Oszd meg a tartalmat, hogy ismerőseid is láthassák!

HAJNALOK A FELEMELKEDETT FÉNYMESTEREKKEL (COHANOKKAL)

„Kedvesek!
Szeretettel köszöntünk Benneteket!
Szeretnénk elmondani Nektek, hogy immáron a bolygótok belépett egy rendkívül intenzív erőtérbe. Az elkövetkező hetek egészen a téli Napéj fordulóig egyre aktívabbak lesznek energetikailag. Ezt érezni fogjátok testi szinten is, akár sejtszinten is, ezért kérünk Benneteket, egyrészt tudatosítsátok, hogy mi történik, másrészt figyelemmel legyetek a minél tisztább táplálkozásra, rendszeres testmozgásra, valamint meditációra.
Azt szeretnénk kérni, hogy tekintsetek úgy a világotokra, mint egy hologram mátrixra, mely isteni mátrixhálónak a saját személyes aurátok, mint egyéni mátrixotok is természetesen a része. Így az egyéni folyamataitok kiáramlanak a kollektív mátrixba, ugyanakkor a kollektív erőhullámok elérik a saját személyes mátrixotokat, azaz kvantummezőtöket is.
A bolygó magasabb frekvenciákra való emelkedése a ti egyéni magasabb frekvenciákra való emelkedését jelenti. Ez a frekvencia-emelkedés folyamatként történik, hiszen szükséges a türelmes és lépésről lépésre való hangolás.
ÚJ TUDÁS érkezik hozzátok, nagyon fontos most, hogy nyissátok mind a szíveteket, mind a mentális teret, hogy az ÚJ TUDÁS segíthesse és támogathassa a tudatosodási folyamatokat.
A KORSZAKVÁLTÁS már évekkel ezelőtt elkezdődött, és jelenleg is éppen tart, és még tartani is fog jó pár évig. Az átmenet időszakában vagytok, ezért rendkívül sok a változás. Ezzel kapcsolatosan nagyon sok információt osztunk meg Veletek, melyek segítik a tudatosság tágulásának lehetőségeit. Merjetek újat tanulni, és merjétek a régi tudást új alapokra helyezni!
Merjetek megújulni!
Most az élet a bolygón minden szinten megújul:
Ez a megújulás zónája: a régi véget ért… elmúlt, hallott – és ami, már nem működik, merjétek elengedni!
Vákuum terek nyílnak, mely vákuum energia elemi erővel vonzani kezdi az újat. Az új teremtése, maga a teremtés a SZERELEM ERŐTERÉBEN történhet. Egyre inkább ráébredtek a SZER-ELEM valódi eszenciájára, valódi szubsztanciális lény-e(é)g-ére. Megújul a szerelemről az eddigi tudásotok, maga az érzékelésetek.
Az elkövetkező hónapokban nagyon sok lélekpár találkozik, talál egymásra: KARMIKUS TISZTULÁSnak lehet az eredménye az, hogy a férfi és női energiák a szerelemsebektől meggyógyulnak, és a valós lélekpárok így újra kapcsolódhatnak.
Ébred a NŐ valódi lény-én-ek (lény-ének) szubsztanciális ereje: a nőiség MAG-ába emeli újra önmaga istennői erejét, valóságát. A nőiség ébredése kulcs a dimenzióváltás kapujában, mely kulccsal a szerelem kapuja tárul fel.
A szerelem teremtő erő. Most pedig éppen új világot teremtetek…

Szeretünk Benneteket,
a Gyémántfényű Felemelkedett Mesterek”

Az üzenetet lejegyezte: Kristályfény33

Privát FB csoport – szeretettel hívunk a csoportba, ahol további előadásokat hallgathatsz az ÚJ KEZDET HAJNALÁNAK ÜZENETEIRŐL:
Kristályfény saga – dr.Vaktor Orsolya

TOVÁBBI FÉNYÜZENETEK és MEDITÁCIÓK: