AZ INDIGÓ-LÉLEK ÉBREDÉSE

13.000 Ft

A csomag tartalma:
1 db előadás
2 db meditáció

Cikkszám: ELYISK-05 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

2022. februári meditációs nap hanganyaga: ELYSIUM ISKOLA

Varázslatos lélekutazásra hív e hanganyag. Az indigó fénysugár a tobozmirigy csakra színe, és a finom érzékelést segíti és támogatja. Hozzá tartozó felemelkedett mester, Lady Nada, aki a belső hallás, mint szívvel hallás és szívvel látás mestere.

Többségben, de nem csak ekkor, az 1970-es és 1980-as években érkeztek olyan gyermekek, akiknél ez a színtartomány aktívabbnak látszott az auramezőjükben, innen kapták a nevüket. Az 1990-es évektől fokozatosan történt az átállás a „kristálygyermekek” érkezésére, akik a rózsaszínfénysugár energiáit intenzívebben hordozzák magukban, mely a Krisztusi tudatosság színe.

Az indigó-lelkek lebontják a régit, és helyet teremtenek az újnak, a kristály-lelkek az újkorszak alapenergia kódjainak a lehorgonyzói.

A jelenség a korszakváltáshoz kapcsolódó folyamat.

A hanganyag csomag 1 előadással (kb 2 óra tartam) és 2 meditációval (kb 2 x 1 óra tartam) segíti és támogatja ezen energiák újra hangolását, esetleges gyermekkori vagy előző életbeli, karmikus sérülések lelki szintű, energetikai kezelését. Kitágítja a csillagtudatosságot, felemel azon kozmikus emlékezetbe, melyre a lélek készen áll.

(Kristályfény saga könyvek: 13. és 87. csillagkapu emlékezete)

Aktiválja a passzív belső erőforrásokat, a hallgató újra magabiztosnak és tettre késznek fogja magát érezni várhatóan.

Erősíti a lélekérzetet, miszerint minden rendben az egyénnel, és olyannak csodálatos a lélek, amilyen egyébként, és talán eddig el kellett nyomnia magában különcségét, egyediségét.

Kitartást és sok erőt kívánok az életúthoz, melyet az indigó és a kristály fénysugár szülöttei választottak maguknak. Ha támogató lehet megismerkedni a közösségünkkel, mely az ÚJGENERÁCIÓT és a KORSZAKVÁLTÁST szolgálja, akkor itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot: recode.info@gmail.com

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…