IKERLÁNGOK ÉS IDŐSÍKOK: Az Egylélek telepatikus kommunikációja

2021. szept 9.Vlog

Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

A videó részlet a KRISTÁLYFÉNY KÓD c. regényből #ikerláng #ikerlélek #egylélek #lélekpár
Elérhető itt:

https://vaktororsolya.hu/konyvek/
.
Az Egylélek párok egyre érzékenyebbé válnak, így erősödik a köztük lévő telepatikus kommunikáció. A telepátia a szeretet kommunikációja, megérzésekkel, sugallatokkal indul, és ahogy egyre inkább teret engedünk neki, úgy válik egyre természetesebbé.
Minél fogékonyabbak leszünk belső hangunkra, annál inkább ébred szívünkben ez a képesség. Az Egylélek párok között is erősödik ez a belső lélekhang.

Azonban! Mielőtt nagy sebbel-lobbal belevetjük magunkat a spirituális képességeink aktiválásába, néhány alapvető fundamentumot nem árt tisztázni:
Tény, hogy egyre inkább vesszük vissza magunkhoz az erőt, a tudást, a képességeket. Ugyanakkor érdemes látni, hogy oka van annak, hogy ez lépésről lépésre történik. Az erő, önmagában semleges. A képességek önmagukban semlegesek. Attól lesz valami ártó vagy építő, hogy mi a szándék legmélyebb valóságunkban – vagyis milyen emberekké válunk. Klasszikusan „jó vagy rossz” emberekké. Persze a világ nem fehér és fekete. Ugyanakkor fontos látni, hogy a SPIRITUÁLIS ETIKA és MORALITÁS megóvhat bennünket újabb karmikus időhurkokba való zuhanástól. Ezért célszerű önmagunk szív-tudatosság emelkedésével munkálkodni, és a telepatikus, valamint egyéb magasabb tudatossághoz kapcsolódó képességeink (mint például szívvel látás, hallás, stb.) szinte önmaguktól megnyílnak. Ám ehhez a szívkapuk megnyílására van szükség. A szív kapuinka megnyitása a kozmikus szeretet energiával történik…

MEDITÁCIÓK és TANÍTÓI HANGANYAGOK ITT:

https://vaktororsolya.hu/hanganyagok2/