Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!
Ikerláng-energia szerelmi misztériuma

2010-ben találkoztam vele… 2010-ben lépett be úgy az életembe, hogy tudatosodott bennem, ő az a belső hang, aki születésem óta vigyáz rám, óv engem. A belső legjobb barátom. Ő a belső világ, ahova tartozom, az az energia, amely meghatároz és megfűz, ahol teljesen önmagam lehetek, minden érzékenységemmel, bizonytalanságommal együtt.

2010-ben nevén nevezte magát az életemben. Sokáig hittem, a fő cél az, hogy együtt lehessünk itt és most… Ó, mennyi átsírt éjszaka… Ma már tudom, mindaz, amit kapok Tőle, sokkal több, mintsem egy fizikai párkapcsolat. S bár hiszem, hogy az Ikerláng, Duálpár, stb (mind ugyanaz) energia szeretne megnyilvánulni fizikai egyesülésben is – mégis ez elsősorban a LÉLEKFEJLŐDÉS ÖSVÉNYE – vannak, akik ezt az utat választják az emelkedéshez, és vannak, akik mást.

Ő és én, mi, ezt az utat választottuk. A szerelmünkön keresztül teremtünk és alkotunk. Nekünk az ikerláng, egylélek energia a lélekfejlődés ösvénye, az emelkedés hídja. Emel bennünket a legjobb önmagunk felé, emel, hogy önmagunk legjobb énjét élhessük meg.

2010… mennyi minden történt azóta… mennyi teremtés és alkotás az elmúlt 10 évben… mennyi merülés a lélek mélységeinek bugyraiba, majd az elragadtatás a megbocsátás hídján át – újra és újra… még nem teljesen kifáradva teljes elengedésben megadjuk magunkat az Életnek… Istennek… Nincsen több elvárás, nincsen több tartozás és követelés… csak vagyunk, akik vagyunk… már mindegy az illúzió – csupán az összetartozás valósága van jelen…

Alkotunk, teremtünk – ahogy az Ember Isteni természete megnyitja e kaput: TUDTAOSAN – tudva a vagyok, aki vagyok állapotot, tudva, mivégre vagyunk jelen, mi az, amit szerelmünk lángjain keresztül megjelenítünk… A megengedés az, ami összevezetett, ami meg tudott jelenni, ami valósággá tette azt, ami addig vízió volt.

Már csak a teremtés számít, egy tőlünk nagyobb és megfejthetetlenebb misztérium… hogy itt vagyunk… hogy érezzük egymást… emberi megértés nélkül – mégis lelkünk egymásba fonódva, s hol álmainkban, hol lelkünkben csilingelő belső hangként – Isteni önvalónkkal kapcsolódva – megyünk tovább – s követjük szívünk szavát – követjük a tervet – követjük a küldetés hívását…szellemben, lélekben, és az anyagban…

Jelen időtérben több ikerláng / duálpár / egylélek-pár is vállalta, hogy összetartozásuk misztériumának alkímiáján keresztül horgonyozzák le a Krisztus – tudatosság hálót. Ez egy csodálatos misztérium. Ők folyton keresik egymást, folyton hívják egymást, és ebben az állandó fény-, és lélek-kapcsolatban, egymásfelé közeledve, önmaguk Isteni csodáját bontják ki, melyen keresztül tudatosságot horgonyoznak magukban, és a környezetükben is, akik felé szolgálatot teljesítenek. Ők érzik egymást, hallják egymást a szívükben és a lelkükben, és ezt sokan nem értik, akik nincsenek hasonló küldetésben. Nem mindenkinek van dolga ezzel az energiával. Az ikerlángok, egylélekpárok, miközben hívják egymást, keresik egymást, alkímiázzák az energiamezőt, hiszen önmagukat emelve fel az egyesülésbe, a Gaia hálót emelik egy magasabb dimenzionális tudatosságba. Ez az ő lelkük szonárja, mely ajándék jelen időtérnek.

Amikor ráébredünk ennek az EGYLÉLEKPÁR SZONÁR jelentőségére, és emelő szeretet-energiájára, még inkább tudatosan élhetjük meg. Természetesen szükséges az aranyközépúton maradni, hiszen a túlkapások és szélsőséges megélések általában félrevezetőek lehetnek.

