Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Kedvesek!


Olykor olyan intenzív az energiatér, és annyi új minőség áramlik felénk, hogy azt sem tudom, hol kezdjem az írást. Valahol azonban mindig el kell kezdeni, még ha ’in media res’ is…
Majd folytatom…


Augusztus végétől már igencsak érezhető, és egyre erősödik az az őszi energiatér, amely nagyon – nagyon sok léleknek hoz gyökeres változásokat az életében. Ez azért történhet meg, mert megdolgoztak érte. (Természetesen ez Rád is vonatkozik.)


Az új akkor tud beáramlani az életünkbe, ha kipucoltuk a régit. Az elmúlt évek bőven hoztak lehetőséget, hogy felismerhessük, milyen mechanizmusok irányították eddig láthatatlanul, vagy már nem is annyira láthatatlanul az életünket. A felismeréseknek fázisai vannak. Sőt a mechanizmusainknak is fázisai vannak. Ez azt jelenti, hogy bizonyos ügyek többször is lefutnak a hétköznapjainkban, csak azért, hogy begyakorolhassuk az abból való felemelkedést. Vannak élethelyzetek és kapcsolatok, melyek azért jönnek vissza újra és újra, mert még valamit nem ismertünk fel benne, ugyanakkor van olyan is, amikor csupán gyakorlunk.


Fontos (!), hogy most visszataláljunk az alapokhoz. Mintha most azt kérné tőlünk a Mindenség, hogy menjünk vissza a gyökerekhez. Ez időnként szükségszerű lehet. Ha mostanság szétnézünk a világban, bizony igen-nagy az a bizonyos káosz: mintha alapszintű fogalmakat és működési szabályokat kellene újra definiálnunk az életben.
A spirituális életben is akkora káosz lett, hogy érdemes a spirituális alaptéziseket is újra fogalmazni. Most aztán végképp érvényes az a megközelítés, miszerint „egyszerűségben a nagyszerűség”. Az Isteni Fényüzenetek egyértelműek, tiszták és világosak, kézzelfoghatóak, valóságosak.
Amikor túl bonyolult valami, érthetetlen, akkor az most nem fogja tudni megérinteni a lelket. Mert most a káosz időszaka van. A lélek keresi a fényt az alagút végén, és a bármilyen erőt adó gondolatokba szívesen belekapaszkodna, hogy végre-végre felemelkedjen ebből az örvényből.


Útjelző lehet, ha mélyen figyelünk arra, egy-egy üzenet hangulata emel bennünket, erőt ébreszt bennünk, vagy egyre reményvesztettebbnek és kiszolgáltatottabbnak érezzük magunkat. A szeretet fényüzenetei erőt, hitet, reményt adnak, arra buzdítanak, hogy válj a saját sorsod urává.


Ez most a megmérettetés ideje. A megmérettetés mindig nyomás alatt történik. Ez az időszak arról szól, hogy zord körülmények között is, mennyire vagyunk képesek a szeretet és az emberségesség útján maradni és járni.
Ekkor azonban felmerül a kérdés: valóban zord körülmények lennének?
A mostani időszak azt is üzeni számunkra, hogy találjunk vissza a valódi értékeink örömébe és hálájába. Most újra tanuljuk az élet valódi örömeit, az együtt töltött idő értékét, az érintés értékét, a levegő jelentőségét.


Egyre több lélek ébred, hiszen az elmúlt időszak egy ébresztő szignál is volt. Most aztán tényleg több síkú az emelkedés: vannak, akik már évek óta munkálkodnak belső lélekvilágukon, vannak, akik éppen indulnának. Nagyon sok türelemre és szeretetre van most szükség.
Egyre inkább nyílik az a bizonyos “olló: a tudatosság a mezsgye. Mennyire vagyunk képesek tudatosan élni az életet? Szeretet – tudatosságban, felismerve a kozmikus alaptörvényeket.


Most óriási szükség van arra, hogy aki érzi magában, ő azért van itt, hogy segítse a felemelkedést, akkor képessé váljon beleállni a „szolgálatába”, missziójába. Olyan ez, mintha lényünk és létünk egy templom lenne, amely akkor tárja fel kapuit, amikor felvállaljuk saját léleksorsunkat és lélekszolgálatunkat.


2021 ősze az energetikai átállás időszaka a kollektív morfogenetikus mezőben. Télen majd egy kicsit megint minden lecsendesedik, tavasszal pedig már az áthangolt kollektív mezőben épül tovább az új.
Az átállás nem azt jelenti, hogy mindenki felébred lélekszinten. Sőt! Valójában még kevesen, ugyanakkor elegen ahhoz, ami elemi erejű energetikai folyamatokba billenti tovább a kollektív mező áthangolását. Most is lehet érzékelni azokat az energia-hullámokat, melyek időről időre elérik a bolygónkat. A folyamat történik. Attól, hogy nem látjuk, attól az történik.
Éppen olyan, mint a levegő. Nem látjuk, ugyanakkor annyira természetes minden egyes lélegzet, hogy már örülni is elfelejtettünk annak, milyen szerencsések vagyunk, hogy lélegzünk. A levegő körbevesz bennünket, életben tart, beáramlik majd ki. Éppen ilyen a bennünket körülvevő energia is, és az éppen zajló áthangoló folyamatok. Körbe ölelnek bennünket…


Írta: dr. Vaktor Orsolya – Kristályfény33

MEDITÁCIÓK, MELYEK EBBEN AZ IDŐSZAKBAN SEGÍTENEK: