Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Világunk változik, rezgésünk emelkedik, frekvencia hangolások történnek. Lépünk fel az 5. dimenziós tudatossághálóra. Ez azonban nem kívülről történik meg, hanem önmagunk által kifejtett lélekmunka által.

Az 5. dimenziós tudatosságba a megbocsájtás hídján keresztül tudunk felemelkedni. Hiszen az 5. dimenziós energiatér a szeretésről szól. A szeretetről, ami egy tudatállapot, semleges középponti energia. A nulla pont. A flow élmény. Itt enged ki bennünket az örvény, a karma fogsága. Ebbe a nulla pontba az Ötágú Csillag alkímiáján át juthatunk el.

Az Ötágú Csillag alkímiáját a FÉNYTORNYUNKON visszük végig. Fénytornyunk a csakráink. Ez az a belső tengely, ami mentén felemelkedünk. Ahogy Nimród ősünk is építette az ő Fénytornyát, és ahonnan felemelkedett.

Nagyon fontos most, hogy december 21-ig, a Fényünnepig, az Adventi időszakban, különleges lehetőségünk van mindig a belső fényünk növelésén. Természetesen bármikor dolgozhatunk saját belső fénykapuink rezgéseink emelésén, a frekvenciák hangolásán, ám ebben az időszakban mindig plusz angyali és Arkangyali támogatást kapunk. Az Adventi időszak a Fényünnepére való készülődésről szól: belső fényünk, mint belső értékeink felfedezéséről, a valóban fontos belső értékek felé fordulásról. Belső lélekmunka az Advent.

Az 5. dimenziós tudatosságba való fellépés nem egyik pillanatról a másikra történik meg. Egy folyamat eredménye. Kicsit létezünk még a 3. dimenziós tudatosságban is. A Földön jelenleg még túl nyomó többségben a 3. dimenziós tudatosság van jelen. Egyre többen egyre több időt képesek tölteni az 5. dimenziós tudatosságban. Minél többen minél több időt töltünk ebben az energiatérben, éljük eszerint a mindennapjainkat, annál inkább fűződik meg Gaia terében is ez a minőség.

Mi, akik itt élünk, most élünk, mi vagyunk azok, akik lehorgonyozzák e minőséget, saját hétköznapjainkon, saját mindennapjainkon keresztül.

A 4. dimenzió az idő – az időhurok, amiben egy -egy lélekrész megrekedhet. A 4. dimenziós időhurokból a megbocsájtással és a megértéssel, elfogadással, egymás szabad választásának kölcsönös tiszteletével tudunk kikerülni, abból felülemelkedni. Amikor időhurokban vagyunk, akkor tulajdonképpen újra és újra éljük azt, ami újból és újból megtörténik…

Így ilyenkor a nagy kérdés az, hogy vajon mit kellene másképpen csinálni? Vajon mi az, amit eddig nem tettél meg, és ami miatt újra és újra pörgetsz egy adott élethelyzetet?

Shambala Alkímia Misztériuma:

Shambala egy gyógyító tér, ahol ezen időhurkokból tudja kialkímiázni magát a lélek. Shambala energiái segítenek újra és újjáépíteni a belső Fénytornyot.

Csakráról csakrára haladva emelhetjük fel frekvenciáinkat az 5. dimenziós energiatérbe. Egy csodálatos lélekalkímia misztérium. A 7 csakra mellé figyelmet kap a Krisztus-mag, és a Kristály-koponya fénykapu is.

A meditációs sorozat így 9 állomásból áll, minden csakrához 3 meditáció tartozik: oldás – gyógyítás – avatás (rezgésemelés).

Advent szeretetfényei és Arkangyalai végig vezetnek bennünket Shambala Alkímia Misztériumán, hogy Fényoszlopunkat 5. dimenziós frekvenciára emelve ünnepelhessük a Fényünnepét.

A belső lélekmunkát hivatott szolgálni a Shambala Program. Az összes állomással teljes az alkímiai folyamat. Mindenki a saját tempójában tud vele haladni. Szabadon…

  • Shambala 1. csomag: Ősbizalom (vörös csakra)
  • Shambala 2. csomag: Családfa (narancs csakra)
  • Shambala 3 csomag: Önkifejezés (sárga csakra)
  • Shambala 4. csomag: A szív kapui (zöld csakra)
  • Shambala 5. csomag: Gyémántfény-háló (rózsaszín MAG – Krisztusi szív)
  • Shambala 6. csomag: Isteni és Istennői megnyilvánulás (kék csakra)
  • Shambala 7. csomag: Spirituális megtisztulás és újjászületés (indigó csakra)
  • Shambala 8. csomag: A hit (lila / mályva csakra)
  • Shambala 9. csomag: Kristály – tudatosság (fehér – “kristálykoponya” csakra)

A csomagokban 3 (kb. egy órás tartamú) meditációs CD található. Vezetett meditáció, zenével, szöveggel, együttmunkálkodva Felemelkedett Fénymesterekkel és Arkangyalokkal. A meditációk újra és újra, bármennyiszer hallgathatóak. Mindig újabb és újabb mélységben fog dolgozni. Először sorrendben haladjunk, utána a sorrend változtatható, érzés szerint.

Katarzis élmény, 9 cskara szinten tisztít meg a múlt terheitől, és emel fel a Krisztus-szívháló rezgéstartományba.

Egy csomag (melyben 3 db meditációs CD van – oldás, gyógyítás, avatás):

11.000.-FT

Lehet önállóan, egyesével, és bármilyen sorrendben rendelni a csomagokat.

Bár a javasolt: sorban haladva, egyiket sem kihagyva – de! szabadon lehet ez ügyben dönteni, természetesen…

A 9 csomag egyszerre való megrendelés esetén egy csomag ajándék, így összesen: 88.000.-Ft

Rendelhető (előre utalással):

  • online letöltéssel

Rendelés: info.vaktororsolya@gmail.com