Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

A meditáció segíti és támogatja a mentális és az érzelmi tér megtisztulásainak, rezgés-emeléseinek a lefűzését energia-sejtszinten és energia- DNS szinten. Ahogy szívünket és gondolatainkat megtisztítjuk a Krisztusi 5. dimenziós Szeretetfényben, az átíródik az Anyagba, a Testbe, a Sejtkódokba, a DNS spirálba. Így ébred az ősi sejt-emlékezet, ébred DNS szinten az ősi tudásra való sejtszintű emlékezet. Integrálódik és aktiválódik a 12 szálú DNS spirál energetikailag. A meditáció energiaterében St.Germain Fénymesterrel együtt dolgozva cserélődik a sejtek információ és kommunikáció áramlása, ezzel segítve és támogatva a testünk, sejtjeink energia-tisztulási és kifényesedési energia-alkímiai folyamatait.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát! A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe! Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!