Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Gábriel Arkangyal közvetítés – az Újjászületés Arkangyala

“Kedveseim!

Szeretett Fénytestvéreim!

Csodálatos folyamatok zajlanak kozmikus szinten, és erre most nagyon fontos tudatosnak lennetek, mert éppen ezért akarnak bizonyos erők elzárni Benneteket – tudniillik azon intenzív ébresztő fénykódoktól, melyek a Bennetek létező Isteni Teremtő Potenciálokat aktiválják. Az Ébredés órái ketyegnek a Kozmoszban, a Föld nevű bolygó éppen tudatosság mezőt vált. Ez azt jelenti, hogy a bolygó élővilága felemelkedik egy magasabb, szeretettel telibb életfrekvenciára. Márciusban, áprilisban, májusban – azaz a tavaszi újjászületés időszakában – rendkívül erős tudatosságot, avagy tudatot ébresztő Krisztusi és Kvantum Fénykódok érkeznek. E Fénykódok a szívcsakra-kristállyal és a tobozmirigycsakra-kristállyal kapcsolódnak. Változik, hangolódik ezen két csakra-kristályának szakrális geometriája, ami azt jelenti, hogy magasabb szeretet-frekvenciára hangolódik. Avagy a jelenlegi Krisztusi- és Kvantum-tudatosságot közvetítő fénykódok, mint Fénycsomagok-, üzenetek, stimulálják a szív és a tobozmirigy (spirituális tudatosság – kozmikus tudat) ébredési és aktiválási folyamatait.

Hogyan lehet ezt blokkolni? – A félelemmel… – Ugye értitek már, hogy miért folyik ez az óriási félelemkeltő propaganda. A félelem, az elzárás, a bezárkózottság, egymástól való eltávolodás blokkolja ezen folyamatokat.

Ugyanakkor az éremnek mindig két oldala van, és az élettér, amiben jelen vagytok, bizony a dualitás kozmikus törvényei szerint működik. Ez azt jelenti, hogy ami akadálynak, kihívásnak tűnik a felszínen, az valójában a Szakrális Beavatási Rítus a léleknek:

Hogyan reagál rá az egyén? Hogyan áll helyt? Hogyan tartja meg az egyensúlyát, középpontját?

Nagyon sok Fénysegítő, Fénymunkás azért vállalt inkarnációt ebben az időtérben, hogy segítse és támogassa ezen lélek-gyógyulási folyamatokat. Ezért minden eszköz és segítség ott van körülöttetek, ami támogat Benneteket. Senkinek nincsen lehetősége/joga egy másik létező felett választásokat hozni önmaga sorsát illetően. Minden létező önmaga sorsában hoz választásokat.

Így most a nagy beavatás az, hogy hogyan választotok…

Mi a szándék?

A Terra egy kozmikus gyógyítótér, és bizonyos erők ezért uralták le a bolygón élőket, hiszen lelkük gyenge és sebezhető volt. Ám a karmikus fejlődésnek és gyógyulásnak köszönhetően a bolygó karmikus körforgásában létezők egyre magasabb és magasabb frekvenciákra emelkedtek. Az idők óta jelenlévő sok-sok Fényküldöttnek is, és az emelkedést, ébredést választóknak is köszönhető, hogy már ennyire küszöbön lélegzik a bolygó kollektív morfogenetikus mezője – azaz ott álltok a kapuban.

Azon csillag-, és bolygóállások, melyek e tavasszal jelen vannak, és rendkívüli erővel hatnak rátok, ezen Isteni terv része. Minden egyénnek önmaga felelősségében választása, hogyan veszi magához ezen Fénykódokat, a kozmikus erőterekből érkező Krisztusi-, és Kvantumenergiákkal kódolt információs fényrészecskéket, melyek az evolúciós szintemelkedést hivatottak szolgálni, előidézni. A tobozmirigycsakra kristálya, mint egy kozmikus “antenna” kommunikációs csatorna az egyén biológiai rendszere és a multidimenzionális kozmikus valóság között. A tobozmirigy egyértelmű összekapcsolásban és együttműködésben létezik a szívcsakra kristályával. Valójában a tobozmirigy – látás a szívvel látás képessége. Íme az egyik nagy spirituális paradoxon, miszerint a spirituális érzékelés központja a tobozmirigy nem csupán ezen kristály stimulációjával ébreszthető, hanem sokkal inkább a szívbarlangba merüléssel, a szív mély kamráinak (kamra – karma !) karmikus feltisztulásával fényesíthető.

E tavasszal a Krisztusi-, és Kvantumfénykódok fényrészecskéinek befogadásával sejtszintű és DNS szintű kódolás, integrálás, befogadás, transzformáció történik az ötödik és hatodik dimenziós tudatháló fényszálainak rezgéseire. Aszerint, ki hol tart az egyéni folyamataiban.

Nem fog mindenkivel megtörténni… és ez nem azért van így, mert kívülről döntene valami külső hatalom, hogy kivel történhet meg, vagy kivel nem. Szó sincs erről!

