunkat, önmagunkkal való kapcsolatunkat – mint multidimenzionális tudatosságú, transzcendens módon holografisztikus létezővel.

Az önmagunkra való rátekintés változhat most, így az önmagunkban és jelen létezésünkben megbújó potenciálokat szabadíthatjuk fel. Ha képessé válunk a régi spirituális dogmákat lebontani magunkról, akkor felszabadíthatjuk önmagunkban a magasabb és tisztább tudatosságú létezőt. Azon multidimenzionális létezőt, aki bizony egy nagy egész része, mégis individuum. Önálló és önkifejező egyedi egyén, aki a közösség-tudatosság, csoport-tudatosság kvantumhálójára lépve, önmaga legjobb énjét tudja előhozni, kiragyogtatni.

Rátalálás az “én vagyok” állapotra: Kik vagyunk valójában? Hogyan szabadíthatjuk fel a bennünk létező potenciálokat, hogy itt és most a legcsodálatosabb életet élhessük? Hogyan lehetünk a leginkább önkifejezőek saját egyéniségünkben?

Ezekre a kérdésekre találhatod meg Te is a saját válaszaidat az adott hanganyagban, amelyben a feljebb kifejtett témakörben dolgozunk, hiszen a dimenzióváltás maga a paradigmaváltás. Új szintre lépve új keretek szükségesek, tágabbak, ugyanakkor stabilabbak – új SPIRITUÁLIS ETIKA és MORALITÁS.
Újra tanuljuk kozmikus szabályokat, működési elveket, és ezek tiszteletben tartásával új SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEKET ébreszthetünk magunkban.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.