A Krisztus-tudatosságú SZAKRÁLIS NŐ

21.000 Ft

Nőiségünk energiatereinek feltisztításával emelkedünk fel a Krisztus-háló női minőségek fénykódjaihoz, és lehorgonyozzuk azokat a jelen életünkbe, új női kvantum-mezőt fűzve ezzel a személyes és a kollektív morfogenetikus erőtérben egyaránt.

A csomag tartalma:
3 tanítói rész
3 meditációs rész

Cikkszám: KT001 Kategóriák: ,
Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Leírás

A dimenzióváltáshoz, a bolygó tudatosságának emelkedéséhez elengedhetetlen a női tudatosság ébredése és emelése.

A nő a föld és a víz minőség, mely stabilitást és megújulást hoz magával. A nő szenvedélye feltölt, erőt ad, ahogy a nő MAGa életet ad. A nő az életenergia forrása, akár mint társa a férfinak, akár, mint anya, ősanya.

A női erő más, mint a férfi erő. A női erő más dimenziókból táplálkozik. A Krisztus-tudatosságú nő energiaterében kapcsolódni tud a férfi, a gyermekei és környezete is a szív birodalmaihoz.

A Krisztus-tudatosságú nő szíverejével olyan erőtereket hoz létre, amely gyógyító és emelő hatású lehet. A nőiség és a női közösségek tudatosodásának hídja átvezető magasabb tudatosságú birodalmakba.

Az új csillag-tanításokat lehorgonyzó nőiség hanganyagban több területtel is dolgozunk, amely nőiséget érinti:
– Természetesen dolgozunk a nőiség arcaival is…
– Ám a főbb női vonulatok mögött meghúzódó női galaktikus csillag-sorsokkal…
– Ősi női fénykódokat, szeretet ösvényén bejárt beavatásokat aktiválunk, életre keltünk…
– Tisztítjuk az AURA rétegeket, fénytest / energiatest rendszereket
– Feloldjuk a régi energiás pecséteket, és egyéb más megrekesztő energiaörvényeket az AURA rétegeiből…
– IDŐVONAL KORREKCIÓ
– ARANYFONAL (SORS) KORREKCIÓ
• Azon a szinten tudsz párkapcsolatot vonzani, amely frekvencián nőiséged rezonál…
• A nők ébredése, tudatosodása emeli a gyerekek, a jövő generációjának erőterét…
• Milliónyi összefügés bontakozik ki a kurzus során, miért KULCSSZEREPLŐI a nők a felemelkedésnek…

Nőiségünk energiatereinek feltisztításával emelkedünk fel a Krisztus-háló női minőségek fénykódjaihoz, és lehorgonyozzuk azokat a jelen életünkbe, új női kvantum-mezőt fűzve ezzel a személyes és a kollektív morfogenetikus erőtérben egyaránt.

Számos női fényküldött megtette már ezt előttünk, őket hívjuk Felemelkedett Női Mestereknek. Minél több fénykód és fénypont fűződik a jelen időterünkben, annál inkább segítjük a bolygószintű felemelkedést, és saját női sorsunk felemelését. Minden nőnek megvan a maga női sorsa, ám vannak energiaszálak, és olyan galaktikus csillagenergia női sorsok, melyekre felfűződnek az egyéni, individuális megélések.

Itt és most a felemelkedés erőterében vagyunk. Mindannyian, akik Fénymunkások / Fényküldöttek, azért vagyunk itt, hogy önmagunk sorsának felemelésén keresztül segítsük a Gaia emelkedését.

Gaia nő… Istennő… Istenanya… A nő – ezért is fényküldötti feladat a nők ébredése és ébresztése…

Az új csillagtanítások ősanya kódokat ébresztenek bennünk, és mélyen kapcsolódhatunk GAIA szív-kristályával és méh-kristályával, hogy papnői beavatásainkat és tudásunkat életre keltsük, és a hétköznapokban teremtő, gyógyító erőnket megélhessük…

Szeretettel várunk a Felemelkedett Női Mesterek energiaterében!
Kristályfény33

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát!

A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe!

Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.