Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Lélekmetamorfózis – 4. könyv /részlet/ Kristályfény Forrás

“Amikor az ikerláng energia belép valaki életébe, akkor elindul egy belső lélek alkímiai folyamat. Így történt Mollyval is. Mark végig vezette őt az Ötágú Csillag alkímiáján. A szerelem ősi erő, mely belső égésen keresztül fényesíti meg a lelket. Megmunkálja a szenet, és gyémántot csiszol belőle. Amikor elindul valaki az ébredés hídján, különböző fázisokon megy keresztül. Minden fázis, amin áthaladt, eggyé válik a lényével, és a híd mögötte elfogy. Nem lehet visszafordulni. Nincsen vissza út. Nem lehet nem tudni azt, amit tudunk. A tudást valóban senki nem veheti el. El lehet fojtani, lehet mélyre ásni, ám a valódi tudás, mely az univerzális természet, el nem pusztítható. A lélek ráébred, hogy egy a Mindenség Fényhálójával, egy a végtelen kvantum részecske hálóval.

Az Ötágú Csillag alkímiája felemeli a lelket az 5. dimenziós tudatosságba. A lélek újra éli gyermekkorának emlékeit, mert a gyermekkor telve van ébresztő kódokkal, emlékeztetőkkel – hogy hol tart, mit hozott magával az egyén – világa tükör. Minden, ami történik vele, maga a történet, mely feloldásra és gyógyulásra vár a lélekben. Az ugródeszka, ahonnan a tovább fejlődés kezdődik. Majd következik a családi karma, a generációs lenyomatok. Naivság azt gondolni, hogy a családunk tehet arról, hogyan alakul az egyén élete. “Nem a családunk miatt vagyunk olyanok, amilyenek, hanem amilyenek vagyunk, olyan a családunk” – tanította Camilla Mollynak: a vonzás törvénye, a frekvencia törvénye – halmaz elmélet. Ahol rezonál a lélek, ott tud inkarnálódni. Ez csupán egy kiinduló pont, ahonnan tovább emelkedhet, vagy süllyedhet, szabad választásai szerint. Majd következnek a szocializációs, avagy kollektív minták, mikro és makro szinten egyaránt. Kezd a lélek ráébredni multidimenziós létezésének igazságára, több idősíkon való létezésére, és azok összefüggéseire. Egyik élet hat a másikra, az emberi életek közötti összefüggéseket a Krisztusi Megbocsátás Alkímia képes feloldani. Majd kilép a lélek a tudatosság fényhálóján tovább tágulva csillaglétezésének és csillagsorsának megismerésében, csillaglénye kódjainak feltárásába, és az ötödik sorsfordító lépésként magját emeli fel egy új teremtésbe, egy új sorsba.

Lélektudomány… lélekmetamorfózis… az átalakulás a Blue Printben. A kékség energiájában, az isteni igazságszolgáltatás energiájában, az isteni egységben, a lélek átlényegül, átalakul, és új csillagsorsot teremt magának. Megváltja önmagát. A lélekmetamorfózis a lélek csillagsorsának megváltása, a sorsvonal legmagasabb minőségekbe emelése.

Amikor a lélek már bejárta holisztikus tudatosságában az Ötágú Csillag Misztériumát, átlényegítette önmagát szellemben, lélekben, és sejtszinten, akkor egy magasabb aspektusban képes látni létezésének aranyfonalát. A Megbocsátás alkímiájának mind gondolkodásmódban, mind lélekben, mind sejtszinten szükségszerű megtörténnie a metamorfózis sikeréhez.

Minden, ami a szellemben gondolat, minden, ami a lélekben érzés, fut a sejtben, fut az egyén kvantummezejében. A Blue Print energiájában a lélek új csillagsorsot ír…”

KÉK TELIHOLD energiájában lényegítjük át csillagsorsunkat:

  • aktiváljuk önmagunk BLUE PRINTJÉT, hogy legmagasabb isteni sorsunkat élhessük
  • aktiváljuk e Blue Print energiában a kvantummezőnk 5. dimenziós rezgéseit, fénykódjait
  • felkapcsolódunk egyéni kvantummezőnkkel az 5. dimenziós kollektív kvantummezőre
  • aktiváljuk Blue Print isteni teremtő erőnket, hogy teremtő erőnk az isteni eredet fénykódjainkkal tudjon alkotni
  • a KÉK TELIHOLD energiájában szőjük azt az új kvantumhálónkat, mely az új dimenzióban az új világunkat teremti
  • aktiváljuk sejtmag szinten, sejthártya szinten azon kvantum-fénykódjainkat, melyek segítik a kapcsolódást önmagunk legtisztább isteni eredet – Blue Print – teremtő eszenciájával, hogy mind egészségben, mind egzisztenciálisan, mind szerelemben, szeretetben egy új csillagsorsot írhassunk magunknak
  • a 11. hónap 1. napján, amikor a dimenziók közötti FÉNYKAPUK szélesre tárják szárnyaikat, mi lehorgonyozzuk azokat az 5. és 6. dimenziós fénykódjainkat, melyek az új világba kapcsolnak fel és emelnek fel bennünket
  • lehorgonyozzuk az új világunk BLUE PRINT FÉNYKÓDJAIT, hogy a legtisztább szeretet-minőségben alkothassuk meg az új létünket, a 21-es energiájában (21 ÚJ VILÁG – TAROT)

Egyre intenzívebbek a KRISZTUSI ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUI, egyre fontosabb a tiszta, növényi eredetű táplálkozás, a tiszta víz fogyasztása, a mindennapos mozgás – vagyis az 5. dimenziós életmódváltás – kérlek, erre figyelj, amikor a Krisztusi Fénykódokat lehorgonyzó és átlényegítő meditációkban velünk tartasz…

Szeretettel várunk 11. hó 1. napján,

ön-mag-od legtisztább BLUE PRINTJÉNEK –

isteni eredetének és isteni teremtő erőd fénykódjainak a lehorgonyzásán –

valósággá teremtésén…

2020. 11. 01-én vasárnap 18.00 – 21.00 tartjuk a KAPCSOLAT online webinariumot, a KRISZTUSI ÁTLÉNYEGÜLÉS következő kapuját:

MEDITÁCIÓS EST lesz, ennek témakörében, hogy a lehető legteljesebben éljünk a 11. hónapban elénk tárulkozó ÚJKEZDET lehetőségekkel a CSILLAGENERGIÁK tekintetében.

Program:

18.00 – 19.00 Újenergiás tanítás csatornázás/közvetítés

Szünet

19.15 – 20.00 Első meditáció csatornázás/közvetítés

Szünet

20.15 – 21.00 Második meditáció csatornázás/közvetítés

Időpont: 2020. 11. 01. Vasárnap 18.00 – 21.00

Helyszín: Online Webinarium

(linket emailben küldök a jelentkezés után)

Részvételi díj: 11.000.-Ft

Jelentkezés:

info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk!

Kristályfény33