Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Sokat írtam már az 5. dimenziós párkapcsolatkoról.

Most itt az ideje, hogy egy kicsit jobban kifejtsük, mit is jelent ez valójában…

Mit értünk 5. dimenziós minőségű párkapcsolatok alatt?

Az 5. dimenzionális tudatosság a szív-tudatosság, vagyis a szeretet és szeretés alapú jelenlét az életünkben. Azaz, amikor gondolatainkat, szavainkat és tetteinket a fájdalomtól való félelem helyett a szeretet vezérli.
Ahhoz, hogy ezt a tudatállapotot képesek legyünk működtetni, szükségszerű felismerni saját belső működéseinket és reinkarnációnkat. Ha úgy tetszik, saját belső ok-okozati összefüggéseinket.

Amikor újabb és újabb élethelyzetek visszapörögnek az életünkbe, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy működik bennük egy tudatalatti program. Ez a tudatalatti működés eredhet akár jelen életünk múltjából, például gyermekkorból, de lehet egy családi minta-másolódás is. Ugyanakkor, ha nyitottak vagyunk a reinkarnáció tanításaira, egy-egy szituáció körforgása gyökerezhet előző életinkből is.

Nos, több szintje van az önimegismerésnek. A spiritualitás nem jóslás. A spirituális tudatosság és életforma önmagad és lelked legmélyebb szintű önismerete.
Ahogy egyre inkább felismered, mi miért történik az életedben, és nevén tudod nevezni a saját játszmáidat – és hajlandó vagy felelősséget vállalni értük, majd megbocsájtani – akkor indulhat meg a feloldódás, a megtisztulás. Egyfajta önfeloldozás az önszabotázs alól.
Az 5. dimenziós párkapcsolatok játszma nélküliek. Ehhez szükségeltetik a játszmák nélkül működő nő és férfi egyaránt.
Ezért történik most a nagy párkapcsolati átrendeződés.
Ahogy egyre több nő és férfi teszi önön régi energiás működéseit, megszűnik az addigi közös platform az akkori társsal. DE! Lehet az is, hogy ugyanaz a kapcsolta újra keretezésben újjászületik.

Az nyilvánvaló, hogy kényszeríteni senkit nem lehet arra, hogy változzon. Vagy érzi a belső hívást, vagy nem. Ez ennyire egyszerű. A változás és a felemelkedés mindenkinek saját szuverén joga. Önmaga felelőssége.

Ha a jelenlegi társunk megreked egy-egy szerepben, nem kényszeríthetjük, hogy ő is kezdjen neki a belső munkának.
Ekkor a választás – csak úgy, mint mindig -, a miénk: tovább lépünk, vagy benne ragadunk mi is a szerepben.
Ha valami nem jó neked, miért vagy még ott?
Ha úgy érzed, valamilyen szituációnak lejárt az ideje az életedben, kipörögte magát karmikusan, akkor itt és most maximálisan támogatva vagy abban, hogy kilépj belőle. Ez itt az…

Ez itt az az idő, az a csillagállás, amire vártál. Most minden energiakapu azt üzeni:

„Lépj tovább! Vége van! Egy korszak lezárul!”

Lehet, hogy újjászületik a régi kapcsolatod, lehet, hogy egy új kapcsolat vár rád. Azonban egy biztos, most minden újra rendeződik.
A bolygó tudatosság mátrixa emelkedik, megállíthatatlanul. Nagyon sok feladat vár még ránk, de a folyamat, igenis történik. Meg fog történni, mert azok, akik ezért jöttek, felelősséget vállaltak saját léleksorsukért, és megtörténtetik.
Nem lehet nem tudni azt, amit tudunk. A tudást senki nem veheti el, csupán emlékezni szükséges rá.
Minél inkább beleállunk önmagunk isteni szubsztanciális forrásunkba, saját belső erőforrásunkba, annál inkább rendeződik körülöttünk saját személyes világunk is. Mi magunk minél magasabb szeretetfrekvencián rezgünk, annál inkább múlnak el mellőlünk azon kapcsolódások, melyek ezzel nem rezonálnak együtt.
Jönnek az új kapcsolódások párkapcsolatban és más, akár baráti, akár kollegiális kapcsolatokban.

Az 5. dimenzionális kapcsolódások szív-tudatosság alapúak, megszűnik az ártás, a bántás. Megszűnik az alá-, és fölérendelődés. Megszűnik a verseny, egymás elnyomása. Elmúlik belőlük az irigység. Ezek helyett egymás támogatása, bátorítása, és az együttműködés jelenik meg. Egymás emelése. Egymás szeretése, megbecsülése, tisztelete.

Az 5. dimenzionális kapcsolatok a karmikus sérülésmentes kapcsolatok világa. Már nem a karma kiegyenlítő hatása működteti. Ezért ezen frekvenciatartományban szövődhetnek meg akár az Egylélek kapcsolódások, akár lélekcsalád tagok kapcsolódásai. Ezen kapcsolatok szubsztanciája egymás szeretése, karmikus sérülések és játszmák nélkül.
Ehhez azonban az szükséges, hogy minden lélek (nő és férfi is) saját belső átlényegítését és saját belső felemelkedését megtörténtesse…

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe

ezen belső átlényegülés folyamataihoz az alábbi hanganyag csomagokat,

melyek több órányi tanításokat és meditációkat is tartalmaznak.

Azoknak szólnak,

akik valóban meg akarják történtetni saját felelősségvállalásukban

saját belső felemelkedésüket: