Elysium misztériuma

21.000 Ft

A Krisztusi Fénytest felépítésének misztériumai.
Csomag tartalma: három előadás és három meditáció.

Cikkszám: ELYMED01 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A Krisztusi Fénytest felépítésének misztériumai

“Ezt a varázslatos misztériumot történtettük meg a láthatatlanban – hogy az láthatóvá váljon – az ELYSIUMI MISZTÉRIUMOK, ADVENT FŐNIX energiájában. Három állomáson vezettük végig magunkat, és a harmadik szegmensnél megtörténhetett a csoda: a FELEMELKEDÉS SZAKRÁLIS RÍTUSA. A láthatatlanban megtörténtettük a Felemelkedés Szívbéli csodáját, hogy készen álljunk a Fény ünnepére a KRISZTUS TUDATOSSÁG misztikumkulcsaival való teremtésre.”

Kristályfény33 /2020. 12. 21./

Kik belső lélekmunka ösvényükön haladnak egyre beljebb és beljebb, érzékelik a körülöttünk lévő energiatér változását. A felemelkedés egyéni sorsok felemelkedését jelenti, s minél több lélek emelkedik fel a mostani energiaáramlásokkal, annál inkább képes megjelenni a Földön is Elysium. Elysium a Földi Mennyország, egy 5. dimenziós energiatér, melynek emlékét a GÖRÖG MITOLÓGIA is őrzi. Elysium a mitológia szerint a BOLDOGOK SZIGETE / MEZEJE – és nekünk látnunk szükséges a mögöttes jelentés tartalmat, hogy valóban közel kerülhessünk az energiájához:

  • Elysium az az energiatér, ahol a lélek leteszi már karmikus láncait, és itt a létciklus láncait. Vagyis a galaktikus történelméhez és sorsához kapcsolódó időhurkokat oldja fel. Ezáltal valóban egy új sorsot kezdhet. A jelen csillagenergiák ezt a titkot üzenik nekünk, hogy a mostani Fényünnep Főnix Tűzmadár energiaterében a sorsváltó Elysium gyógyítóterében írhatjuk át sorskódjainkat.
  • Sorskódjaink lényünkben megjelennek szellem, lélek és test szinten is. A hitrendszerünkben, az érzelmi hologramjainkban, és sejtjeink intelligenciájában. Már felismerjük, hogy sejtjeink, testünk a Végtelen Intelligencia része. Felismerjük azon összefüggéseket is, miszerint a lélekfájdalmak és félelmek szomatizálódhatnak testi szinten. Ez itt egy újabb csodálatos összefüggés: ahogy megtisztul a lélek a csillagsorsa tapasztalásainak fájdalmaitól és félelmeitől, a megrekedésektől, feloldja az időhurkokat, és a csillagsors tapasztalásokat tudássá és bölcsességgé alkímiázza, úgy a sejtek visszanyerik valódi egészségüket. Az 5. dimenziós egészségállapot energiájában nincsen betegség, és nincsen öregedés. Az idő múlásának semmi köze sincsen az öregedéshez, a test öregedése, mint a test leépülése, a test egyfajta betegsége, szomatizálódás. Az emberi sejtek a Végtelen Intelligencia részei, és mint ilyenek időtlenek… Amikor a lélek megtisztul, a létező egyén mentálisan és érzelmileg is tiszta, vagyis visszakerül a teljes, semleges szeretés flowjába, Isten áramlásába (a mitológia így mondja: Isten kegyelmébe), akkor ott időtlenné válik. A sejtek is tisztává válnak.
  • Minél magasabb dimenzionális tudatosságba lépünk, testünk, sejtjeink annál inkább válnak időtlenné, tisztává. Ebben az Isteni Szeretés Flow energiában, ami maga az Isteni Kegyelem energiája – mert a lélek ismét (ellenállásait lebontva) képes befogadni a tiszta szeretet energiáját – a sejtek átalakulnak. A test újjászületik (nem újra! – hanem újjá…). A sejtek új információt őriznek, új információk alapján működnek.
  • Elysium gyógyító terében a lélek megtisztul, tiszta lesz szellemben, lélekben, testben. A kulcskifejezés a tisztaság, mint semlegesség, mint a nulla pont. Ez az a tér, ahol a lélek új választást hoz: szeretne – e új létciklust indítani, vagy benne marad ebben a tiszta energiában (tiszta = semleges = nulla pont, ahol kiengedhet a lét körforgása).
  • Elysium gyógyító terében új test alkímiázódik. Ahogy megtisztul a mentális és az érzelmi hologram, mint a hologram testek (fénytestek) – úgy tud új fizikai test alkímiázódni, vagyis a fizikai test is átalakul. Minden terhet, amit lerak a lélek, Elysiumban leteszi a test is. Tiszta lélek tiszta testet teremt.
  • Az 5. dimenziós tudatosság fény(hologram)mátrixa ezt az ajándékot tartogatja nekünk: teljes újjászületés szellemben, lélekben, és testben is. Ám itt és most a testi újjászületés nem az újra születés! – tehát nem egy “meghalunk-megszületünk” eddig ismert klasszikus körforgása, hanem maradva az emberi testben, alakítjuk át a testünk információs hálózatát, sejtinformációit, és átvitt értelemben újjászületünk, vagyis új életet kezdünk. Újra születés helyett újjászületés.

 

 

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.