“A MÉH DALA” A nőiség ősi misztériuma

11.000 Ft

A szakrális nőiség misztérium kulcsai:
– új nőiség – meditációs sorozat indul a mai NYILAS TELIHOLD energiájának születésében
– A Nyilas csillagkép a magyarság ősi energiakódjait őrzi
– A MAGAR NŐK pedig MÁRIA MAGDALÉNA szívének és méhének energetikai misztérium kulcsait őrzik
– Mária Magdaléna energiájában indul új női szív- és méhgyógyító meditációs sorozat
(A csomag 4 db hanganyagot tartalmaz.)

Cikkszám: MDMED01 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A méh dala Mária Mag-dal-én-ával: “Én a nő, aki ismeri a mag dalát…”

A Nyilas Telihold energiaterében született meg, itt horgonyzódott le – sokkal inkább megrajzolva ezzel azt a fonalat, melynek mentén a női lélekben újjászületik a BELSŐ ERŐ, A SZAKRÁLIS NŐ.

Mitől szakrális a nő?

Hogyan él egy szakrális nő?

Milyen a nő szakralitása?

Mindeközben a világunkban óriási átalakulás van a női vezetéssel kapcsolatosan – új női valóság teremtődik egyéni és globális szinten is. Egyre több nő érzi a lelkében a hívást, hogy újra felfedezze önmaga női potenciáljait, és visszatérhessen saját egyedi belső erőforrásaihoz.

Mindeközben érezhetjük a körülöttünk létező morfogenetikus mező és kvantum energiatér női támogatő minőségeit, ahogy mintha lelkünben szólna egy hang, mely hív…
Hív ősi misztériumok felé, melyek új valósággá rajzolják jelenünket. Érezzük az illatot, sőt emlékszünk a hangokra, melyeket szívünk mélyén, akár tudatalattinkban őrzünk… Halljuk méhünk búgó hangját… dalra fakad, énekel… s szívünk új világra ébred…

A jelenlegi tudatosodási folyamat kulcsait a női szív és méh rejti. A női szív együtt lüktet a női méhvel. Ezeket a “kulcsokat” hozzuk felszínre, ébrezstük, aktiváljuk…

  • a régit elengedjük
  • az újat lehorgonyozzuk
  • az újat integráljuk

Mi, Nők, sokszor vagy főként EMOCIONÁLIS – érzelmi – alapon működünk. Ez az a minőség, amire sok férfi mondja azt, hogy nem értik a nőket. Ez az ÉRZELMI ATTITŰD AZ ÉLETHEZ, sokkal nagyobb erő, mintsem gondolnánk. Nőként az az érzelmi intelligencia – mely fejleszthető – segíti női teremtési folyamatainkat. Amikor tudatosan használjuk a bennünk létező érzelmi erőt. Nőiességünk fokozható, ha megengedjük érzelmi létezésünket a minden napokban. Azonban, hogy ne váljunk “hisztis” nőcivé, fontos, hogy ne az érzelmeink irányítsanak, hanem mi, Nők, tudjuk “uralni” az érzelmeinket, érzéseinket. Avagy képesek legyünk uralkodni önmagunkon.Mindezt úgy, hogy nem folytjuk el magunkban, hanem TUDATOSAN ÉLJÜK MEG AZ ÉRZELMEINKET, ÉRZÉSEINKET. Úgy hiszem, erre a jelenségre mondják, hogy okos nő…Amikor a Nő egyszerre, egyensúlyban, harmóniában használja a racionális és az emocionális énjét is… A történelemben több ilyen nő is élt, akinek ez sikerült. Ők nyomot hagytak maguk után a világban… a kollektív emlékezetben… mint MÁRIA MAGDALÉNA is… a Feleség, az Anya, a Vezető.

Mária Magdaléna energiájában és közvetítésében áthangoljuk a méhünket és szívünket a magasabb tudatosság frekvenciáira…

…s a férfi hallja a hívást, érzi az erőt, mely szólítja őt…

…hol a nő önmaga… ott a férfi őt megtalálja… a nő szenvedéllyel, tűzzel, szemében a szeretet melegségével… s a férfi rátekint, s emlékszik… emlékszik az illatra, a hangra, a lélek búgására… mely hívja őt, hazahívja őt…

“Én magam, mindenek előtt, nő vagyok.”
~Jacqueline Kennedy Onassis~

Mi, Nők, másképpen működünk, mint a Férfiak… de hogyan másképpen? Mitől másképpen?
Sok férfi gondolja úgy, hogy a nőket lehetetlenség megfejteni…
És mi meg tudjuk magunkat fejteni?
Nőként optimalizáltuk és felszabadítottuk a bennünk rejlő potenciálokat?
Új eszközökkel, technikákkal, módszertannal várlak az új NŐI ONLINE WORKSHOP sorozaton.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.