Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Izael és Matt története folytatódik…

2021 tavaszán érkezik a 2. , 3. és utánuk 4. rész is:

Kristályfény Kód (2)

Kristályfény Korszak (3)

Kristályfény Forrás (4)…

“…visszajött… elemi erővel tör felszínre minden emlék, minden érzés, illat… a szavak, a mondatok, melyek egykor lelkemben csendültek… most ismét szívemben csengenek – középen, a magomban… a Krisztus-magomban…

Szorítja a mellkasom, fuldoklom tőle. Azt hittem, már túl vagyok rajta. Azt hittem, már ez az illúzió szertefoszlott. Ám éppen most, amikor az Univerzum összes illúziója éppen összeomlik a világomban, ő visszajön. A káosz közepén. Amikor már feladnám, sírva zokognám, nem bírom tovább, ő megint itt van. Minden pillanatomban, minden lélegzetvételemben. Lüktet az ereimben.

Matt ismét kapcsolódik velem. E pillanatban pedig jót mosolyog rajtam, miszerint mindig is látott, figyelt… én voltam az, aki az örvénytől nem látott – és leginkább őt nem láttam…

Újra magához ragad, tart…

– Készen állsz? – néz rám kérdőn.

– Készen… suttogom.

Halk vagyok. Már halk vagyok. Már messze a hangosság, messze a gőg, a dacosság. Mintha már semmi sem számítana… már mindegy… megszoktam a ködöt, a homályt…

Az elmúlt évek, hol felemeltek, hol a mélybe taszítottak. Majd még mélyebbre. Mint egy magányos bálna, úsztam a végtelen óceánban, árasztottam magamból a dalt. Daloltam a mag dalát. S közben elfogytam.

– Izael! – szólít.

Nem bírok rá nézni. Nehéz újra a szemébe nézni. Annyi minden történt, miután elhagyott.

– Izael! Én vártam rád! Izael, én vártam rád! – ismételgeti. – Te hagytál el engem! Te fordultál el tőlem. Scott felé fordultál.

Néma csendben állok. Könnyek csordulnak végig arcomon. Forróságuk éget, ahogy Scott szerelme is kiégetett Mollyból mindent. Molly már feloldódott. Molly már elment.

Deborah szívesen elmesélte volna, miért így történt, ahogy történt. Deborah harcolt volna… de most már Deborah is elment. Ő is megharcolta a csatáját Jeremyvel.

Én pedig néma maradtam. Már nem számít, mi volt, már nem fontos, mi miért és hogyan történt. Csak az számít, hogy újra itt van. Teljesen. Minden sejtemben és ionomban. Semennyi szándékom sincsen magyarázkodni, mentegetőzni, vagy még inkább vádaskodni… Semmi.

Fáradt vagyok. Nagyon-nagyon fáradt vagyok… csak sírni tudok… és ami a legmeglepőbb, hogy örömömben sírok.

– Izael! Mondj valamit! Szokatlan, hogy ilyen csendes vagy.

– Minden megváltozott – suttogtom.

– Tudom, én is érzem. Csend van. Olyan nagy a csend.

– Bennem is… válaszolom. Majd lassan felemelem a tekintetemet. – Talán most bocsájtunk meg igazán. Talán most történik a megbocsájtási szertartás. Út a forráshoz. Az alkímia útja, a megbocsájtás. Ahogy a Mester tanította. Hiányzik. Hiányzik a lénye.

– Izael tudod, hogy az utolsó pár lépést egyedül tesszük meg, legmélyen önmagunkban, belső ködünkben, teljesen magunkra hagyatkozva.

– Tudom. Éppen átlényegülünk. Ezért vagyunk itt ezen a bolygón. A megbocsájtás legmélyebb gyógyító erejéért.

– Így terveztem… – mosolyog rám.

Én már nem válaszolok. Nincs mit mondanom erre. Már belefáradtam a terveibe. Csupán lélegzek. Elengedek. Kifújok mindent, hagy távozzon, ami illúzió.

