Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Lady Portia Felemelkedett Fénymesternő tanítása:

“Az egyik legizgalmasabb év vár rátok, tőletek függ, hogyan használjátok…”

“Szívemből köszöntelek Benneteket, Kedvesek!

Az Újidő kapcsolatairól szeretnék Nektek beszélni, és ennek az új élménynek a teremtő erejéről. Az elkövetkező időkben (években) sokat fogtok tőlünk hallani a teremtőerőtök aktiválásáról. Ez azért van így, mert egyre inkább ébredtek rá önmagatok teljesebb szakrális létezés-misztériumára. Ráébredtek, hogy eredendően szabad létezők vagytok, akik önrendelkezési jogukban szabadon teremthetnek maguknak bőséget az élet minden területén.

A Vízöntőkor újra tanít Benneteket az Isteni Teremtés Misztériumára: azaz, hogy minden létező a nagy egész része, és a közösség erejében mégis az egyén hogyan élheti meg önmaga individualitását.
Az Újidő emberi kapcsolatai, akár párkapcsolat, akár családi, vagy baráti, munkahelyi kapcsolat egy magasabb frekvencián rezonálva, erejükben összeadódva, “pillangó hatásba” lépnek. Vagyis minél több szív kapcsolódik össze egy közös teremtésben az élet bármely területén, a Vízöntő korban ezen hullámok most még erősebbek lesznek.

Miért kihívás ez mégis jelenleg?

Mert az egyén individualitása megsérült a közösségek mezsgyéjén. Íme a paradoxon: “Én egy másik Te vagyok.” – előző tanításunkban átadtuk, hogy az egó a tapasztalásokból épül fel, és számára a fájdalom és a félelem is egy olyan tapasztalás, amelyből energiateret működtet. E fájdalmak és félelmek energiabástyákat, védelmi falakat – ellenállásokat teremtenek.

Ahhoz, hogy ismét megélhesd, drága Lélek, önmagad kvantum-teremtő varázslatát, e falakat, ellenállásokat, fájdalmakat és félelmeket szükségszerű lebontani. Ez az, ami egy hosszabb folyamat, mert a léleksebek lassan gyógyulnak, több rétegben.

Amikor azt kérdezed: “Ki vagyok én?”, “Miért vagyok itt?”, Mi a feladatom?” – akkor erre a válasz az, hogy a legnagyobb mester Benned él, a szívedben. Csak annyi réteg veszi körbe, hogy szinte önmagaddal is majdnem megszakad a kapcsolatod. Mintha a “szobor”, aki vagy, a mester, aki vagy, ott van a kőhalmaz alatt, és arra vár, hogy kifaragják. Mi az, ami nem a tiéd? Mi az, ami nem hozzád tartozik?

Mindeközben szükséges megtartani azt az egyensúlyt, amíg önmagadat keresed, addig az út során, a folyamat során, megtanulod uralni az egódat. A lelked visszaveszi az irányítást. Sem alá, sem fölérendelődésben nem vagy.

Abban fogsz tudni valóban bőséget teremteni, aki te magad vagy. Ezért teremtőerőd aktiválásnak egyik kulcsa, hogy ráébredj önmagad értékeire, kincseire, mi az, ami téged boldoggá tesz, ahol a teremtésed szolgálat a Mindenség felé.

Ez lenne a kvantum-teremtés kulcsmondata: Mi az a teremtési folyamatod saját egyéni, individuális életedben, ami mindeközben a kollektív szeretet szolgálata is egyben.

Mi az, amit szeretnél teremteni? Az élet mely területén szeretnél teremteni? Akár testi szinten is újra teremtheted magadat.

Az Újidőben új fénykódok, új energiák érkeznek, melyek még mélyebben, sejtszinten, DNS szinten alakíthatják át Bennetek – ha választjátok – a működő és tudattalanul ható hologram programokat. Ennek van most itt az ideje: a transzformációnak, a transzmutációnak, akár a lélek-metamorfózisnak. Az átalakulás idejében vagytok. A világ tükör. A Vízöntő kor újra tanít szívből kapcsolódni a világgal, egymással, és egy új evolúciós lépcsőfokra léphettek: a társulásokra, a csoport erőterek magasabb szintű aktiválásra.

