Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Most azt kellene mondanom, írnom, hogy milyen varázslatosan csodás erőtérben vagyunk jelen Vénusz – Mars – Plútó mesterek együtthatásában. Ezt a fajta minősítést most mégsem használhatom jószívvel, hiszen jelenleg lángol a világunk. Mars tombol, a férfi erőtér tombol…

Sokszor írtam már arról, hogy a férfi energia transzformációja zajlik, és nyílik a férfi kollektív szívtere, ébred a férfi szívtudatossága.

Ebben a néhány sorban azokat a gondolatokat szeretném továbbítani, amelyek talán mégis segíthetnek az ilyen lelket s szívet próbáló időszakban átlátni a hamisság tükrein. Lehet, hogy így egy kicsit könnyebb, lehet, hogy nem. Ám miközben egy valódi Plútó (Mennyország vagy Pokol képletes értelemben) kapuban állunk, a női kollektívnek most rendkívül szükséges összefognia, és integrálni a gyakorlatba az eddigi elméleti szívtudatosságról szóló tanításokat.

Avagy a női energia avatása is ez az időszak.

Minden egyes férfiszív számít, hiszen az egyének sokasága adja a kollektívet. A férfi kollektív transzformál. Újra éli az elmúlt ezer évek (múló korszak) férfiúi sorsát. A férfisors épp oly sérült és nehéz, mint a női sors. A női kollektív az elmúlt évtizedekben rendkívül sokat emelkedett, noha még természetesen jócskán van feladat. Ám itt és most a férfi kollektív merült a legmélyebb pontjára, hogy onnan felemelkedhessen – a Főnix újjászületése.

Most aztán tényleg rendkívül fontos, hogy a nő képes legyen árasztani magából (magjából, azaz szívéből és méhéből) az Istenanya kozmikus női szeretetét. Óriási szüksége van a férfinek a nőre ezekben az időkben: a férfisors elfogadására, tiszteletére, megbecsülésére és a megbocsátásra. Minden egyes férfiszív számít. Minden egyes egyéni megbocsátás, elismerés, tisztelet és elfogadás számít.

Sok nőtől kaptam kérdést, miszerint ő nem látja, hogy a férfi munkálkodna a lélekalkímiáján. Nos, tessék. Íme. Mars is újjászületésben van. Ám más módon, mint a nő. Hiszen a férfi energia más, mint a női energia. Más lesz az ébredés módja és útja. Ő is szembe néz a legsötétebb félelmeivel és mélységeivel. Másképpen, mint a nő.

Vajon képes elfogadni a nő, hogy a férfiszív más módon ébred – hogy más a férfi energiájának alkímiai folyamata, mint a nőié?

Ebben vagyunk…

A férfi tombol, küzd a saját démonjaival…

Mit tesz a nő?

Ítélkezik, megítél, lenéz, ismét sztereotípiákba zárja az energiákat?

Vagy szeretettel veszi körbe férfi családtagjait, hiszen a kollektív az egyénekből tevődik össze…

Most kiváltképp szükséges a férfiszív megnyugtatása, hogy érezze, szeretve van, feltétel nélkül, hogy a nő elismeri és tiszteli a férfi útját és sorsát. A sajátos lélekalkímiai folyamtát.

Így a férfiszív ébredése, a férfi energia alkímiája a nő beavatása.

Hogyan reagál a nő, csak elméletben vagy gyakorlatban is képes lenni kozmikus szeretésben létező istennő?

A kapuban állunk mindannyian – a Krisztusi Megbocsátás Alkímiai kapujában:

Ebben a kapu-energiában dolgozunk MÁRCIUS 5-én. Munkálkodunk az energiatérben, nők és férfiak egyaránt. A nő segíti és támogatja a férfit, feltétel nélküli szeretetével körbe öleli a férfi lelkét, hogy az a legmélyebb férfipokolból is hazatalálhasson. Szükség van a női erőre. Nagyon nagy szükség. A nő avatása ez, miközben a férfi átlényegül.

Érzem, hogy érzitek. Együtt dobban a szívünk, egy ritmusra lüktetünk. Felemeljük együtt a tudathálót, mert ezért vagyunk itt. Összekapaszkodva, összeadott erőben. A nő megtartja a komikus szív-méh-tudat hálóját, hogy a férfi gyógyulhasson. Hazatalálhasson.

MÁRCIUS 5-én várunk Benneteket a Felemelkedett Mesterekkel Mars – Vénusz – Plútó erőterében:

Mindenki önmaga sorsát lényegíti át, mindenki saját egyéni felemelkedésén munkálkodik majd, egyéni folyamatok zajlanak majd Benned. Ám a felemelkedett kollektív a felemelkedett egyének összességében tud megszületni. Az egyéni újjászületés Mars és Vénusz szerelmében, a kollektív újjászületése.

Ezzel munkálkodunk MÁRCIUS 5-én az ELYSIUM ISKOLA és MEDITÁCIÓS NAPON.

Időpont: 2022. 03. 05. – szombat: 10.00 – 15.00 – ig

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest, Andrássy út 98.

Szeretettel várunk!