E választást minden egyén individuális szándék-kinyilatkoztatásában teszi. Avagy bárki, aki ezt választja, kéri, szándékában áll az integráció és a befogadás, ott megtörténhet a Kvantum-hangolási folyamat.

Míg az érem egyik oldalán – a tükör egyik oldalán – elzárások, és félelem van jelen, addig a tükör másik oldalán, az érem másik oldalán az emelkedés, a szívtudat-tágulás megállíthatatlanul történik. Minden egyén önmaga mérettetik meg önmaga szándékában és választásában – ki és mit választ – melyik oldalt?
Lehet, túl határozottnak tűnnek e szavak és üzenetek, ugyanakkor évtizedek és évszázadok óta érkeznek a tanítások, miszerint eljön a választás ideje, a kettéválás ideje. S bár globális szinten érzékelhető e folyamat, mégis egyéni, individuális belső megélésben megy végbe.

Ez egy csodálatos folyamat, a lélek ébredése, amikor kitárul a szív-tudatosság, és az egyén elengedi a harmadik dimenziós félelem hálót… hogy minél inkább megerősödhessen az ötödik dimenziós valóságban. Ezen frekvenciákon megváltozik az életszemlélet, a világ működéséről a tudás, a látásmód – és leginkább a teremtési potenciálok.

Ez a tavasz a Bennetek létező Isteni Teremtő Potenciálok átalakításáról szólnak, avagy mi az az új valóság, amit teremtesz magadnak?

Ez a mai ÚJHOLD ajándéka is: “Ébredj drága Lélek, vedd észre az illúziót magad körül, lépj ki a harmadik dimenziós hologramból, és fedezd fel, hogyan teremthetsz új valóságot az ötödik dimenziós fénykódokkal!

Szeretettel veszünk körbe Benneteket!

Gábriel Arkangyal”

Közvetített, tanítást átadta: Kristályfény33 – dr. Vaktor Orsolya

Fentiekben írt tanítással, és a tavaszi energiákkal flowban áramolva, az alábbi programokkal készülünk Nektek az Arkangyali Energiákkal és a Felemelkedett Fénymesterekkel együtt:
2021 tavasz:

1.) Elindulnak az OFFLINE PROGRAMOK IS:

AKTUÁLIS MÁRCIUSI PROGRAM:

TRANSZCENDENS LÉLEKÁLLÍTÁS – KOZMIKUS KVANTUMMEZŐ IDŐVONAL & SORSKORREKCIÓS HANGOLÁS

A Hellinger-féle energetikai állításból TOVÁBB FEJLESZTVE, a lélek KOZMIKUS IDŐVONAL ÉS SORSKORREKCIÓS ÁLLÍTÁSA.
A csoportos munka keretén belül minden résztvevőnél történik az egyéni aurahangolás (fénytest több rétegében oldás, hangolás, tisztítás) és energetikaikezelés Kristályfény33 által közvetített Arkangyali és Felemelkedett Fénymesteri lélekgyógyítás.

2.) EGYÉNI ONLINE és OFFLINE is:

Újra indul a KRISTÁLYFÉNY-KÖZPONT

Újra indul a KRISTÁLYFÉNY-ÁGY: kristályokkal behangolt kristályfény-energiamező jön létre az ágy körül, ahol Arkangyali energiák és Felemelkedett Fénymester energiák oldanak, tisztítanak, hangolnak, lélekgyógyítanak az aura – fénytest rétegeiben.

Egyéni időpontokra bejelentkezés emailen keresztül: info.vaktororsolya@gmail.com

3.) ONLINE PROGRAMOK:

Március – Online meditációs kurzus (3 alkalom): – Aktuális program…

A KVANTUMTEREMTÉS KRISZTUSI FÉNYKÓD-KULCSAI

Április – Online meditációs kurzus (3 alkalom):

KRISZTUSI- és KVANTUMTUDATOSSÁG SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS /Tobozmirigycsakra-kristály, Szívcsakra-kristály spirituális érzékelésének emelése, magasabb spirituális képességek fejlesztése)

Részletek: Hamarosan
Részvétel: online – ZOOM
Részvételi díj: 21.000.-Ft
Időpontok: Április 10 – 17 – 24 szombatonként 19.00 – 21.00

Május – Online meditációs kurzus (3 alkalom):

KRISZTUSI- és KVANTUMTUDATOSSÁG A PÁRKAPCSOLATOK MISZTÉRIUMÁBAN /- avagy hogyan működnek az ötödik és hatodik dimenziós párkapcsolatok – nem feltétlenül ikerláng kapcsolatok/

Részletek: Hamarosan
Részvétel: online – ZOOM
Részvételi díj: 21.000.-Ft
Időpontok: Május 8 – 15 – 22 szombatonként 19.00 – 21.00

Szeretettel várunk Benneteket a tavaszi
Krisztusi és Kvantum-fénykódok beavató energiájában,
a Kristályfény – Lélekgyógyító térben,
az Arkangyalokkal és Fénymesterekkel együtt!

Kristályfény33