Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Miért érezzük olykor nehéznek az energiákat?

St. Germain Fénymester tanítása:

“Kedveseim!

2017 óta olyan erőhullámok érik el a Földet, melyek az anyag transzformációját hivatottak megtörténtetni. Ezen erőhullámok intenzíven hatnak sejtszinten. Tudnotok szükséges, hogy az átalakulások immáron sejtszinten történnek. A sejtszintű fejlődés evolúciós emelkedést fog megteremteni, és itt most arról van szó, miszerint az emberi test több ezer évre teremtetett. Az emberi test sokkal fejlettebb, mintsem gondolnátok. Ahhoz, hogy a sejtekben megtörténhessen a fejlődés, új tudást szükséges integrálni, vagy még inkább ébreszteni magatokban.

Itt az idő, hogy valóban HOLISZTIKUS EMBERKÉNT tekintsetek magatokra. Miszerint az ember szellem, lélek és test. Mind a három, ez a Szentháromság ősi misztériuma. Ezt nagyon fontos megérteni és TUDATOSÍTANI. A test ugyanúgy a Szentségetek része, mint a szellem és a lélek. Elhitették veletek, hogy a test az oka a szenvedésnek, hogy a spirituális emelkedés fokmérője, amikor már többé “nem kell emberként, vagy testben megjelenni” – de ez félrevezetés, és ez a hozzáállás, avagy a test megtagadása éppolyan veszélyes lehet, mint a lélek, vagy a szellemi eszencia megtagadása.

A test a lélek temploma, többféle test létezik, és az emberi test egy rendkívül fejlett teremtés. Minden sejtetek, minden kvantumrészecskétek kapcsolódik a kollektív energiamezőhöz. Minden ionotok együtt rezonál a morfogenetikus energiamezővel. Minden univerzális kód benne van a sejtmagban, a DNS-ben, a kromoszómában. Az ébredés útján, ahogy tudatosságotok tágul, avagy emelkedik a sejtinformáció használatának hányada, úgy szükséges megtörténtetni a sejtszintű átíródást, hogy új sorsot teremthessetek magatoknak. Sorsfordító hetek vannak most körülöttetek, éppen történik a váltás.

Újra KAPCSOLÓDTOK a TEST TUDATOSSÁGÁVAL. Az első lépés, amit fontos felismerni, hogy a testnek a sejtjei minden információt tárolnak, avagy a személyes AKASHÁT. A sejtmag-hálózat maga az energiaszálaitok hálózata, minden gondolat és érzés hálózata, fut benne és rajta minden tudatalatti program.

A VALÓDI ÉBREDÉS, mint LÉLEK ÉBREDÉS azt jelenti, amikor ráébredtek önmagatok multidimenziós valóságára. Ehhez a tudatosság tágulására van szükség, vagyishogy ébresszétek magatokban azt a tudást, mely megmutatja honnan jöttetek, kik vagytok. Az ébredés folyamán visszaveszitek magatokhoz saját életfonalatok, sorsfonalatok uralmát és hatalmát. Ez azt jelenti, hogy újra tanuljátok tisztelni az Élet hatalmát, és együttműködve a Végtelen Intelligenciával, teremtő erőtök teljességébe léphettek be ismét.

Ez azért is kihívás, mert ezen az úton szükséges az egyénnek önmaga árnyékaival szembe nézni. Ezeket az árnyékokat a léleknek önmagában szükséges meggyógyítani, elfogadni, és szeretni. Csak afelett lehet uralmad, amit tisztelsz, elfogadsz és szeretsz. A szeretet a semleges nulla pont, ahol békében és ítélkezés mentességben vagy. Vagyis amikor megtanulod szeretni a saját és a világ árnyékait, az azt jelenti, hogy megbékélsz a dualitás természetével. Megnyugszol. Békében vagy…

Ezen a ponton a feszültség kienged, és ismét szabadon hozhatsz új választást. Most az új választások ideje van. 2020 október és november az új választásokról, az új teremtésekről szól.

Olyan csillagkonstellációk állnak fel, amelyek minden támogatást megadnak Neked, hogy valódi új lét-ciklust tudj teremteni magadnak. Most új létfonalat szőhetsz. De hiába a csillagenergia, ha a tudatosság elmarad, ha a cselekvés és a tett elmarad.

A HOLISZTIKUS TUDATOSSÁG kívánalma és szükségessége most minden életterületre kiterjed. Hologram világban éltek, mely olyanná teremtődik, mellyé Ti magatok formáljátok. Minél több egyén teremti a Krisztusi Szeretet Törvényeken át az új világát, annál inkább képes megfűződni a Krisztusi Szeretet Értékrend a Földön.

Amikor az egyén önmagán dolgozik, önmagában dolgozik, akkor tud segíteni a Földnek. Egy kollektív folyamatban pedig a kollektív energiák hatnak az egyén életére is. Ez egy oda-visszaható folyamat, hiszen az egyén a kollektív része. Ezen kollektív energiákkal sejtszinten is kapcsolódik az ember. Ezért is nagyon fontos TUDATOSÍTANI, hogy milyen információkkal történik a kapcsolódás.

A TUDATOSSÁG szükséges a TEREMTÉSHEZ, és a TEST FELEMELÉSÉHEZ. A végső ciklus-töltések vezetődnek ki, immáron kvantumrészecske szinten áll át a test az 5. dimenziós tudatosságra, ahol a test egészséges, hosszú életet él, és újra és újra önregenerál…

A TUDATOSSÁGNAK több aspektusa is van, és elérkezett a Föld abba a pontba, amikor is minél több egyén áll bele önmaga “VAGYOK, AKI VAGYOK” állapotába, annál inkább megtörténik a Föld dimenzióváltása, ami nem más, mint a TUDATVÁLTÁS.

Éljetek bölcsen az erővel, mely Veletek van!

St. Germain Fénymester”

Közvetítette: Kristályfény33

Fenti tanítások tükrében 2020 október 11-én vasárnap ONLINE MEDITÁCIÓS WEBINARIUM – ot tartunk, ahol a TUDATOSSÁG különböző aspektusaival dolgozunk, aktiváljuk magunkban sejtszinten az 5. dimenziós testi csillagfénykódokat.

Program:

18.00 – 19.00 Újenergiás tanítás csatornázás/közvetítés

Szünet

19.15 – 20.00 Első meditáció csatornázás/közvetítés

Szünet

20.15 – 21.00 Második meditáció csatornázás/közvetítés

Időpont: 2020. 10. 11. Vasárnap 18.00 – 21.00

Helyszín: Online Webinarium (linket emailben küldök a jelentkezés után)

Részvételi díj: 11.000.-Ft

Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com