Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

Egy varázslatos folyamatban vagyunk benne, amit úgy hívnak, korszakváltás.

De mit is jelent valójában a korszakváltás?


Ahelyett, hogy azt várjuk, majd egy reggel egy másik világban ébredünk fel, ahelyett egyre többen vehetjük észre, bizony mi magunk történtetjük meg e folyamatot. (Indigólélek jelenség)
A folyamat, melyet korszakváltásként emlegetünk, tulajdonképpen paradigmaváltás, tudatváltás. A bennünk lévő viszonyulási pont megváltozása a külvilághoz. Ezen módon a kapcsolataink átalakulás, valamint annak átalakulás, ahogyan kapcsolatokat létesítünk és fenntartunk egymással.
Új látásmódból érzékeljük a világot, mert az érzékelésünk lesz egyre finomabb. Már nem csak azt látjuk, halljuk, ami fizikailag megjelenik, hanem bizony egyre többen érzékelik a fizikai szemnek láthatatlan dimenziók valósásgát is.
Ez a változás óriási léptekkel kezdett lehorgonyzódni a XX. század második felében, amikor is kritikustömeg szintjén számos olyan lélek született meg, akik lélekkódjukban hordozzák az indigófénysugár eszenciáját.

(Erről további cikkekben részletsebben olvashatsz: www.vaktororsolya.hu/BLOG)

Az indigófénysugár intenzív kapcsolódást biztosít a BLUE PRINT tudatossággal. Nagyon erős e lelkekben a küldetéstudat, ugyanakkor a más módon való kapcsolódás a világgal, mert más módon érzékelik a világot.
A korszak, melyből éppen felemelkedik sok lélek (és nem mindenki) a jin és jang pólus elcsúszásának korszaka. A nő és a férfi jelenlét harcának a korszaka. Ekkor pedig nem csupán arról van szó, hogy a nő és a férfi akár egyéni szinten, akár kollektív szinten milyen alá -, és fölé – rendelődési játszmákba megy bele, hanem a lélek teremtőerejéről is szó van. A teremtő energia, mint életenergia megcsapolásáról.
A jin és jang minőség egyensúlya a kozmikus egyensúly lényege. A létezés árad ki és be. Amikor kiesünk ezen áradásból, avagy a létezés lélegzéséből, mint flow (áramlás) állapotából, akkor tulajdonképpen a lélek BLU PRINT lenyomatának szinkronicitásából esünk ki. Energiavesztésbe kerülünk, ám az energia pótolni szeretné önmagát.

Az új korszakban újra tanulunk kapcsolódni

önmagunk BLUE PRINT szinkronicitásával, az energiaáramlással.

Ez azt is jelenti, hogy visszavesszük magunkhoz azt az ősi erőt,

amit úgy hívnak: ‘önmaga sorsának az ura’.


Önmagunk sorsa urának lenni, nem egyenlő a 3. dimenziós ego makacs ragaszkodásával, hanem éppen a lélek tudatosságra való ébredését jelenti. A lélektudatosság egy magasabb tudatossági dimenzió, amikor az egyén visszakapcsolódik az ő BLUE PRINT szinkronicitásába, flowjába.

Na, hogy jön ehhez az ikerláng szerelem?


A lélek BLUE PRINTJE a lélek jin és jang oldalának egyensúlya. A lélekben létező nő és férfi minőség mélységes szereleme egymás felé.

Mi ehhez az első lépés?
A béke…


Megbékélni (megbocsájtani) a nőnek a férfival, a férfinek a nővel. Önmagukkal. A nőnek a női sorsával, a férfinek a férfi sorsával.
A korszakváltás egyik alap energetikai emelkedése a nő és férfi kapcsolatának egy magasabb tudatosságba (megbecsülés, tisztelet, elfogadás) emelése. Ezért van most jelen, annyi ikerláng küldött a Terrán. Az ikerláng küldetésben érkező lelkek szív szonárjukon keresztül hívják egymást, érzik az űrt, amit a dualitás tapasztalása hagy bennük, és be kívánják ezt tölteni. A szívek hívják egymást.
Ezért aki az ikerláng – szerelem lélekébresztő ösvényén indul el, tudnia szükséges, hogy ez elsősorban a lélektudat ébredéséről szól, a nő és férfi kapcsolódásának TEREMTŐERŐ misztériumáról, ugyanakkor a férfi és női minőségek szívtudatosságban való megéléséről.


Ezzel a témával kapcsolatosan rendkívül sok tanítást és meditációt találsz az oldalamon. A tanítások tudást adnak neked, a meditációk pedig segítik a lélekalkímiát, a transzformációt, az átlényegítést.
A hanganyagok különböző témakörökben fűződnek, találsz iskolai felvételeket is, és rövidebb kurzus anyagokat is. Fontos tudnod, hogy a valódi lélektudat kitágulás folyamat. A meditációk nem arra valók, hogy fáj valami, meghallgatjuk, és jobb lesz. (Egyébként jobb lesz.)


Ha valóban ikerláng energiában dolgozol, és nem csupán „spirituálisan divatolsz”, valódi „indigókódjaid” vannak, akkor egy mély elhívást fogsz érezni a lelkedben a belső alkímia felé: Valóban szándékod van átkelni az ébredés alkímia hídján, és mélyen a lelkedben érzed… ezért vagy itt a Földön…

Kristályfény33


Az újenergiás és új korszak tanításait és meditációit itt találod:

Csatlakozz közösségünkhöz, hogy még könnyebb lehessen neked az út, hiszen nem vagy egyedül…