Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

“Tudod, könnyen meglehet, hogy a sejtjeink egyszerűen okosabbak nálunk!”

/Szvámi Szánanda-bánanda/

Sejthálózatunk maga a tudatalatti tartományunk információshálózata. Minden gyermekkori, családenergetikai, generációs programozás fut a sejtjeinkben. Ugyanakkor azon hitrendszerek, eszmék, elvek, ideák, moralitás, az életműködéséről alkotott szabályrendszereink, melyek a mikro-, és makroközösségből tapadtak ránk, szintén láthatatlan parancsként (algoritmus, program) futnak a sejtjeinkben.

Az, amit családenergetikai szinten örököltünk, csupán egy szelete annak, amely alapján működtetjük az életünket.

Az önismeret valójában a saját belső működési mechanizmusunk felismerése. A lélek ébredése nem más, mint önmaga működésére való ráébredés, majd minden olyan átvett és bevett lenyomatnak a feloldása, mely elválaszt attól a csodás a való létezőtől, aki egyébként lehetnénk.


Amikor elindulunk a spirituális ébredés hídján, akkor több szinten találkozunk önmagunkkal. Felismerjük lépésről lépésre, hogy milyen tényezők hatnak ránk. Avagy az egyenlet, mint algoritmus, mely mi magunk vagyunk, milyen változókból áll. Nos, ebben van a kulcs. Az egyenlet változókból áll. Tehát az alkotó elemeinken lehet változtatni. Amikor pedig egy egyenletnek az egyik oldalán változnak a változók, úgy megváltozik az egyenlet másik oldala is, avagy az eredmény.


Amikor egy napon arra ébredünk, hogy valami nagyon nem oké, nem kerek az életünkben, és űrt kezdünk érezni, az egy olyan megnyílás, mely hív bennünket. Szeretnénk ezt az űrt betölteni, mert emberi természet, hogy folyton keressük a beteljesülést. Ez a beteljesülés maga az istenivel való egybeolvadás. Valójában ez az, amit keresünk, az istenivel, mint kozmikus mindenség jelenlétével való egybeolvadás. Önmagunk MAGasabb tudatosságú megnyilvánulásával.


Ezt találhatjuk meg a szerelemben, vagy a munkánkban, mint szolgálatban – azaz önmagunk kreatív kiteljesedésében. Bár hozzáteszem, hogy miután megtörtént a kreatív szolgálatban való kiteljesedés, vagy a családalapításban való kiteljesedés, stb., előbb – utóbb újra és újra vágyni fogjuk a szerelemben való beteljesülést. Mivel a kozmikus egyensúly a jin és jang erő egyensúlya, ezért mindig hív bennünket ez az erő. Ezt őseink nagyon jól tudták, mélységesen tisztelték a szerelem energiáját, mint a legszentebb szakrális erőforrást.


A spirituális tudatosság emelkedése, mint a Felemelkedés, tehát nem az egó csettintgetésére való teremtő erő birtoklásának módszertana, mit sem törődve a kozmikus teremtés etika (a szeretet alaptörvényeinek) szabályaival. A valódi tudatemelkedés önmagunk legmélyebb szinten való felismerése, ugyanakkor a kozmikus morális és etikai működés integrálása. A szív-tudatosságban birtokolt teremtő erőnek súlya van, és annak BIRtoklása, az egyensúlyban való MAGtartás (megtartás vagy mag-a-tartás) képessége.

A szív-tudat, a szív tudatossága azt jelenti, hogy a szeretet alaptörvényei szerint éljük az életünket, morálisan és etikusan. A szeretet alaptörvényeit a Felemelkedett Mesterek horgonyozták le Gaia morfogenetikus energiamezőjébe a tanításaik és az életük példázatával.

Amikor már elindultál a felemelkedés, avagy a lélekébredésének hídján, akkor lehet, azt tapasztalod, bizonyos élethelyzetek vagy szereplők újra és újra visszaáramlanak az életedbe.
Ez nem azt jelenti, hogy ne csinálnál valamit jól ezen az úton…


Fontos (!), hogy tudd, a tudatosság emelkedése nem azt jelenti, hogy többé nem lesz kihívás az életedben. A tudatosság emelkedése azt jelenti, hogy kapcsolódtál a belső erőforrásoddal, a hiteddel, a szíved szeretet-alaptörvényeivel, a lélek-igazságoddal, tudod, hogy ki vagy, milyen csodálatosan MAGas tudatosságú létező vagy, és ehhez képest megoldod a feladataidat.

Attól, hogy elindultál a szív-tudatosság és a felemelkedés hídján, lesznek kényes vagy kritikus élethelyzeteid. Azonban Te már az a tudatos létező vagy, aki tudod, hogyan old meg. Megoldási eszközeid lesznek…

Ehhez azonban sejtszinten szükséges a transzformáció, mert a sejtjeidben minden kódolva van, aki vagy, voltál és leszel. Az energialény, aki vagy, a sejtekben futtatja a programjait. A sejttranszformáció a kvantumenergiával történik, a kvantumenergia az, amivel elkezdtünk kapcsolódni már egy ideje. Kvantumenergiával dolgozni sejtszinten egy rendkívüli átlényegítő állapot. Testünket, sejtjeinket az 5. dimenziós tudatosság működésébe a kvantumenergia emeli fel. Türelem és alázat szükséges, hogy képesek legyünk befogadni. Lépésről lépésre.


A kvantumenergia térben történhet a metamorfózis…

Írta: Kristályfény33 dr. Vaktor Orsolya

KVANTUMENERGIÁS MEDITÁCIÓK:

vagy