5. dimenziós emberi test energetikai felépítésnek misztériuma

9.000 Ft

Csomag tartalma:

1 előadás
1 meditáció

Cikkszám: 5DIM-MISZE Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A felemelkedés hídján rendkívül fontos, hogy mind a tudatunkban (látható világ) és mind a tudatalattinkban (láthatatlan világokban) megtörténhessen a változás. Ezért a csomag előadás része nagyon fontos, hiszen megértést ajándékoz, még a meditáció a mély energetikai áthangolást nyitja meg bennünk. Minden gondolatunk és minden érzelmünk információt hordozó energiaszálként szövi meg auránkat és sejtjeinket is. Amikor energetikailag áthangoljuk a gondolatainkat és az érzelmeinket, akkor tudjuk megtörténtetni sejtszinten is az átlényegülést, az alkímiát.

A gondolatainkkal és az érzelmeinkkel tudunk különböző frekvenciatartományokban, és így különböző dimenziókban jelen lenni. Ahogy felemelkednek magasabb tudatosságba a gondolataink és érzelmeink, úgy a sejtjeink információs hálózata, így sejtjeink egészsége is megemelkedik.

Az 5. dimenziós emberi test energetikai felépítésének misztériuma a jövőnk kulcsa egy egészséges test működéséhez. Az egész létezés energia és frekvencia. Ezen az alkímián vezet végig az előadás tudást ajándékozva, és a meditáció magát az átlényegítés kapuit megnyitva.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.