Az Újidő tanítása a CSOPORTERŐ. A magasabb tudatosság a csoportban való együttműködés tudatossága. A csoportok által létrehozott erőterekben jön létre az a kvantumerő, mely sejtszinten aktiválja a teremtéseiteket. Olyan intenzívvé válhat ezen erőtérben a teremtésetek, hogy napok alatt valósággá válik. Felgyorsul. Ezért jól figyelj, hogy mit teremtesz, és ezért szükséges áthaladni a Krisztus-tudatosság szeretethálóján, ahol a szív áthangolása történi, a szív-kristály szakrális erőtere transzformálódik át.

A Krisztus-tudatosság, azaz a szív-tudatosság frekvenciáin kapcsolódva, beléphetsz a Kvantum-tudatosság teremtési folyamataiba, ahol egy sokkal magasabb teremtő erődet élheted meg. E folyamatnak megvan a maga technikája, módszertana: Varázslatának misztériuma az, hogy azon teremtéseid tudnak valósággá válni, amelyek lélekazonosságban vannak. Itt a lelkedből tudsz teremteni, e tartományban az egó már megszelídített állapotban létezik. A Kvantum-tudatosságban bármit teremthetsz: egészséges testet, új testet, bőséget, kapcsolatokat, munkát, karriert – ami szolgálat szintjén jelenik meg, egzisztenciát, szerelmet, családot, bármit… – ami lelkeddel együtt rezonál, amiben lélekazonos vagy.

Ez a kapu egy 6. dimenziós világ felé… a lélekazonosság, a kvantum-erőd felébresztése.

Az egyik legizgalmasabb év vár rátok, tőletek függ, hogyan használjátok…

S midőn majdan visszatekintetek erre az évre, meglátjátok, ez volt lelketek egyik legszebb teremtése…

A lélek évében jártok, a legszebb idő, hogy megtaláljátok önazonosságotok…

S az élet, amit majd most teremtesz, dárga Lélek, a léted dimenzióváltásáról szóló emléked…

Szeretettel,

Lady Portia Felemelkedett Fénymesternő”

Közvetítette, tanítást átadta: Kristályfény33 – dr. Vaktor Orsolya

2021. március 6-13-20. /szombatonként/ 19.00-21.00 Online Zoom keretében KVANTUMTEREMTÉS Kurzus lesz, hangolódva a március 21-i morfogenetikus-mező fordulására.

Elemi erejű változások és átalakulások várhatóak – tavasszal a világunk fordul, és rajtunk áll, mennyire aktiváljuk magunkban, illetve integráljuk magunkba az új Kvantumenergiás-fénykódokat. Ahogy a víznek és a Földnek kristályszerkezete van, úgy testünknek is, és most új frekvenciára emelkednek, így testünk is magasabb kvantum-frekvenciákra emelkedik. Testünk kristályszerkezete, atomi részecskéi magasabb frekvenciákra állnak át.

Ez a hangolás már elkezdődött, ezért nagyon intenzív testérzeteid lehetnek. A márciusi online kurzus abban segít és támogat Téged, hogy minél tudatosabban, ezáltal minél hatékonyabban és eredményesebben tudd ezt a kvantum-tudatosságra való hangolás folyamatát megélni. Azaz minél hatékonyabban tudd használni a kvantum-tér teremtő erőit, önmagad multi-, és interdimenzionális erőit.

Az új kvantum-tudatosság, ahova most tovább tágulunk, multi-, és interdimenzionális létezésünk új potenciáljait aktiválja a tágabb kozmikus-morfogenetikusmezőben.

5 tudatosság fázisban dolgozunk:

  • gyermekkor (jelenkor múltja)
  • generációs-genetikai, család-energetikai lenyomatok
  • kollektív szocializációs minták (mikro és makro szinten)
  • párhuzamos (előző) életek, azaz lehasadt lélekrészek visszaemelése az egységbe
  • kozmikus (galaktikus) idővonal sorskorrekció

Az online (Zoom) kurzus 3 alkalmas: 2021. március 6 – 13 -20. (szombatonként) 19.00 – 21.00
Részvételi díj: 21.000.- Ft
Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk az új kvantum – erőtérben,
hogy felébreszthesd magadban az új frekvenciás teremtő szív-erődet!

Kristályfény33
dr. Vaktor Orsolya