Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

A megbocsátás alkímiai ereje felszabadítja a szívet. Amikor másoknak megbocsátunk önmagunkat szabadítjuk fel a karmikus láncok és kötések alól, melyeket a saját gondolatainkkal és érzéseinkkel teremtettünk. Amikor bocsánatot kérünk, mi magunk könnyebbülünk meg, és rakjuk le lélek-terheinket. E meditáció eme energetikai Krisztusi-szívtranszformációt segíti és támogatja, hogy szívünk béke-állapotába hazatérhessünk. Az Aranykor a szív tisztaságában születhet meg: az Aranykor megérkezése nem idő kérdése, hanem szívünk tiszta-állapotának megnyilvánulása. A meditáció az Aranykor Krisztusi Kristály-háló lefűzését segíti a jelenünkben. 5 szinten dolgozunk az energiaterekben: gyermekkor, generációs és családfa vonal, magzati kor, előző életek, kollektív hitrendszerek.

Jogi nyilatkozat

Dr. Vaktor Orsolya (jogász, coach, író – művész nevén Kristályfény33) előadásai, konzultációi és meditációi nem minősülnek sem egészségügyi tanácsadásnak, sem egészségügyi terápiának, sem pszichoterápiának, sem egészségügyi gyógykezelésnek, sem egészségügyi gyógyításnak, sem egyéb gyógyászati tevékenységnek, sem alternatív gyógymódnak. Továbbá nem helyettesítik az orvost, a pszichológust, sem az orvosi, sem az egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, vagy bármilyen orvosi, egészségügyi gyógyászati előírást. Ne hagyja figyelmen kívül szakember tanácsát! A hanganyagok kizárólag informális jellegűek, a kiadó és a szerző nem vállal felelősséget a helytelen alkalmazásért, azok tartalmának félreértelmezéséért, illetve máshonnan megosztott információk felhasználásáért. Pánikbetegek, pszichiátriai kezelés alatt állók, mentális zavarral küzdők, szorongók, gyógyszert szedők ne használják!

Az előadások, a konzultációk és a meditációk a szerző szellemi alkotásai, és mint ilyen védi őket a 1999. évi LXXVI. a szerzői jogról szóló törvény. A hanganyagok továbbadása nem engedélyezett semmilyen online felületen!

Az előadásokat és a meditációs hanganyagokat mindenki saját felelősségére vegye igénybe! Meditációt tilos autóvezetés közben hallgatni!