Életvirága teremtés

5.000 Ft

Metatron Arkangyal energiaterébe tartozik az Életvirága szimbólum és energiaháló.

Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Metatron Arkangyal energiaterébe tartozik az Életvirága szimbólum és energiaháló. Jelen világunk egy holografisztikus világ, melynek energiamezeje az Életvirága háló mintájára szövődik. Teremtő Fénykódokat tartalmaz. Amikor az Életvirága szimbólummal dolgozunk, új morfogenetikus mezőt szőhetünk saját, egyéni fénytestünkben/auránkban, illetve önön életünk külső megnyilvánulásában. Természetesen mások életét nem lehet, és nem is irányítjuk, kizárólag saját magunk változásain dolgozunk. Bár ez kétségkívül hatást fejt ki a környezetünkre, mégis tiszteletben tartva mindenki szabad választását.

Ha valami újat szeretnél teremteni az életedben, hívd segítségül Metatron Arkangyalt, és használd bátran az Életvirága háló szimbólumot.

A közvetített meditáció során felépítheted új világodat a szellemi, a lelki térben, majd ezt átírva az Anyagba, az újjáépült belső világodat megnyilváníthatod a külső világodban:

– új szerelem, új párkapcsolat
– család
– egészség
– munka
– karrier
– anyagiak, pénzügyek
– önkifejezés, önmegvalósítás

Bármilyen újnak a megteremtése a szeretet útján, amire vágysz…

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.