Dimenzióváltás, valóságváltás

5.000 Ft

A közvetítés és meditáció hozzájárulás és segít:
– karmikus spirálok feloldása
– időhurkok feloldása
– belső dimenzióváltás (mentális, érzelmi tudatosságváltás) folyamatok aktiválása, erősítése
– új élethelyzetek beaktiválása
– erő ébresztés az új választásaink megnyilvánulásához
– beindító energiák új élethelyzetekhez

Cikkszám: SGMED001 Kategóriák: , ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

Saint-Germain Fénymester energiája analógiában áll a Vízöntő – kor és csillagjegy energiájával, mintha Uránusz alaköltése lenne. Minden, ami idejét múlt, energiátlan, élettelen, azt kirobbantja az életünkből. Kirobbant minden olyan élethelyzetet, ami már nem rezonál együtt a változásainkkal, nem méltó tovább új énünkhöz. A Lila Fénysugár Cohanjaként segíti az összekapcsolódást a fent és a lent között. Segíti a belső világunk átalakulásait megnyilvánítani a külső világunkban.

Ő az Újjító, a Forradalmár, akiben az ősi, elemi férfierő megnyilvánul. Arkangyal analógiája Michael Arkangyal, sokszor együtt jelennek meg a közvetítések során.
Mivel a Lila Fénysugár magában hordozza a Vörös és a Kék Fénysugár minőségeket is, így sokszor együtt munkálkodik a szellemi világokban Jézus és El Morya Fénymesterrel is. Intenzív energiáját olykor Lady Nada Fénymesternő lágy rózsaszín fénye teszi befogadhatóvá, vagy Lady Portia Fénymesternő kiegyenlítő minősége jelenhet meg szintén, a bent és kint, fent és lent kiegyenlítődésében.

A közvetített meditáció intenzív, saját felelősségre dolgozzunk vele! Erős az energiamozgás a szívcsakránál. A szívcsakrából nyitjuk az energiateret, amelyben dolgozunk. Dolgozunk a mentális és az érzelmi térben, fénytestben (aurában), illetve sejttranszformációs szinten is. Avagy átalakítjuk a sejtkódokat. Lehorgonyozzuk sejtszinten a fénytest átalakított, megtisztított fénykódjait.

A közvetítés és meditáció hozzájárulás és segít:
– karmikus spirálok feloldása
– időhurkok feloldása
– belső dimenzióváltás (mentális, érzelmi tudatosságváltás) folyamatok aktiválása, erősítése
– új élethelyzetek beaktiválása
– erő ébresztés az új választásaink megnyilvánulásához
– beindító energiák új élethelyzetekhez

Egy szó, mint száz… ha át akarsz lépni a régiből az újba…

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.