Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Jézus Fénymester és St. Germain Fénymester tanításai:

1. rész

Kedvesek!

Szeretett Testvérek!

Az elmúlt időszakban elindultak azok az idővonal és sorskorrekciós hangolások, melyek aurarétegeitekből, energiatesteitekből a galaktikus karma-lenyomatokat oldják fel, tisztítják ki.

Egyre többen állnak át az ötödik dimenziós frekvenciákra, és ez bizony intenzív testérzetekkel jár. Olykor szédülés, nyomás a fejben, a vállakon, vagy tisztulási folyamatok mennek végig a testen.

Kozmikus csillaglétezők vagytok, az ember a galaxislétezés része. Az emberiség magasabb csillagtudatossága az ötödik és hatodik dimenziós frekvenciatartományokban van. Ám ha valakinek megsérül a szeretet-flowja, és mélyen sérül a lelke, vagy ő maga áll ki a szeretés-flowjából, és ezzel fájdalmat, félelmet okoz, olyankor a lélek kómába, álomba zuhan.

Ez a lélek-kóma állapot, az álom, olyan, mint egy szimuláció, avagy maga az élet. E szimulációban újra produkálja a lélek kozmikusemlékezete az eseményeket, amelyeket szeretne áttranszformálni, alkímiázni.

Az elmúlt évtizedekben a bolygótokon jelentős kollektív morfogenetikus átalakulások voltak jelen: kioldódások, tisztulások, hangolások. Ezek a kollektív folyamatok, hatnak az egyéni energiamezőkre, ugyanakkor az egyéni hangolások visszahatnak a kollektív kvantumterekre.

Az ötödik dimenziós tudatosság frekvenciáin már galaktikus multidimenzionális létezőként gondoltok magatokra, így látjátok magatokat. Ez a valóságotok. Az emberiség mély álomból, mély kómából ébred. Ám az ébredés egyéni, individuális folyamat, még ha egyre nagyobb számban is történik.

Az évtizedek óta tartó oldódási és tisztulási folyamatok egyre mélyebb alkímiába vezetnek benneteket, és most egy új ösvényen abban támogatunk Benneteket, csillagtesteitekből oldódhassanak és tisztulhassanak fel azon lenyomatok, melyek egykor a lélekkóma állapotába ringattak Benneteket.

Ébredtek, drága Testvérek!

Kvantummező hangolások történnek tavasszal. Ha van olyan megrekedés, vagy élethelyzet- mintázat, blokk, amelyet már annyiszor és több módon oldottál, még mégis jelen van, sejthető, hogy a kozmikuslenyomat a csillagtestedben.

Az új ösvényen mind az öt fázisban lehetőség van az energetikai tisztulásra, így az új kvantumtest hangolás mindenkinél a saját szintjén dolgozik.

Kristályfény33 – nak az a feladata, hogy meginvokálja és tartsa azt a kozmikus kvantummezőt, ahol mi Felemelkedett Fénymesterek segíthetjük és támogathatjuk a ti ébredési és emelkedési folyamataitokat. Fénytest-hangolás, energiatest-kezelés történik majd folyamatosan, így nem csupán a mező dolgozik majd rajtatok a kvantum-állítás közben, hanem Kristályfény33 – on keresztül minden résztvevő energiatestén is még pluszban dolgozunk aktív “energia-gyógyítással”.

2021. március 21 – én élve a megnyíló fényportálok adta új lehetőségekkel, 10.00 – 17.00 – ig EGYÉNI KOZMIKUS KVANTUMTÉR SORS-, és IDŐVONAL KORREKCIÓS és HANGOLÓ (multi-, interdimenzionális morfogenetikus mező) “ÁLLÍTÁS” lesz, ez a program OFFLINE lesz BUDAPESTEN.

A csoportlétszám maximum 15 fő, és maximum 5 állítás lehet.

A többiek segítőként vannak jelen, ám az ő egyéni folyamataik is éppenúgy történnek, mint az “állító” főszereplőké. A segítőkön is ugyanúgy dolgozik a kvantummező, és mindig olyan szerepbe kerülnek, ami számukra is az átalakulás, feloldozás, és idővonal-, sorskorrekció lehetőségét nyújtja. Folyamatos közvetítésben oldjuk, tisztítjuk, és hangoljuk az egyéni individuális kvantum-mezőket.

Folyamatosan kioldódnak a megrekedések mind az 5 fázisban, és folyamatosan dolgozik rajtad az új energiás kvantummező. Mindemellett fontos megjegyezni, hogy olyan módon és mértékben, mely számodra optimális, emelő, és viselhető. Tehát nem kell aggódni, hogy sok lenne, mert a kozmikus kvantumtér áthangoló folyamatot a Fénymesterek és más Fénysegítők vezetik.

Ez egy új kvantum-tudatosságba felemelő Krisztusi fényút, amely most nyílik meg, az új tavaszi energia-mezőben.

  • Kérünk, hozz magaddal füzetet és tollat, mert jó, ha közben feljegyzed majd magadnak a felismeréseket és az új lehetőségeket, amelyek majd felnyílnak előtted kézzelfoghatóan, láthatóan egy láthatatlan kozmikus világban.
  • Rendkívül intenzív, új kozmikus-energiás program. Ezért arra kérünk, előtte és e napon semmiképpen se egyél nehezet, fehér (világos) ruhában gyere, és nagyon sok tiszta vizet vegyél majd magadhoz közben!

Szeretettel várunk!
Jézus Fénymester
St. Germain Fénymester
&
Felemelkedett Fénymesterek

A programon 5 tudatosság fázisban dolgozunk:

  • gyermekkor (jelenkor múltja)
  • generációs-genetikai, család-energetikai lenyomatok
  • kollektív szocializációs minták (mikro és makro szinten)
  • párhuzamos (előző) életek, azaz lehasadt lélekrészek visszaemelése az egységbe
  • kozmikus (galaktikus) idővonal sorskorrekció

Helyszín: Budapest (részleteket még pontosítjuk)

A csoport létszám maximalizálását tekintve, a részvételi díj érkezési sorrendjében tudjuk fogadni a jelentkezéseket, vagyis a részvételi díjjal tudod lefoglalni a csoportban a helyedet, akár “állítóként”, akár “segítőként” veszel részt.

Az új program részvételi díja:

  • aki állít, akinek végezzük az állítást: 33.000.-Ft
  • aki nem állít, hanem segítőként vesz részt: 22.000.-Ft

Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com

Szeretettel várunk!
Kristályfény33