Egyéni konzultáció

 

Egyre több az érdeklődés egyéni konzultáció után, azonban a Kristályfény saga regénysorozat írása most nem teszi lehetővé számomra, hogy egyéni konzultációkat tartsak.

Ugyanakkor számos online tanítói és meditációs hanganyag született, melyek segítik és támogatják a BELSŐ LÉLEKUTAZÁST, így a lélek alkímiáját, ezek elérhetőek itt.

2015-ben indítottam el a Kristályfény Központot és Iskolát, mely iskolában több százan végeztek azóta, és ki-ki a maga módján tovább viszi magával a tudást, mely a Kristályfény Iskola energiarendszerében ébredt fel benne.

Horváth Zsuzsanna és Pál Valéria is ebben az iskolában ébresztették magukban az ősi tudást, így azt a szellemi örökséget képviselik, amit én is, Kristályfény33 – dr. Vaktor Orsolya. Az ő mestereik éppúgy felemelkedett fénymesterek, mint nekem.

Ezért végtelen öröm járja át a szívem, amikor a Kristályfény Központ és Iskola egy újabb szintre léphet, és „egykori diákjai” immáron lélekküldetésükbe lépve munkálkodhatnak tovább a felemelkedés hídján. Tiszta szívből és teljes szeretettel ajánlom őket azoknak, akik igénylik az egyéni konzultációt akár online, akár személyesen. Zsuzsi Budapesten, Vali Szekszárdon dolgozik. Mindketten online is.

Az egyéni konzultációk során egyéni lélekutazás történik belső világaidban. Miközben kozmikus ősi tudást adnak át Neked, ébresztenek Benned, hogy még inkább kibontakozhasson a felmerülő kérdésekre a válasz, aközben meditációs gyakorlatok és meditatív érzékelés során a felmerülő energetikai megrekedések feloldódhatnak, és az energetikai struktúra újra rendeződése történhet meg azon szer-etet és fény módszerek segítségével, kizárólag a kozmikus szer-etet és szer-elem törvényeinek ösvényén, melyet a hölgyek az iskolába tanultak, aktiváltak. Bármilyen életterületen lehet munkálkodni: szerelem, párkapcsolat, család, gyerekek, egészség, bőség, anyagiak, munka, önkifejezés, kreativitás, életfeladat, stb.

  Sziasztok, Zsuzskata Horváth vagyok, holisztikus segítőként indigó energiámmal kísérem útjukon embertársaimat.

Tiszta szeretet energiában tartok meditációval kísért egyéni kezeléseket kristályok gyógyító fényében.

Az empatikus értő figyelem és a zene hatására lehetőségünk nyílik kilépni a mindennapokból, önmagunkkal és a külvilággal való kapcsolatunk mélyebb megismerésére, ezáltal az összefüggések felismerésére. Ahogy egyre jobban megértjük szerepünket az életünkben, úgy válik örömtelibbé és szeretetteljesebbé a kapcsolatunk a körülöttünk lévőkkel és saját magunkkal.

Rajtad múlik, hogy mennyire engeded bele magad a lélekmunkába. Ha csak feltöltődni szeretnél, akkor is tökéletes programot választottál.

Mindenki a saját tempójában – a saját magjában fejlődik, fogadd el és szeresd magad, a MAGod…

Jelentkezni a horvathzsk@yahoo.com email címen tudsz.

Igaznak, igazinak LENNI,
szívből lélekből ÉLNI,
csak így van értelme LÉTEZNI.

Sok éve már, hogy a spiritualitás
és az önismeret útját járom. Megjártam
mélységeket és magasságokat, megismertem önmagamat és a vágyaimat. Volt, hogy feladtam volna, de egy belső erő, hang mindig tovább lendített. Egyre jobban érzékeltem a láthatatlan világokat, fejlődött az intuícióm, rengeteget meditáltam. Orsi elsők között volt a tanítóim, segítőim között. Rengeteget tanultam tőle, elvégeztem nála a Mesterelme iskolát, a Grál Varázslóasszony iskolát, és még nagyon sok meditációs napon, egyéni konzultáción tanultam tőle MAG-omról. Folyamatosan fejlesztettem magamat, Lélekhangot, Tarot kártyavetést és Théta Healinget is tanultam.

Egyre többen kerültek a közelembe akiknek segíteni tudtam. Hatalmas felismerésként ért, hogy tudok másoknak segíteni, és ez csodálatos érzés nekem. Ebben az évben elindítottam a facebook oldalamat is, ahol a tapasztalásaimat, gondolataimat, érzéseimet osztom meg.

Segíteni jöttem ebben az életemben, hogy a hozzám fordulóknak fényt és utat mutassak valódi önmagukhoz.

Email elérhetőség: lelkembenakulcs@gmail.com