EGYLÉLEK IDŐVONALGYÓGYÍTÁSA – ELYSIUM ISKOLA

13.000 Ft

A csomag tartalma:
1 db előadás
2 db meditáció

Cikkszám: ELYISK-02 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

2021. decemberi meditációs nap hanganyaga: ELYSIUM ISKOLA

Ebben az energiatérben az Egylélek jin és jang pólusában szinkronicitásban munkálkodunk a női és férfi sors idővonal gyógyításán.

Az inkarnációs csillag az idővonalunk, mint egyéni (személyes) Akasha Krónikánk fénykapuja. Itt gyűjtjük a tapasztalásainkat. Az érzelmeink energiatöltések, melyek ha túl erősek, megrekeszthetik ezeket a tapasztalásokat.

A lélek semleges, és amikor inkarnálódik, vagy nőként, vagy férfiként jelenik meg. A lélek gyűjti a női és férfisors tapasztalásait. Ahhoz, hogy az isteni és mennyei szerelmet manifesztálhassuk földi életünkben, szükséges a női és férfi sorsvonal átlényegítése. Ebben segít ez az előadás és a két meditáció.

A meditáció segíti és támogatja:
– isteni minőséged földelését (Blue Print kódok aktiválása)
– léleksebek energetikai gyógyulását
– lélekfrekvencia hangolását
– teremtő erő, manifesztációs képesség leföldelését
– isteni szerelem, mennyei szerelem megnyilvánulását, megélését
– női és férfi sorsvonal tisztítását

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.