Ikerláng szerelem

13.000 Ft

A meditációs csomag 5 db 40-50 perces vezetett meditációt, közvetítést (5 db meditációs hanganyagot) tartalmaz:
1.) Egylélek – Alkímia
2.) Egylélek – Karmatisztítás és oldás
3.) Egylélek – Szívgyógyítás
4.) Egylélek – Férfi és Női minőség gyógyítása
5.) Egylélek – Egyesülési Fénykódok lehorgonyzása

Cikkszám: ELMED01 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Minden ikerláng szerelmi-kapcsolat más és más, mindenki története egyedi és különleges. Akinek jelen van az életében az ikerláng szerelem energiája, biztos lehet benne, hogy komoly spirituális ébredést kíván lélekszinten megugrani ebben az életében. Sorsfordító, karmaciklust záró energia. Lehetőség a lélek dimenzióváltására, ami egy belső mentális és érzelmi dimenzióváltás. Az ikerláng energia újjászületésben van éppen, sokak lelkében kilépés történik egy időhurokból. Ha szeretnénk ikerlángunkkal a mennyei szerelmet megélni, akkor elsősorban önmagunk belső fejlődésén szükséges munkálkodnunk. Minden olyan élethelyzeten, ahol jobb emberré válhatunk. A szerelem energiáin is, ám nem csupán szerelmi tisztulásokra van szükség. Önismeret, önkifejezés, önmegvalósítás. Szükséges férfiúi és női minőségek megtisztítása, az önmagunkkal való kapcsolatunk feltisztulása. Amilyen a kapcsolatunk önmagunkkal, olyan a kapcsolatunk az ikerlángunkkal. Ha nő vagy, akkor ő te vagy férfiban, ha férfi vagy, akkor ő te vagy nőben. Nem ugyanazok, hanem kiegészítő minőségek. Kiegészítitek egymást, így lesz kerek egész…

A meditációs csomag 5 db 40-50 perces vezetett meditációt, közvetítést (5 db meditációs hanganyagot) tartalmaz:

1.) Egylélek – Alkímia
A meditáció segíti a szerelem szenvedés energiájából kilépést az örömbe, a mennyei állapotba.

2.) Egylélek – Karmatisztítás és oldás
Régmúltból hozott sérülések (fájdalom, veszteség, cserbenhagyás, árulás, hazugságok, titkok, fel nem vállalások) oldása, tisztítása – egy ikerláng szerelmi kapcsolaton is lehetnek karmikus terhek

3.) Egylélek – Szívgyógyítás
Meghitt, bensőséges meditáció, az egymásra találáshoz, ismét egymás felé forduláshoz

4.) Egylélek – Férfi és Női minőség gyógyítása
Az Egylélek Jin – Jang energiájának megtisztítása: bármelyik pólus végzi a meditációt, az hatást gyakorol a másik pólusra is, szinkronicitásban tisztul a férfi és a női energia is az Egylélekben

5.) Egylélek – Egyesülési Fénykódok lehorgonyzása
Bár kecsegtető lenne ezzel kezdeni, ám célszerű látni, hogy mivel a meditáció a láthatatlan világ kódjait fűzi meg, így szükségszerű az energiák, a fénytestek (aurák) megtiszítása.

Javasolt először sorban dolgozni a meditációs hanganyagokkal. A későbbiek során bármelyikhez, bármennyiszer visszalehet térni, szükség és igény szerint.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.