EGYLÉLEK SZERELEM – TEREMTŐERŐ MANIFESZTÁLÁSA

13.000 Ft

A csomag tartalma:
1 db előadás
2 db meditáció 
Cikkszám: ELYISK-03 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

2021. novemberi meditációs nap hanganyaga: ELYSIUM ISKOLA

Ebben a meditációs erőtérben az Egylélek (ikerláng, ikerlélek, duálpár) jin és jang pólusának szívszonár hangolásán keresztül aktiválódik a szerelem-teremtőerő.

A szerelem egy nagyon erős manifesztációs (megnyilvánulás az anyagban) energia, a vörös tartományhoz tartozik, ilyen módon segíti a láthatatlanból a láthatóba való földelést és megnyilvánulást.

Az őseredet lélekpárok (is) kommunikálnak egymással telepatikusan, amely egy úgynevezett finom metakommunikáció. Minél tisztább az auratér, a szív érzékelés, annál erőteljesebb a szívszonár-kapcsolódás.

Az Egylélek párok azért vannak ebben az időtérben jelen, hogy segítsék a bolygó átállását egy magasabb szívtudatosságú fényhálóra (Krisztus-tudathálóra), azaz szívtudatosság frekvenciatartományba. Minden szívszonár-hangolás, melyet a szerelem erőterében végeznek, segíti a bolygó frekvencia hangolását a Krisztusi szeretésben.

Mi az az új, amit teremteni szeretnél a szeretet frekvenciáin? Mi az, amit manifesztálni szeretnél?

Milyen új élet jelenik meg vízióidban?

A szerelem teremtő ereje segíti és támogatja az új teremtéseid megnyilvánulását a fizikai síkon. A szerelem a teremtő erő.

A meditáció segíti és támogatja:
– isteni szerelem, mennyei szerelem megnyilvánulását, megélését
– őseredet lélekpárok lélekfrekvencia hangolását
– női és férfi sorsvonal tisztítását
– teremtő erő, manifesztációs képesség leföldelését
– isteni minőséged (szívtudatosság) földelését
– léleksebek energetikai gyógyulását

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.