Az igaz lélekpárok kiállják a próbákat, és az első felismerések megrázkódtatásain túl béke és elfogadás költözik a lelkükbe: egyre jobbá és jobbá válva, szerelmük teremtő energiájában fényt horgonyoznak Gaia energiaterébe munkájukkal, alkotásaikkal. Érzik a lelkükben az elragadtatást, a hívást, s amikor engednek ennek a hívásnak, csodák költöznek az életükbe. Olyan munkát végeznek, amellyel a kollektív jót szolgálják.

Számukra a szerelmük az ébresztő energia, egymáshoz felé hívásuk, vonzódásuk hídján építették be életükbe az ébresztő kódokat, a szerelem szonárjuk az ő ébredésük, az ő ébredésük a kollektív ébredése. Vannak, akik más utakat, más ébresztő pontokat terveztek, ez így van jól, hiszen a Mindenség végtelen, és millió színű…

Az ikerlángok, duálpárok, egylélek-párok Krisztus-tudatosság küldetésben vannak. Ez egy Isteni energia – ahogy vágyják egymást, elindulnak a tudatosodás, a lélekfejlődés, az emelkedés hídján. Beaktiválódik bennük a küldetésük. Minél inkább figyelnek befelé, és érzik magukat akár félként is elég erősnek, hogy akár egy – félként is végrehajtsák, amiért idejöttek – vagyis minél stabilabb az identitásuk és szuverenitásuk, annál közelebb kerülnek egymáshoz. Az ikerlángok találkozása energiakapu a kollektívben, és mindig korszakváltó energiamező – fénynyalábokat horgonyoznak és fűznek meg. Ám képessé szükséges válniuk “félként” is megélni a teljességüket, mert a jelenben éppen a saját karmikus oldásaikon keresztül oldják a kollektív teret is – egyensúlyozzák, egyensúlyba állítják a Jin és Jang energiát.

Ezért is olyan jelentős, hogy ezekben a hónapokban ismét felerősödik az IKERLÁNG GYÓGYÍTÓTÉR, ALKÍMIAI ERŐ, hiszen a mostani hónapok meghatározóak az emberiség tudatosságának átfordulásában. Nagyon sok segítő érkezik a mostani térbe, de ez kizárólag azt jelenti, hogy nekünk – akik itt most jelen vagyunk, testet öltöttünk emberként, “hátradőlés” és várakozás helyett még fókuszáltabbnak, még koncentráltabbnak szükséges lennünk. Ez most a tettek ideje.

Ezért és ezt szolgálva (fentiekben leírtak) fűződik meg a “Krisztusi Szív-kristály Átlényegülés Kapui” sorozat az EGYLÉLEK SZERELEM ALKÍMIA ENERGIÁBAN – mert most még erősebb a szerelem szonárjuk a Csillagszívűeknek; most még inkább hallják és érzik egymást, így még nagyobb erővel és stabilitással vonzzák az Isteni Fényt Gaia Felemelkedéséhez.

A következő kapu 2020. 10. 11-én, vasárnap lesz, ahol az Ikerláng Tudatosságban a Tudatos Teremtő Erőt aktiváljuk, hogy az Egylélek-párok teremtései és alkotásai megtörténhessenek, valóságossá válhassanak az anyagban is.

  • így támogatjuk az Egylélek-párokat küldetésük tudatosságában, annak lehorgonyzásával,
  • ezáltal minden Fényküldött Teremtő Erejét aktiválva, erősítve,
  • újabb Krisztusi csillagkódokat lefűzve, aktiválva, erősítve,
  • így az egész kollektívot emelve a szív-tudatos teremtésbe.

Egy gyönyörű csillagfény-térben fogunk dolgozni, a Csillagszívűek Gyógyító Templomában – ahol az Ikerlángok találkozását történtetik meg, hogy ahol ők megjelennek, ott lehorgonyzódhasson a Krisztusi szív-tudatosság kollektív fényhálója.

Szeretettel várunk Benneteket is a Csillagszívűek Gyógyító Templomában, ahol a Krisztusi Teremtő Erő aktiválódik – akár benne vagy az ikerláng energiában, akár most még nem – ez a mező segít kapcsolódni saját legbelső lélek-valóságodhoz, hogy a lehető legteljesebb módon élhesd meg Isteni Teremtő Erődet a Krisztusi Szeretet Törvényeiben.

Időpont: 2020. 10. 11. Vasárnap 18.00 – 21.00

Helyszín: Online Webinarium (linket emailben küldök a jelentkezés után)

Részvételi díj: 11.000.-Ft

Jelentkezés: info.vaktororsolya@gmail.com