EGYLÉLEK CSILLAGTUDATOSSÁGA – ELYSIUM ISKOLA

13.000 Ft

A csomag tartalma:
1 db előadás
2 db meditáció

Cikkszám: ELYISK-01 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

EGYLÉLEK CSILLAGTUDTAOSSÁGA
2022. januári meditációs nap hanganyaga: ELYSIUM ISKOLA

Ebben az energiatérben az Egylélek jin és jang pólusában szinkronicitásban munkálkodunk a LÉLEKCSILLAGGAL, az INKARNÁCIÓS CSILLAGGAL és a FÖLD CSILLAGGAL.

Az ősi misztériumok szerint, amikor egy lélek megszületik a fizikai síkra, akkor földi szüleinek szükséges lehorgonyozni a fénytestét is, vagyis hogy ne csak a test születhessen meg, hanem hogy a lélek úgy igazán megérkezhessen az emberi testébe, és elfoglalhassa azt.

Mivel egy olyan korszakból lépünk most tovább, ahol ezen ősi tudás megfakult, ezért mi magunk tehetünk azért, hogy a bennünk lélegző örök létezőt úgy igazán leföldelhessük, ezáltal felemelve emberi életünket az isteni minőségbe.

Milyen érdekes, földelni szükséges magunkat, hogy emberi létünk felemelkedhessen az isteni minőségbe.

Ugyanakkor e meditációs lélektérben az egylélek energiamezőjében dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy segíti és támogatja a meditáció az isteni lélekpárok kapcsolódását, az isteni szerelem megnyilvánulását itt a Földön.

Mi az a lélekcsillag, inkarnációs csillag és föld csillag? Erre a választ az előadásban találod.

A meditáció segíti és támogatja:
– isteni minőséged földelését
– léleksebek energetikai gyógyulását
– lélekfrekvencia hangolását
– teremtő erő, manifesztációs képesség leföldelését
– isteni szerelem, mennyei szerelem megnyilvánulását, megélését
– női és férfi sorsvonal tisztítását

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.