ISIS: A női lélek beavatásai

11.000 Ft

A csomag 4 db hanganyagot tartalmaz: tanítások (2) és meditációk (2).

Cikkszám: ISMED01 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

ISIS: A NŐI LÉLEK BEAVATÁSAI – A NŐ EZER ARCA
ISIS nőiség beavatása – meditációs hanganyag és tanítások

Mare – a tenger, a végtelen óceán, a víz, a nő…
Beavatás…
A nőnek, kinek ezer arca van, ébred ősi ereje…
A nő, ki megtanulja élni önmagát, és önmagának milliónyi arcát… önmagára ébred, belső erejére ébred, és ennek birtokában új világot szül…

Ünnepeljük a nőt, ünnepeljük erejét, szívét, lelkét, méhét – a nőben lakozó ezernyi minőséget; ezernyi arcot, melyeket egy harmóniában élő nő bárhol és bármikor egyensúlyban és bölcsességben tud és képes használni…
Meg is teszi: használja….

A megosztottság helyett, a választások helyett, az új dimenzió nője ISIS (IS – IS) energiában éli minden arcát – minden arcának a lehető legmagasabb aspektusát… Az előttünk álló hónapok és őszi beavató szertartások bizony kérik a nőtől az önmaga belső erejére való ébredést.

A tudás és a Krisztusi szív – tudatosság az, ami felemeli az életünket és a létünket. Az ostobaság és a félelem sötétségben él, a megismerés, az ismeretlen megismerése az, ami kiemel, felemel, világosságot hoz. Nőként ébred a szív, ébred az ősi erőre, az ősi misztériumra. A női lélek újra integrálja önmagába a lehasadt lélekrészeit.

Készülünk a Nagy Átfordulásra, készülünk a Krisztusi Átlényegülésre.

☆ női szív gyógyítása
☆ női lélek gyógyítása
☆ női méh gyógyítása
☆ szerelem gyógyítás
☆ női erő integrálás
☆ női sorstörténet-fonalak kisimítása
☆ női családi karmák letétele, feloldása
☆ nőiség szeretet-, és fénykódok aktiválása és integrálása
☆ saját női felsőbb princípiummal való kapcsolódás
☆ szerelem ősi erejének ébresztése
☆ női vonzás aktiválása
☆ sejtszintű átíródás, átírás

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.