Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

LÉLEK ÖNAZONOSSÁG – ISTENÉLMÉNY

Az elmúlt időszak megmutatta nekünk, hogy milyen fontossá válik a fókuszált figyelem arra, amit szeretnénk megteremteni magunknak az életünkben. Mindenhonnan a nagy változások szelét érzékeljük, és talán most Szaturnusz és Uránusz még határozottabban viszi el azt, ami már nem hozzánk tartozik, és hozza el azt, ami pedig igen. Egyre közelebb kerülhetünk jelen időszak energiái által önmagunk valóságához.

Ám addig, mint a szoborról, ami nem a szobor része, rólunk is lefaragja a Teremtő, ami nem mi vagyunk…

Kicsit meghalunk…

Kicsit belehalunk az életbe…

Mindig megelőzi az elmúlás az újjászületés rítusát:

Január van, az új kezdet időszaka. Tél van, a befelé figyelés időszaka. Belső átalakulások történnek, kitisztul minden, ami már nem emeli a rezgésünket. Próbák jönnek, képesek vagyunk-e magasabb nézőpontokból rálátni a körülöttünk és bennünk zajló eseményekre. Hangolódunk a Krisztusi szeretetre, ami maga a Krisztus-tudatosság. Most gyakorlatban szükséges megmutatnunk, amit eddig elméletben tanultunk.

A kollektív tér nagy áthangolásai hatnak egyéni szinten is. Rendkívül tudatosnak, avagy ébrenek szükséges most lenni individuális szinen, hogy a kollektív örvények ne szippantsanak be bennünket.
Ne feledd! Nem szabad megijedni a próbáktól, mert az azért van, hogy emelkedhess! Minél mélyrehatóbbnak érzed a megpróbáltatásokat, biztos lehetsz benne, hogy annál nagyobb benne a fejlődési, azaz “ugrási” lehetőség.

Ha valaki valóban szeretné átélni és megélni a felemelkedés folyamatát, akkor olyan információkat, képeket, gondolatokat és érzéseket engedhet be az energiaterébe, melyek őt emelik.

Az, ami lehúz, elvonja a figyelmünket, kerülendőnek tűnik. A dualitásban élve a Fény és Árnyék Játékának Misztériuma létezik, és nagyon megkönnyíthetjük önmagunk számára az életet, ha ezt elfogadjuk, és megengedjük minden lélek számára az önrendelkezési és szabad választási jogot.

Amiért felelősek vagyunk, az a saját életünk, önmagunk sorsa. Aki emelkedni vágyik, annak az emelő rezgésekre célszerű koncentrálnia. A világunk az információ korát éli, amikor másodpercek alatt milliónyi információ érhet el bennünket. Ám nekünk szükséges választani, hogy mikor és mivel kapcsolódunk.

Olykor úgy tűnik, bármennyire is helyezzük minden erőnkkel figyelmünket a “szépre és jóra”, mégis egy láthatatlan erő, mintha olyan helyzetekbe sodorna, ahol könnyedén elveszhetünk mi magunk is a pillanatok fény és árnyék játékában.

Ennek hátterében több ok is állhat.

Egyrészről szükséges kifejlesztenünk azt a képességet, hogy merünk választásokat hozni, és merünk azon az úton elindulni, ahol elhívással a szívünkben minden nap teszünk az álmainkért és a céljainkért. A saját tetterőnk szükséges ahhoz, hogy a cselekvés fázisa feltegye a pontot a manifesztációs folyamatainkra. A manifesztáció a szándékkal kezdődik, majd azt követi a képzelet, a gondolat, a szellemi energia. Utána következik a lélek szféra, ahol szeretjük és szeretetünkkel tápláljuk a megvalósulni vágyó álomideát. Ám ezek után szükséges a cselekvés is, az a mindennapos tett, ami szintén táplálja és élővé teszi, majd életben tartja a megvalósuló teremtést.

Olykor pedig szükségessé válhat a tudatalatti energiaterek átfésülése, ki-, és feltisztítása, mert hiába szeretnénk a felszínen teremteni, ha a tudatalattiban olyan programok működnek, amelyek korlátoznak ebben. Ilyenkor önmagunk akadályává válunk, és ahogy az ősi történetekben is, önmagunk mélységeibe alászállva saját árnyainkkal (démonjainkkal) küzdünk meg.

Az energiaterek, energiatestek feltisztításának öt fázisa létezik: az Ötágú Csillag Misztériuma:

 • jelen életünk múltja
 • családi, generációs hozadékok
 • szociális és kollektív tudatalatti programok
 • reinkarnációs (előző életbeli) hologram lenyomatok az aura terekben
 • csillagsors energia-örvények

Ahhoz, hogy a valódi Krisztus-tudatosságú emelkedés meg tudjon történni, ezeken a fázisokon utazunk végig újra és újra, egyre mélyebbre hatolva, még végül képessé válunk magunkba engedni a teljes Isteni Kegyelem Energiát, és így megtörténhet az a belső lélek-katarzis, mely a lélek elragadtatása. Ez azt jelenti, hogy lélekben visszatalálunk önmagunk Isten-Eredet állapotához, lélek – önazonosságot élünk meg. Haza találunk… az “otthonélmény” egy lélekállapot, mely úgy érhető el, ha végrehajtjuk a belső lélek-metamorfózist, lélek-alkímiát.

Az emelkedés kapujában egyensúlyban célszerű tartani
a teremtés rítusait és a belső megtisztulás folyamatait.

2021. a Szentlélek éve, és mint ilyen, az önmagunkra, avagy a lélek-önazonosságra találás éve. A “Vagyok, aki vagyok” állapot, azaz a léleksorsra való rálépés éve.

Jelentőségteljes, hiszen aki most ezt meglépi, utána úgy fogja érezni, hogy élete felemelkedett, élete elragadtatott – szívében hazatér. Az “OTTHONÉLMÉNY” egy lélekállapot, az úton járás lélekállapota.

Az előttünk álló időszak fantasztikus lehetőségeket, energiamezőket tár elénk támogatva, segítve bennünket a felemelkedés hídján való átkeléshez. Ez az év egy fordulópont.

Ezért, ha úgy érzed, szükséged lehet egyéni közvetítésre, konzultációra, ahol dolgozhatunk a megvalósítani kívánt álmaiddal, céljaiddal is, valamint az öt fázis alkímiájában feltisztítjuk a tudatalatti energiatereket, akkor szeretettel várlak:

BÁRMELY ÉLETTERÜLETEN, TÉMAKÖRBEN:

 • egyéni sorskorrekció
 • teremtőerő felszabadítása
 • öt fázis lélek-alkímia folyamat
 • Krisztusi felemelkedés folyamatainak lehorgonyzása
 • régi, megrekedt minőségek elengedése
 • új alternatívák megfűzése a jelen szövetében
 • személyre szabott meditatív közvetítés
 • lélek vezetés a kiteljesedés felé

Online van lehetőség a konzultációra, így a világ bármely pontjáról elérhető.
60 perc / 11.000.-Ft

Egyéni időpontra bejelentkezés itt:
info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel,
Kristályfény33