– Tudom. Érzem – néz rám félszegen. – Haragszol rám.

Lehunyom szemem. A könnyek egyre szaporábban folynak…

– Egy kicsit igen. De értem már, mi miért történt. És elfogadom – válaszolom őszintén.

– Ezért vagyunk most itt.

– Tudom. A legmélyebb megbocsájtásért. Egymásfelé…

– Nem. A legmélyebb megbocsájtásért önmagunk felé… hogy önmagunknak bocsájtsuk meg a hasadást… a tapasztalni vágyást… a szétszakadást… Most magunknak szükséges megbocsájtani minden elválást, minden különválást, az Egységből való kiszakadást…

Lényünk egészében megremeg. Valami változik. Csend van. Mindenhol a némaság van jelen. A semmi van. Üresség. A legmélyebb alázat, a legmélyebb tisztelet az Élet felé. Sejtszinten történik a változás, a sejtmagig hatolva. Ekkor fénylények jelennek meg körülöttünk, kezeiket szívünk felé tartják.

Új fénykódokat kapunk. Új fénykódok integrálódnak a sejtmagba. Az ionok rezgését növelik. Átlényegülünk. Felemelkedünk. Felkészítenek a találkozásra…

Ekkor megértjük a Mester tanításait. A megbocsájtás a legmélyebb szinten – önmagunknak való megbocsájtás – az alkímiai erő, mely felemel. Az Egybe…”

Részlet a 4. részből: Kristályfény Forrás

Izael és Matt a 4. részben, a Kristályfény Forrásban a 2020 őszi/téli Krisztusi Átlényegülés Kapukon kelnek át…A 4. rész most íródik, most horgonyzódik le, a 2020 őszi, téli Átlényegülés kvantummezőben.

Éld át a 4. részt, tarts velünk az új Krisztusi háló lehorgonyzásában, Jézusi tanításokon keresztül

A 4. rész a mostani energiatér lehorgonyzásáról szól…

Új tanítások, új kvantum-fénykódok fűződnek meg sejtszinten. Az új frekvenciák, az új kvantummező új sejtmag-kódokat integrál és aktivál bennünk.Új világot vonzunk.Új világba lépünk, új frekcencia-vonzásokkal.Sejtmag és ion szinten lényegülünk át.Új hologram fénykódok horgonyzódnak le, a legmélyebb alkímiai folyamatban…

Szeretettel várunk az új Kvantummező Tudatosságában

Jelentkezés:

info.vaktororsolya@gmail.com

További részletek itt:

https://orsolyavaktor.webnode.hu/l/megbocsatas-onfeloldozas-online-meditacios-est/

A KRISZTUSI ÁTLÉNYEGÜLÉS PROGRAM TOVÁBBI KAPUI:

5 + 1 részes meditációs, áthangoló, átlényegülés sorozatot indítunk el…

  1. 2020.08.30. vasárnap 18.00-21.00: Szerelem szív-kristály átlényegülés misztériumai – Részletek: https://orsolyavaktor.webnode.hu/l/szerelemre-hangolva-szerelmi-parkapcsolati-meditacio-oldas-hangolas-gyogyitas/
  2. 2020.09.20. vasárnap 18.00-21-00: Megbocsátás szív-kristály átlényegülés misztériumai -Részletek: https://orsolyavaktor.webnode.hu/l/megbocsatas-onfeloldozas-online-meditacios-est/
  3. 2020.10.11. vasárnap 18.00-21-00: Tudatosság szív-kristály átlényegülés misztériumai
  4. 2020.11.01. vasárnap 18.00-21-00: Kapcsolat szív-kristály átlényegülés misztériumai
  5. 2020.11.22. vasárnap 18.00-21-00: Forrás (belső erő, sorsuralás) szív-kristály átlényegülés misztériumai

+

2020. december 20-án, vasárnap 18.00-21-00, a Fényünnepét köszöntve, az 5 részes beavatás sorozatot megkoronázva.